Τετάρτη, Φεβρουαρίου 29, 2012

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ .



Σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosnews.net  διαπιστώθηκε μεγάλη διάρρηξη  στο Ταξιάρχη Μαντάμαδου Λέσβου.

Άγνωστος δράστης ή αγνωστοι δράστες διέρρηξαν την πίσω πόρτα   και αφού εισήλθαν στον ιερό ναό έσπασαν τις 4 από τις 10 προθήκες με τα αφιερώματα πιστών.

Τα αφιέρωματα   που αφαίρεσαν  (κυρίως κοσμήματα σε ασήμι και χρυσό ) από τις 4 προθήκες είναι μεγάλης αξίας και η αστυνομία από το πρωί ερευνά την υπόθεση χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν ικανοποιητικά ευρήματα για την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.
Ο χρόνος της  διάρρηξης  τοποθετείται  τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28-02-2012).

Αξίζει να τονιστεί ότι τα αφιερώματα στον Ταξιάρχη Μανταμάδου είναι από πιστούς από όλο το κόσμο  που εκπληρώνουν με αυτό το τρόπο το  τάμα τους.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο από τη μεγάλη διάρρηξη στο Ταξιάρχη Μανταμάδου Λέσβου – Δηλώσεις του ιερέα:


Το  δελτίο τύπου της Αστυνομία αναφέρει:
Κλοπή στην Ιερή Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην περιοχή του Μανταμάδου Λέσβου. 

Σήμερα (28-02-2012) το πρωί, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής Λέσβου, κλοπή στην Ιερή Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην περιοχή του Μανταμάδου Λέσβου.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, άγνωστοι δράστες, αφού εισήλθαν  αρχικά στον προαύλιο χώρο της Μονής, μπήκαν στον Ιερό Ναό, παραβιάζοντας με διαρρηκτικά εργαλεία βοηθητική είσοδο και αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα και αντικείμενα απροσδιόριστης μέχρι στιγμής αξίας, τα οποία αποτελούσαν αφιερώματα και τάματα των προσκυνητών.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής.



agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου