Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2012

Περιμένοντας το Τέλος: Αποθήκευση τροφίμων

Πρωτοσέλιδο από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 21/2/2012

Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα προειδοποιεί κάντε αποθήκευση τροφίμων:

Σίγουρα θα έχετε δει, ακούσει τα διάφορα που λέγονται για το έτος 2012 και όλες τις θεωρίες που σκιάζουν αυτό το έτος. Συνδυάζοντας μάλιστα τις ολοένα και αυξανόμενες αντιξοότητες της εποχής μας, σίγουρα κάνει τον καθένα να σκέφτεται πολλά και διάφορα. Όλοι μας προσπαθούμε να “πιαστούμε” από κάπου και να “σταματήσουμε” την κατρακύλα που μας έχει πάρει.

 Η πρώτη σκέψη που κάνει ο καθένας είναι να εξασφαλίσει και να αποθηκεύσει κάποια ποσότητα τροφίμων, για τις δύσκολες στιγμές. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με blogs, ιστοσελίδες, videos, για το πως μπορεί να γίνει αυτή η διαδικασία ακόμα και με επαγγελματικό τρόπο. Μηχανήματα, ειδικές σακούλες, κατασκευή κελαριού, αποθήκες κτλ. Όλες οι πληροφορίες είναι εκεί έξω, διαθέσιμες και ο καθένας μπορεί να τις βρει και να τις εφαρμόσει. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τρόφιμα, ακόμα και για 10 χρόνια με απλές συσκευές και λίγο κόπο, έχεται το νου σας έρχονται δύσκολες μέρες.

apocalypsejohn.com



Η επικείμενη σύγκρουση δεν είναι επειδή το Ιράν αποτελεί απειλή. Πρόκειται για το ίδιο το Ισραήλ που θέλει να ξεφορτωθεί όλους τους εχθρούς του, στους χώρους που θα ήθελε να προσαρτήσει ως μέρος της υλοποίησης της δημιουργίας ενός μόνιμου Μεγαλύτερου έθνους του Ισραήλ με εύφορη γη, δικούς του υδάτινους πόρους και ζωτικό χώρο. Ο πόλεμος είναι το πρόσχημα"- Damian Lataan: "Οι ΗΠΑ και η Εμμονή του Ισραήλ με το Ιράν - Οι πραγματικοί λόγοι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου