Σάββατο, Ιανουαρίου 07, 2012

Δεν θα μας σώσουν ούτε οι τσάτσοι, ούτε οι γλείφτες τρόικας και Βρυξελών!





Για να είμαι ειλικρινής, εκνευρίζομαι πραγματικά όταν ακούω τον ΚΑΘΕΝΑ που ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, είτε προσωπικές, είτε κομματικές, είτε τρίτων, να βγαίνει και να «επιχειρηματολογεί», με επιχειρήματα σαθρά και χωρίς υπόσταση, ως προς την αναγκαιότητα παράτασης της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου!


Δυστυχώς η πραγματικότητα την ώρα τούτη είναι μια και αμείλικτη: Η Ελλάδα ΠΤΩΧΕΥΕΙ, το PSI δεν οδηγείται προς επιτυχία, ο κ. Βενιζέλος αυτά που διέδιδε και αυτά που απαντούσε σε «στημένες» ερωτήσεις τα παίρνει πίσω και βγάζει την ουρά του απ’ έξω…

Τα μέτρα που καθημερινά λαμβάνονται είναι ΤΑΜΕΙΑΚΑ, εξαντλούν και αποσυνθέτουν τη μεσαία τάξη, οδηγούν στην εξαθλίωση τα χαμηλά εισοδήματα και τους συνταξιούχους, ωθούν σε απόγνωση τους νέους, τους άνεργους, τους απολυμένους.

Και το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά τα σκληρά και φορομπηχτικά μέτρα, ούτε την ανάπτυξη θα φέρουν, ούτε ανάκαμψη πρόκειται να δούμε, ούτε οι θυσίες μας θα πιάσουν τόπο… Αντιθέτως, η ΑΔΙΕΞΟΔΗ πολιτική που ακολουθείται, του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και του ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ, τα οποία στην πράξη αυτοκαταργήθηκαν και αναμένουμε τα… χειρότερα, μας βυθίζει όλο και πιο βαθιά στον βάλτο της ύφεσης!!!

Προς τι λοιπόν η παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου; Για να εξακολουθήσουν να κάνουν ρουσφέτια οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ελπίζοντας να ξαναεκλεγούν; Για να μοιράζουν το παιχνίδι οι διάφοροι νταραβεριτζήδες κομματάρχες, διοικητές ΔΕΚΟ και δήθεν τεχνοκράτες, μόνιμοι συνομιλητές των εργολάβων και των διαπλεκόμενων συμφερόντων;

Για να συνεχίσει να υπάρχει μια ανύπαρκτη διοίκηση στη χώρα και να κάνουν πάρτι τα συμφέροντα και η διαφθορά;

Για να βλέπουμε στις τηλεοράσεις τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ να συγκρούονται μεταξύ τους σε έναν ρόλο υποψηφίου αρχηγού του κόμματος ή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας;

Είτε τους αρέσει είτε όχι, βαρεθήκαμε αυτή την κωμωδία που μετεξελίσσεται σε εθνική τραγωδία! Δεν μπορούμε να περιμένουμε από αυτό το συνονθύλευμα των 50 υπουργών να μας σώσει, ούτε από τον κάθε Δασκαλόπουλο του ΣΕΒ (αλήθεια, τι δουλειά κάνει;) να μας κάνει υποδείξεις εκ του ασφαλούς, όταν κοιμάται σε ένα μαξιλάρι με λεφτά που προέκυψαν από υπεραξίες του Χρηματιστηρίου.

Η Ελλάδα χρειάζεται ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΟΧΙ κυβέρνηση ΥΠΟΤΕΛΩΝ στην ΤΡΟΪΚΑ! Αυτή την ώρα δεν θα μας σώσουν ούτε οι ΤΣΑΤΣΟΙ, ούτε οι ΓΛΕΙΦΤΕΣ των Βρυξελλών!

Ηρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, όπως έκαναν η Πορτογαλία και η Ισπανία, που διενήργησαν εκλογές, εξέλεξαν ισχυρές κυβερνήσεις και σήμερα βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από μας. Οπως έκανε και η Ιταλία, όπου τα πολιτικά κόμματα (και όχι οι… Βρυξέλλες, ούτε η Μέρκελ) συνέστησαν κυβέρνηση 14 ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ, κυβέρνηση ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ.

Ο χρόνος τελειώνει, μετράει πια αντίστροφα! Κάθε μέρα που χάνεται, υπονομεύει το έθνος…


1 σχόλιο:

  1. Εγω βρισκομαι στην Αμερικη παρακολουθω την κατασταση και βλεπω καθαρα οτι εαν ο Ελληνικος λαος δεν ξεσηκωθη, δηλαδη δεν ακολουθηση τες συμβουλες του κου Πανου Καμμενου, η Ελλαδα θα πεθανη. Θα την εχει σκοτωση ο ιδιος ο Ελληνικος λαος με την αδρανεια που δειχνει και την πληρη αγνοια. Μια συμβουλη και απο μενα. Κλεισετε τες τηλεορασεις σας και προς Θεου μην πιστευετε ουτε μια λεξι, ουτε μια, απο οτι σας λενε τα παπαγαλακια. Εγω προσωπικα δεν ακουω το CNN ουτε το MSNBC ουτε κανενα αλλο καναλι. Και εδω εχουμε παπαγαλακια, ακριβως τα ιδια μας λενε. Εινα ολοι ψευτες και απατεωνες. Θελετε να μαθετε νεα για το τι γινεται στην Ελλαδα και στον υπολοιπο κοσμο, πηγενετε στο κομπουτερ σας και παρακολουθητε τους Bloggers on the INTERNET. Διαβαστε την Ολυμπια και τον Φιλολογο. Τοτε θα μαθετε την πραγματικη αληθεια πως επουλησαν την Ελλαδα ο Παπαντρεου και οι συντροφοι του. Δεν εινα προτιμοτερον να φυγετε απο την Ευροζωνη και να δυσκολευτητε για λιγα χρονια παρα να γινετε σκλαβοι των Γερμανων? Προς Θεου, μην αφησετε να υπογραφτη το τελευταιο δανειο. Το μεγαλο ΟΧΙ χρειαζεται εδω. ΟΧΙ στα ματωμενα λεφτα που θα αιματοκυλησουν την Ελλαδα. Αν υπογραφτη αυτο το δανειο θα επελθετε στο Αγγλικο δικαιο και στο τελος της πατριδας μας. Ευχομαι οι προσευχες μου να ακουστουν. Σκεφτητε λιγακι. Η Ελλαδα ειτανε σκλαβωμενη στους Τουρκους για 400 χρονια και τυρα κυνδυνευει οχι μονο ξανα απο τους Τουρκους αλλα απο τους Γερμανους, Γαλλους, Αγγλους, και η λιστα εινα ατελειωτη. Εαν υπογραφη το τελευταιο δανειο, η Ελλαδα δεν θα υπαρχει πια. Θα ξεπουληθη σε πληστηριασμο, κομματι, κομματι. Θα πανε ολα. Τα νησια μας, τα σπιτια σας, οι περιουσιες σας, η πατριδα σας ολοκληρη. Δεν ξελετε να ξεσηκωθητε? Τοτε μηνετε στους καναπεδες σας και περιμενετε να σας σηκωσουν και να σας διωξουν απο τα σπιτια σας αυτοι που θα τους ανηκετε ψυχη και σωμα. Αν σεν πιστευετε το σεναριο που σας παρουσιαζω τοτε κανετε λιγο κοπο και διαβαστε τι συμαινει ακριβως το Αγγλικο δικαιο. Αν δεν σας πιαση ανατριχιλα και αν δεν λυγισουν τα ποδια σας, να ερθετε να μου το πητε, Εδω θα ειμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή