Σάββατο, Απριλίου 21, 2012

Αλλιώς εννοούν αυτοί τις εκλογές αλλιώς ο λαός- ΒΙΝΤΕΟ

Το μήνυμα  που βγαίνει καθημερινά  απο τα εκατομμύρια  στόματα  των Ελλήνων, είναι προφανές ότι έχει  τρομοκρατήσει και ταυτοχρόνως εξοργίσει τους ξένους επικυρίαρχους  και ασφαλώς  έχει πανικοβάλλει τα ντόπια  τσιράκια  τους.
Δεν περνα  μέρα που να μην βγαίνει και ένας απο δαύτους  απειλώντας  , τρομοκρατώντας  και υποδεικνύοντας  στον ελληνικό λαό  τι να ψηφίσει.
Αυτοί εννοούν  τις εκλογές  σαν  μία  "εκτόνωση"  της λαϊκής αντίδρασης μέσω της οποίας πίστευαν πως  θα αποφύγουν την  αναπόφευκτη μαζική  κοινωνική  εξέγερση.Εξ άλλου ο Σαμαράς  αμέσως μετά την στήριξη της νέας δωσίλογης και δοτής κυβέρνησης Παπαδήμου, είχε  μιλήσει για  την ανάγκη  διεξαγωγής εκλογών αναφερόμενος σε αυτήν ακριβώς την "εκτονωτική" τους  δύναμη.
Ο λαός όμως  ακόμα και μετά απο  τόσο καιρό  τρομοκρατίας και βίας  εκ μέρους  της τρόικας του ΔΝΤ και της  κατοχικής κυβέρνησης, έχει αντιληφθεί  ότι  κανείς απο δαύτους  δεν πρόκειται να τον λυπηθεί και φυσικά  δεν έχει σκοπό να τον λυτρώσει  απο  τα επερχόμενα δεινά.Συνεπώς  η συμμετοχή  του λαού  στις επόμενες εκλογές  θα έχει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα απο αυτόν που  επικρατούσε  στις  μετεμφυλιακές εκλογές ή  τις  παρωδίες τους.Αυτή τη φορά  ο λαός είναι αποφασισμένος  να πιέσει  αυτές  τις δυνάμεις  που θα αναδείξει  τόσο  ώστε να μην έχουν  πλέον περιθώρια  να  τον αγνοήσουν  όπως  έκαναν επί τόσα χρόνια  το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

Ξέρουν  ακόμα και οι λαϊκατζήδες  της δημοκρατίας και του  αντιμνημονίου, ότι  ακόμα και αν δούν την πόρτα  της βουλής  ο λαός βρίσκεται  με  το "όπλο παρά πόδα" καιδεν πρόκειτια να περιμένει  άλλα τρια χρόνια  για να τους κρίνει.
Η ψήφος του ελληνικού λαού δεν  θα είναι ψήφος τιμωρίας αλλά ψήφος διεκδίκησης  και αγώνα.
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν  οι ψαλιδόκωλοι  της  δήθεν αντίστασης  και οι ευρωλιγούρηδες   ψευτοπαληκαράδες  τόσο καλύτερα για αυτούς.
Ο λαός   δεν  έχει  πλέον τα περιθώρια  να ξεχάσει  ότι  περιμένει  απο  όλους  τους  να πορευτούν   σε ένα μόνο δρόμο .Εκείνον  του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα  που θα ξαναδώσει  ζωή και ελπίδα   σε αυτόν  τον τόπο  και  θα καθαρίσει κάθε μαγαρισιά  που άφησαν πίσω τους  όλοι οι βρωμιαραίοι  της  εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου