Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2012

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ !!! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΡΟΔΟΥ !!!

Αναρτηθηκε απο τον petalouda



Είναι γνωστό η κατάντια της Υγείας στα Δωδεκάννησα και όχι μόνο ........Το Νοσοκομείο Ρόδου αντιμετωπιζει μεγάλο κίνδυνο για λουκέτο αφήνοντας χιλιάδες κατοίκους στο έλεος τους Τον αγώνα του εδώ και καιρό έδινε ο Διοικητης του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ κος Μιχαλης Κόκκινος .Μετά από αγώνα περίπου δύο χρόνων για το καλό του νησιού και επειδή δεν θέλησε να "προσκυνήσει " κανέναν  και ειδικά επειδή τόλμησε να σηκώσει κεφάλι και μπράβο του απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα . "αναγκάστηκε " να υποβάλλει την παραιτησή του !! αφήνοντας έτσι το Νοσοκομείο και του  εργαζόμενους στο έλεος του κάθε " βολεμένου καρεκλοκένταυρου " .


Η παραπάνω επιστόλη   παραίτησης τα λέει ¨ολα¨"


Σχόλιο petalouda :Τον φαγατε πασοκακια ..............

Τον καινουργιο να τον φερετε αμεσα και να του δινετε οτι ζηταει για να δειξετε οτι πρωην Διοικητης ηταν το προβλημα.

Ροδιτη ξυπνα Δωδεκανησιε ξυπνα εσυ που τους ψηφιζεις και τους προσκυνας .

Στο προσωπο ενος διοικητη χτυπανε εσας και κατ΄επεκταση τον Ελληνικο λαο.

Αν σε περιπτωση δεν διορθωσουν την κατασταση στο Νοσοκομειο ειναι προφανες οτι τουρισμος θα μετακινηθει απεναντι (είναι γνωστο οτι ολοι οι τουριστες επιλεγουν και μαθαινουν που θα πανε μεσω διαδικτυου).

Το βασικο ειναι βεβαια οτι Δωδεκανησιοι οσον αφορα την υγεια τους θα πηγαινουν Αθηνα (πουλωντας οτι εχουν) ή θα πηγαινουν απέναντι στα παιδια που μας αγαπανε και οι δυο λυσεις τους ειναι συμφερουσες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου