Παρασκευή, Μαΐου 25, 2012

Ο σταυρός των Ιπποτών και το ελληνικό "ίδρυμα Βίζενταλ"

Ο φωτογράφος μας δείχνει το δακτυλίδι των Ιπποτών του Γ΄ Ράϊχ, όχι όμως και τη θωρακισμένη γερμανική Mercedes των 900.000 €. Φοβερή παράλειψη, απαράδεκτο.

Είπαμε ότι μόνο η βλακεία δεν έχει όρια, αλλά και το εργαλείο της προπαγάνδας, που χρησιμοποιεί η βλακεία, δεν έχει κι αυτό όρια. Πάντως τοίχος (ή τείχος) υπάρχει., αν δεν τον βλέπει να προσέχει, θα κτυπήσει.


Εκπρόσωπος της βλακείας έβγαλε φωτογραφία το δαχτυλίδι με τον "Σταυρό των Ιπποτών" του Γ΄ Ράϊχ στο χέρι της συζύγου του κ. Μιχαλολιάκου, θέλησε δε επιπλέον να μας πει πόσο αδιάντροποι είναι όλοι αυτοί οι "πατριώτες" (δικά του τα εισαγωγικά) που ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Δεν του έφτανε αυτό, βρήκε φωτογραφίες της εποχής, όταν οι Γερμανοί πάτησαν πόδι στην Κρήτη. Όπου, για να εκδικηθούν τους χαμένους αλεξιπτωτιστές, μάζεψαν αρκετούς στο Κοντομαρί Χανίων και τους εκτέλεσαν. Έτσι, έδεσε και έκλεισε το θέμα του. Αλλά παρέλειψε να μας  δείξει και το πανάκριβο γερμανικό Mercedes των 900.000 ευρώ, εντός του οποίου δεν καθόταν η οδηγός με το δαχτυλίδι των Ιπποτών. Καθόταν ο κ. Βενιζέλος, που αγωνίζεται ο πατριώτης να μας σώσει.  Τέλος πάντων. Δεν τον ενόχλησε ο Σταυρός, τον οποίο κακοποίησε και κακοποιεί η Δύση φτιάχνοντας φασίστες και ναζί - δεν κάνει άλλο τίποτα - παρά τον ενόχλησε ότι το φόραγε η κα. Μιχαλολιάκου και ... τα συμπεράσματα δικά σας.

Όποιος φορά στο χέρι ή στο λαιμό σταυρό σαν αυτό των Ιπποτών, είναι ακραίος και αντιδημοκράτης, οπότε, αυτονόητα, καλά έκαναν οι Βρετανοί - φασισμός με άρωμα ευγενείας - και απαγόρευσαν τέτοιου είδους στολίδια. Γενικεύοντας τώρα, καλά κάνουν όσοι προτείνουν - οι δικές μας μαϊμούδες - τον παντελή αποκλεισμό αυτού του συμβόλου, όπως είναι ο Σταυρός, από σημαίες στις δημόσιες υπηρεσίες ή κτίρια. Με τη λογική, τι σταυρός των Ιπποτών, τι Σταυρός άλλου είδους, σταυρός το ένα, σταυρός το άλλο, το σύμβολο είναι ναζιστικό. Και αν το πάμε παραπέρα, που το πήγαμε, φασίστας και ναζί αυτός που το καθιέρωσε και αγίασε τον ατιμωτικό θάνατο "κρεμάμενος επί ξύλου ". Είπαμε, όριο δεν έχει η βλακεία.

Κριτήριο σε καθετί είναι σήμερα ο ναζισμός και ο φασισμός, όλα περνούν από αυτό το κόσκινο και δεν αφορούν μόνο στα σύμβολα. Όσα περνούν από την κρισάρα είναι χρήσιμα και πολιτικώς ορθά, τα υπόλοιπα είναι για πέταμα. Για παράδειγμα, είναι απόβλητο ότι οι αλλότριοι Χριστού αιρετικοί της Δύσης, είναι αυτοί που αιματοκύλησαν πριν από 70 χρόνια ολόκληρη την ανθρωπότητα. Αναφέρω ενδεικτικά ότι στις "καταστροφικές λατρείες" του μακαριστού π. Αλεβιζόπουλου, μένουν εκτός οι αιρέσεις του παπισμού και του προτεσταντισμού. Απόβλητο είναι επίσης ότι η σημερινή πολιτική έχει καλλιεργηθεί βάσει των παπικών και των προτεσταντικών προδιαγραφών, οπότε καλό να γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό. Δηλαδή, ότι γίναμε κυνηγοί μαγισσών. Αν φορέσω στο λαιμό μου ένα σταυρό, σαν αυτό των Ιπποτών, προδήλως είμαι, ή έχω πρότυπο τον Χίτλερ και τους ιππότες του, αν προσκυνώ τις Εικόνες είμαι ειδωλολάτρης. Μα, τότε, πρέπει να αρχίσω να ψάχνομαι για ο,τιδήποτε μη τάχα κι αυτό είναι "σήμα κατατεθέν" του ναζισμού, του παγανισμού και δεν ξέρω γω τι άλλου. Δείτε όμως και τούτο, ποιο άλλο σύμβολο κυνηγιέται σήμερα όσο ο Σταυρός; Μήπως ακούσαμε ποτέ ή είδαμε κανένα ποιοτικό δημοσιογράφο - φοβάμαι δεν υπάρχει - να μας δείχνει ποιος έχει σήμα του την Πεντάλφα ή κάποιο μασσονικό αναγνωριστικό; Οι κατηγορούμενοι σαν ναζί και φασίστες τα βγάζουν στην επιφάνεια "σα δεν ντρέπονται", όπως θα μας έλεγε το κίτρινο φύλλο της προπαγάνδας.

Ποιος έδωσε το δικαίωμα σ΄ αυτούς τους κυρίαρχους παραχαράκτες του Σταυρού, αυτούς τους σύγχρονους αλλά και παλαιούς αιμοσταγείς σταυροφόρους, να οικειοποιούνται καπηλευόμενοι ιερά σύμβολα και να μας ταυτίζουν σήμερα με τη δολοφονική σπείρα της Δύσης; Δεν τους το έδωσε κανείς, μόνοι τους το πήραν, για να το παραδώσουν στην εξαρτημένη δημοσιογραφία μας. Η προκατασκευασμένη γνώση έπρεπει να πουλάει προπαγάνδα, αποβλάκωση και δημοκρατία.

Πρόβλημα δεν είναι η ευτελής αρθρογραφία, όσο η σοβαροφανής πατριδοκαπηλεία, ειδικά από εκείνους οι οποίοι ανέλαβαν να εξαφανίσουν το νέο "μίασμα" που αποκτήσαμε από την περιπέτεια του 1967-74. Αποδείχθηκε όμως ότι οι αναμορφωτές μας ήταν λίαν μιανθέντες. Συνθήματα όπως "φασίστας", "ναζί", "άτομο ολοκληρωτικών πεποιθήσεων", ήταν κυρίαρχα κατά τη Μεταπολίτευση. Τα "σταγονίδια" όμως αντί να εξαφανίζονται πύκνωναν και μαζί με αυτά, φούντωναν και οι φωτιές που μας έκαιγαν για περισσότερη (αντιεξουσιαστική) δημοκρατία.
Την ίδια τακτική συνεχίζουμε  διδαχθέντες από τα υπερατλαντικά σιωνιστικά κέντρα με τα εγχώρια υποκαταστήματα που άνοιξαν. Παράδειγμα το ΚΚΕ, το δικό μας "ίδρυμα Βίζενταλ", μοναδικό στην ανίχνευση των εκκολαπτόμενων αυγών του φιδιού. Πήραμε άριστα στις εξετάσεις του διεθνισμού ανακαλύπτοντας αυγά και φίδια ακόμη και εκεί όπου δεν υπήρχαν : Αν κάποιοι δεν το καταλάβαιναν, το μυρίζονταν τα εκπαιδευμένα κυνηγόσκυλα. Φασίστες έψαχναν να βρουν, αλλά το φασίστα που έτρεφαν δεν τον ανακάλυπταν. Τον έβρισκαν στους άλλους, γιατί αυτό τους έμαθαν τα πρυτανεία. Και ποιο το αποτέλεσμα; Να είμαστε υποδουλωμένοι και ξεπουλημένοι στον ολοκληρωτισμό των τοκογλύφων τραπεζιτών, οι οποίοι ονομάζονται αορίστως "αγορές". Αυτούς εξυπηρέτησαν και πάλι είναι έτοιμοι να τους υπηρετήσουν. Ο σταυρός των Ιπποτών του Γ΄ Ράϊχ, οι φωτογραφίες από το Κοντομαρί Χανίων, ένα σκοπό έχουν : Να σταθεροποιήσουν την αστάθεια του Δ΄ Ράϊχ, το οποίο αποσταθεροποιεί - οποία αντίφαση - η εμφάνιση της Χρυσής Αυγής. Το ελληνικό "ίδρυμα Βίζενταλ" (ΚΚΕ) δίνει τις κατευθύνσεις, ο τόπος πρέπει επιτέλους  να καθαρίσει, και οι εξειδικευμένοι στην καταπολέμηση της πατριδοκαπηλείας έγιναν οι κήρυκες της διδασκαλίας του εθνομηδενισμού βάσει των σοσιαλιστικών οδηγιών. Χορηγός το ίδρυμα Σόρος.

Θα τελειώσω με μια μικρή ιδιωτική παρένθεση επειδή το θέμα με αφορά. Με κατηγόρησαν ότι είμαι σαν τους ναζί, με αυτά που γράφω για τις μεταμοσχεύσεις . "Πετάς, μου είπαν, στα άχρηστα τους αρρώστους αν και είσαι γιατρός. Αυτά που έκαναν στη Γερμανία του Χίτλερ πας να κάνεις". Τους απάντησα : "Ναι, αυτό κάνω, αν αυτό έμαθαν να βλέπουν τα μάτια σας. Παρωπίδες σας φόρεσαν. Δεν θέλω να φτιάχνω εγκληματίες όπως εσείς. Που αγοράζετε τα όργανα από θανατοποινίτες (για εγκλήματα) Κινέζους και τα βάζετε σε άλλους. Αλλά εγκληματίες φτιάχνετε. Αν δίνατε λίγο καιρό ακόμη στο Χίτλερ αυτό θα έκανε και θα τον υμνούσατε. Οι δικοί του επιστήμονες εφήρμοσαν την ευγονική, τους πήρατε μετά εσείς, αυτοί σας χάρισαν τις μεταμοσχεύσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου