Δευτέρα, Μαρτίου 12, 2012

Η « Διαδικασία της Κωνσταντινούπολης » .



From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Εν ολίγοις, η «Διαδικασία της Κωνσταντινούπολης είναι ένα από κοινού σχέδιο από τον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας (57 ισλαμικά κράτη) και το καθεστώς Ομπάμα, εκπροσωπούμενο από την Χίλαρι Κλίντον, να ποινικοποιήσουν κάθε κριτική εναντίον του Ισλάμ .

Ποια όμως από τις παρακάτω υποθέσεις είναι η πιο ανησυχητική ;
Η ιδέα της διοικητικής υπέρβασης από αφελείς ιδεαλιστές που χάνονται ανάμεσα σε πολιτικά ορθές φαντασιώσεις ; …. ή ότι ….. ξέρουν τι ακριβώς κάνουν ;

Είτε έτσι είτε αλλιώς , το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετρά ….. και το αποτέλεσμα είναι εκείνο που κινδυνεύει να αποβεί καταστροφικό !


Όταν ο φασισμός θα σας χτυπά την πόρτα ….. στο πέτο σας θα πρέπει να υπάρχει ένα αυτοκόλλητο που λέει «σφάξε με Ισλάμ να αγιάσω» ……. ενώ στο μπαλκόνι σας θα πρέπει να κυματίζει μια σημαία που θα γράφει "συνυπάρχουμε"

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προσφέρθηκε να φιλοξενήσει την επόμενη συνάντηση …. της λεγόμενης «διαδικασίας της Κωνσταντινούπολης», η οποία δεν είναι κάτι άλλο … παρά …. μια επιθετική προσπάθεια από μουσουλμανικές χώρες , « ώστε να θεσπίσουν ως διεθνές έγκλημα …. το να επικρίνουμε το Ισλάμ.»

Η ανακοίνωση έρχεται λιγότερο από ένα μήνα μετά το συνέδριο της Ουάσιγκτον, DC. στις Ηνωμένες Πολιτείες , που φιλοξένησε τη δική του « διαδικασία της Κωνσταντινούπολης ».

Ρητός στόχος της διαδικασίας της Κωνσταντινούπολης , που καθοδηγείται από τον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας (OIC) , (το μπλοκ των 57 μουσουλμανικών χωρών όπως είπαμε ) , είναι να αποτυπώσει στο διεθνές δίκαιο ….. μια παγκόσμια απαγόρευση για όλα τα σημεία κριτικής και έλεγχου του Ισλάμ και του ισλαμικού νόμου της σαρία.

Ο OIC που εδρεύει εις την Σαουδική Αραβία, πίεσε πολύ την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες « να επιβάλουν περιορισμούς στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης εναντία στο Ισλάμ ».

Το ψήφισμα 16/18, που εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2011 στη Γενεύη (έδρα του Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα = του ΣΑΔ), θεωρείται ευρέως ως ένα σημαντικό βήμα των προσπαθειών του OIC για την προώθηση της διεθνούς νομικής έννοιας της δυσφήμησης Ισλάμ.

Ωστόσο, επειδή δεν είχε την ισχυρή υποστήριξη της Δύσης , η κυβέρνηση Ομπάμα συμφώνησε να φιλοξενήσει ένα τριήμερο συνέδριο την « διαδικασία Κωνσταντινούπολης » στην Ουάσινγκτον, DC στις 12 με 14 Δεκέμβριος 2011.
Με αυτόν τον τρόπο, οι Ηνωμένες Πολιτείες έδωσαν στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας την πολιτική νομιμότητα που επιδίωκε :

«Παγκοσμιοποίηση της πρωτοβουλίας του δια την απαγόρευση κάθε κριτικής κατά του Ισλάμ.»
Μετά από τον καθοδηγητικό ρόλο της κυβέρνησης Μπαράκ «Χουσέιν» Ομπάμα , η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει τώρα να πάρει μέρος στη δράση …. με τη φιλοξενία της επόμενης συνόδου κορυφής της Διαδικασίας της Κωνσταντινούπολης , που διερευνάται ώστε να προγραμματιστεί για τον Ιούλιο 2012.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ισλαμικής Διάσκεψης , Ekmeleddin Ihsanoglu , λέει η προσφορά της ΕΕ ώστε να φιλοξενήσει τη συνάντηση αποτελεί ένα « ποιοτικό άλμα της δράσης εναντίον του φαινομένου της ισλαμοφοβίας »,

Η Ισλαμικής Διάσκεψη είναι ιδιαίτερα οργισμένη από την αδυναμία της να φιμώσει έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό , δημοκρατικά εκλεγμένων πολιτικών στην Ευρώπη, οι οποίοι έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με την άρνηση των μουσουλμάνων μεταναστών να ενσωματωθούν στις χώρες υποδοχής τους και την επακόλουθη δημιουργία παράλληλων ισλαμικών κοινωνιών σε πολλές περιοχές της Ευρώπης.

Σύμφωνα με το Διεθνές Ισλαμικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Ekmeleddin Ihsanoglu είπε ότι ο αυξανόμενος ρόλος της ακροδεξιάς στην πολιτική σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες έχει γίνει ισχυρότερος από την ικανότητα του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας , εξηγώντας ότι η άκρα δεξιά, η οποίος (sic) μισεί τους μουσουλμάνους , έγινε μοχλός επιρροής στα χέρια των πολιτικών .
Πρόσθεσε ότι η άνοδος της άκρας δεξιάς μέσω των εκλογών έχει γίνει ένα θέμα που δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν , λαμβάνοντας υπόψη το δημοκρατικό τρόπο με τον οποίο οι εξτρεμιστές φτάσουν τις θέσεις τους.

Επεσήμανε , ως παράδειγμα, το δημοψήφισμα που διεξήχθη στην Ελβετία το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την αναστολή της κατασκευής μιναρέδων εκεί μετά από την αρνητική ψήφο του λαού της Ελβετίας.


Με άλλα λόγια, το Διεθνές Ισλαμικό Πρακτορείο Ειδήσεων (το οποίο είναι όργανο προπαγάνδας της ισλαμικής διάσκεψης ) επιδιώκει τώρα την υποστήριξη των μη αιρετών γραφειοκρατών στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες , ώστε να θεσπιστεί πανευρωπαϊκή νομοθεσία για τον περιορισμό της ελευθερίας λόγου των 500 εκατομμύριων ευρωπαίων πολιτών - συμπεριλαμβανομένων και των δημοκρατικά εκλεγμένων πολιτικών – ώστε να μην μπορούμε πλέον να πούμε κάτι που θα εναντιώνεται στο Ισλάμ.

« Φυσικά οι δαίμων ή papademon ή δήμιος ή παπαδημ(η)ος , η @ντ. Comaneci , οι φώκιες , τα ερπετά και πολλοί πρόθυμοι θα σπεύσουν να το ψηφίσουν ….. εντάξει …. όχι πολλοί ……. Μόνο οι γνωστοί 300 του οίκου »
Πάντως πολλές μεμονωμένες ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη θεσπίσει νόμους που δρουν ως αποτελεσματικά υποκατάστατα για την σφαιρική νομοθεσία περί βλασφημίας … που .. επιδιώκει να επιβάλει το Διεθνές Ισλαμικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Ισλαμικής Διάσκεψης στο σύνολό της Ευρωπαϊκής Ένωσης .
(Χμ …. υπάρχουν παλαιότερα άρθρα μου στην eglimatikotita , για την σχέση ισλαμικής διάσκεψης και αλλαγής των σχολικών βιβλίων = «ρεπούσιας ιστορίας » )

Στην Αυστρία, για παράδειγμα, ένα δευτεροβάθμιο δικαστήριο τον Δεκέμβριο του 2011 επικύρωσε την καταδίκη της Ελισάβετ Sabaditsch-Wolff , μιας βιεννέζας νοικοκυράς και αντί-Τζιχάντ ακτιβίστριας , για «δυσφήμηση θρησκευτικών πεποιθήσεων », κατόπιν μιας σειρά σεμιναρίων που έδωσε για τους κινδύνους του ριζοσπαστικού Ισλάμ.

Η απόφαση έδειξε ότι ενώ ο Χριστιανισμός ο Ινδουισμός και ο Ιουδαϊσμός μπορεί να άνετα να διασύρονται με ατιμωρησία στη μεταμοντέρνα πολυπολιτισμική Αυστρία ….. αντιθέτως λέγοντας κάποιος την αλήθεια για το Ισλάμ …. τότε θα υπόκειται σε άμεσες και βαριές ποινικές κυρώσεις.


Επίσης, στην Αυστρία, η Susanne Winter, μια Αυστριακή πολιτικός και μέλος του Κοινοβουλίου, καταδικάστηκε τον Ιανουάριο του 2009 για το «έγκλημα» ότι είπε πως σύμφωνα με τις σημερινή ηθική … ο προφήτη Μωάμεθ του Ισλάμ … θα πρέπει να θεωρείται "παιδεραστής", αναφερόμενη στο γάμο του με την εννιάχρονη Aisha.

Στη Δανία, ο Lars Hedegaard , ο πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας Ελεύθερου Τύπου, κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο της Δανίας Μάιο του 2011 λόγω "μίσους" καθώς ακούστηκε να λέει σε μια ηχογραφημένη συνέντευξη ότι υπήρχε υψηλή συχνότητα βιασμών παιδιών και ενδοοικογενειακής βίας σε περιοχές όπου κυριαρχεί το μουσουλμανικό στοιχείο .
Πάντως οι ίδιοι οι ηγέτες του OIC , Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας , είναι αυτοί που δεν βοηθούν να αρθούν αυτές οι προκαταλήψεις , τονίζοντας ότι η Ισλαμική πτέρυγα δεν θα εγκαταλείψει ποτέ την ατζέντα της «προστασίας» Ισλάμ και επιμένοντας ότι η τιμωρία για την « θρησκευτική δυσφήμιση » του Ισλάμ δεν είναι άλλη ……. παρά μόνο ο θάνατος !

Στο περιθώριο της πρώτης συνεδρίασης για την προώθηση του ψήφισμα 16/18, στην Κωνσταντινούπολη τον περασμένο Ιούλιο, ο πρέσβης του Πακιστάν στον ΟΗΕ
Zamir Ακράμ δήλωσε ότι η δεν θα έθετε ποτέ σε διαπραγμάτευση τρία πράγματα :
1) ότι λέγεται ή γίνεται κατά του Κορανίου,
2) οτιδήποτε λέγεται ή γίνεται εναντίον του Mohammed,
3) διακρίσεις σε βάρος της μουσουλμανικής κοινότητας.
Ο Akram αντιπροσωπεύει μια κυβέρνηση η οποία επιβάλει μερικούς από τους πιο αμφιλεγόμενους νόμους , αυτούς τους περί βλασφημίας του ισλαμικού κόσμου , όπου «βλασφημία» προς το Κοράνι ή τον Μωάμεθ επισύρει την ποινή του θανάτου.



Παρατηρήσεις για το Συνέδριο Διαδικασία της Κωνσταντινούπολης
Μέχρι τώρα αυτό δεν είναι ακομη γεγονός και δεν είναι το "status quo" !
Αλλά τούτο ..... μέχρις ότου οι δυτικές χώρες να ακολουθήσουν τις ΗΠΑ και εφαρμόσουν το ψήφισμα .
Ωστόσο, έχουν γίνει δύο σημαντικά βήματα.
Η Ουάσιγκτον φιλοξένησε πρώτη τον Δεκέμβριο του 2011 , μια συνάντηση της Διαδικασίας της Κωνσταντινούπολης .
Συμφωνώντας να φιλοξενήσει αυτή τη συνάντηση, σημαίνει ότι αυτομάτως συμφώνησε και με την ιδέα ότι η ισλαμοφοβία πρέπει να παταχτεί .
Αυτό σημαίνει ότι νομιμοποιώντας την OCI …. νομιμοποίησε και την καταπολέμηση της ελευθερίας του λόγου.
Αυτό σημαίνει ότι συμφωνεί ότι η βλασφημία θα πρέπει και πάλι να γίνει ένα έγκλημα.

« Να ρωτήσω μόνο …. πως μπορεί να είναι ένα έγκλημα αυτό (η βλασφημία ) ; ….. την ιδία στιγμή που οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν τα ισλαμικά κείμενα και τη διδασκαλία του Ισλάμ και της Σαρία για να υποστηρίξουν τη βία για να επιβάλουν τον σεβασμό ;»

Η συνενοχή των Ηνωμένων Πολιτειών και των δυτικών κυβερνήσεων μας στο θέμα αυτό .... αποτελεί προδοσία των αξιών μας και αποδεικνύει ότι προσδοκούν την υποταγή μας στο Ισλάμ , σύμφωνα πάντα με τα αιτήματα των πλουσίων ισλαμικών οργανώσεων για τον πλήρη εξισλαμισμό της Ευρώπης ….. και ότι τώρα φανερά πλέον δρουν ως ένα σχέδιο Β που επακολουθεί ….. κατόπιν των ορδών των λαθρομεταναστών που κατακλύζουν όλο και περισσότερο την «γηραιά ήπειρο» .
Υ.Γ. 1
Όπως καταλάβατε φίλοι μου ... το άρθρο αυτό δεν απευθύνετε προς Politically correct τύπους ..... για αυτό μην χάσετε τον χρόνο σας και τους το συστήσετε ....
( έτσι και αλλιώς χρόνια τώρα …. δεν … καταλαβαίνουν .... πως είναι δυνατόν να αλλάξουν με ένα ταπεινό άρθρο του HEIL GAP ; )

Υ.Γ. 2
ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΑΣ …… ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ .
9 Μαρ, 2012 - Υπό το φως της ομόφωνης απόφασης της EMEA Determinations Committee (the EMEA DC) όσον αφορά την πιθανή ερώτηση για το πιστωτικό γεγονός που αφορά την Ελληνική Δημοκρατία (DC Τεύχος 2012030901), η ΕΜΕΑ DC συμφώνησε να δημοσιεύσει την ακόλουθη δήλωση:
Η ΕΜΕΑ DC αποφάσισε ότι « έχει συμβεί ένα πιστωτικό γεγονός » αναδιάρθρωσης σύμφωνα με το άρθρο 4.7 του ISDA 2003 Πιστωτικοί Ορισμοί Παραγώγων (όπως τροποποιήθηκε συμπληρωματικά τον Ιουλίου 2009,) (Ορισμοί του 2003) μετά την άσκηση εκ μέρους της Ελληνικής Δημοκρατίας των ρητρών συλλογικής δράσης για την τροποποίηση των όρων των ομολόγων που διέπονται από το ελληνικό δίκαιο που εξέδωσε η Ελληνική Δημοκρατία .
HEIL GAP ( or mind the GAP )

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/3/12

    DIORTHOSIS

    στις 12 με 14 Δεκέμβριου 2011.

    akrivos epan apo photo

    FREE SPEECH ZONE

    ΑπάντησηΔιαγραφή