Σάββατο, Μαρτίου 31, 2012

Ερντογάν: «Αν το Ισραήλ επιτεθεί στο Ιράν θα δούμε τη Μέση Ανατολή στις φλόγες»


Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hurriyet, μετά την επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού Ερντογάν, στο Ιράν και κατά τη διάρκεια της πτήσης επιστροφής εκμυστηρεύτηκε στους παριστάμενους δημοσιογράφους ότι ανησυχεί ιδιαιτέρως για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.
«Αν το Ισραήλ, επιτεθεί στο Ιράν, τότε ολόκληρη η περιοχή κυριολεκτικά θα μπει στις φλόγες. Κατανοώ απόλυτα τις ανησυχίες του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Το Ισραήλ δεν νομίζω να επιτεθεί τελικά στο Ιράν».

«Ενδεχόμενη επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν δεν θα έχει την κατάληξη που είχε ο πόλεμος των ΗΠΑ στο Ιράκ και που αργότερα συνεχίστηκε χωρίς την εμπλοκή άλλων χωρών. Το Ισραήλ διαθέτει 250 με 300 πυρηνικές κεφαλές. Αυτό είναι κάτι που κανείς δεν το αναφέρει. Το Ιράν όταν φτάσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο σχετικά με την κατασκευή πυρηνικής βόμβας θα σταματήσει και δεν θα συνεχίσει», ολοκλήρωσε.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/4/12

    HeLLeNiCReVeNgE


    Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012
    ΤΙ ΔΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ...
    Οι περισσότεροι απο εμάς θα έχουμε κάποιο δάνειο η κάρτα σε κάποια τράπεζα και θα έχουμε παρατηρήσει οτι εαν τους οφείλουμε κάποια ληξιπρόθεσμη οφειλή,
    αυτοί κάθε μέρα μας ενοχλούν τηλεφωνικώς πρωί-μεσημέρι-βράδυ.Έγω σαν γνήσιος συχνός ληξιπρόθεσμος πελάτης (δεν έχω, οχι δεν δίνω..) εχω σε καθημερινή βάση 7-8 τηλεφωνήματα απο τους εκπροσώπους των τραπεζών στο κινητό και στο σταθερό.

    Η λύση στο πρόβλημα βρέθηκε ως εξής...

    Αφού παρατήρησα οτι μου έπαιρναν τηλέφωνο το πρωί 09.00-12.00 και το απόγευμα 16.00-18.00 κατά εκείνες τις ώρες έκανα προώθηση κλήσεων για όλες τις εισερχόμενες στον αριθμό της τράπεζας που με καλούσε. Άρα όταν με καλούσαν απο την eurobank (είναι η αγαπημένη μου) απαντούσαν απο το τηλεφωνικό κέντρο τους λέγοντας : " έχετε καλέσει την ΕFG EUROBANK...".

    Επίσης μπορείτε να κάνετε και το εξής : επειδή πρώτα καλούσαν στο σταθερό μου, εγώ μόλις το έβλεπα, αμέσως έκανα την προώθηση στον εαυτό τους απο το κινητό μου, γιατί η επόμενη κλήση τους θα ήταν στο κινητό μου. Το ίδιο σας συμβουλεύω να κάνετε και μετά απο 2-3 λεπτά μην ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε την προώθηση γιατί μπορεί να συμβεί να σας καλέσει κάποιος γνωστός σας και να τρομάξει ακούγοντας : " έχετε καλέσει την ΕFG EUROBANK...".

    Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι η προώθηση αυτή είναι εφικτή απο όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και η κλήση αυτή ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ σαν μια απλή κλήση.

    ΓΙΑ KINHTA VODAFONE-COSMOTE : **21*αριθμός τράπεζας#και μετά πατήστε το πλήκτρο της ΚΛΗΣΗΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΩΘΗΤΑΙ Η ΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

    ΚΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ : ##21#και μετά πατήστε το πλήκτρο της ΚΛΗΣΗΣ

    ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ WIND : *21*τηλ.αριθμός τράπεζας#και μετά πατήστε το πλήκτρο της ΚΛΗΣΗΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ : #21#και μετά πατήστε το πλήκτρο της ΚΛΗΣΗΣ

    Για τους φίλους που έχουν καρτοκινητά ίσως να μην έχουν την δυνατότητα αυτής της προώθησης (λόγω ελάχιστων η καθόλου μονάδων) αλλά και εάν την έχουν θα έχει ΧΡΕΩΣΗ πιο υψηλή απο αυτή των άλλων συνδρομητών με συμβόλαια.

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    Αναρτήθηκε από HeLLeNiCReVeNgE στις 11:31 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή