Κυριακή, Μαΐου 27, 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Η "Ζούγκλα" ανοίγει τον καυτό φάκελλο για το σκάνδαλο του ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ


Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕΙ;
Τον καυτό φάκελλο του σκανδάλου της απαλλοτρίωσης του Κωπηλατοδρομίου, ανοίγει αύριο Δευτέρα, στις 11 το βράδυ από το κανάλι EXTRA 3, ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
Το σκάνδαλο, απεκάλυψε το 2005, η εφημερίδα  ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, και αφορά στην απαλλοτρίωση του Κωπηλατοδρομίου, όπου σε μεγάλη απαλλοτριούμενη έκταση, εμφανίστηκε ως ... ιδιοκτήτης ένας ..ενενηντάχρονος γιδοβοσκός.
Το σκάνδαλο, κάλυψε στο σύνολό του και διεξοδικά, μόνο η εφημερίδα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ καθώς η εκδότρια της εφημερίδας Πόπη Σουφλή, έφτασε το θέμα έως τον τότε Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Κεδίκογλου.
 

Από το 2006 (13-1-2006), που έγινε η καταγγελία μέχρι και την 9η Ιουνίου του 2008, η Δικαιοσύνη, κινήθηκε και το βάρος του σκανδάλου, ανέλαβε να διερευνήσει ο τότε Εισαγγελέας Εφετών  και νυν Οικονομικός Εισαγγελέας κ. Γρηγόρης Πεπόνης, η ετυμηγορία του οποίου, υπήρξε καταπέλτης, καθώς ασκήθηκαν ποινικές διώξεις κατά πέντε προσώπων ήτοι του.. φερόμενου ως ιδιοκτήτη Κοσμά Χρυσούλα, τριών ψευδομαρτύρων  των Αθ.  Μπούσουλα, Διον. Κολονέρου και Χριστόφορου Διαμάντη και κατά του πρώην Δημάρχου Μαραθώνα Σπύρου Ζαγάρη.
Η υπόθεση, ανατέθηκε στην 9η Ειδική Τακτική Ανακρίτρια,  λόγω του ύψους της ζημίας του Δημοσίου και του Δήμου Μαραθώνα, (σε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ περίπου ανέρχεται η ζημία) προκειμένου να ξεκινήσει η τακτική ανάκριση και να κληθούν σε απολογία οι ποινικά διωκόμενοι, και από τότε μέχρι σήμερα, η υπόθεση ...
χρονίζει στα συρτάρια.., παρά την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στη συνέχεια  η εκδότρια της εφημερίδας στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε για την καθυστέρηση.
Ο καυτός φάκελος ανοίγει αύριο το βράδυ από την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο EXTRA 3.
Η Δικαιοσύνη να δούμε πότε θα τον ανοίξει, καθώς ήδη μέχρι σήμερα, πολλά από τα αδικήματα έχουν παραγραφεί....
Σήμερα, που οι έλληνες πολίτες μένουν άνεργοι, αυτοκτονούν, βλέπουν τους μισθούς και τις συντάξεις τους να μειώνονται σε επίπεδα τραγικά, κάποιοι που συνέβαλαν με τις πράξεις τους στη ζημία του Δημοσίου χρέους, μένουν ακόμα ατιμώρητοι, επιβεβαιώνοντας μια σκληρή πραγματικόητα...
Αν κάποιος φτωχός κλέψει ένα μπουκάλι γάλα για τα παιδιά του ή δεν πληρώσει ένα μικροχρέος στην Εφορία, καταλήγει στην φυλακή με... συνοπτικές διαδικασίες, και κάποιοι που έχουν φάει εκατομμύρια... απολαμβάνουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους...


Πόπη Σουφλή






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου