Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2011

Διεκδικούμε ΤΩΡΑ την Βόρειο Ήπειρο!

boreios-hpeirosΓνωστές είναι οι μεθοδεύσεις των συγγενών των Μογγολότουρκων Αλβανών (αυτών που ήρθαν απ’ την Ασία) να αφελληνίσουν εντελώς την Ελληνικότατη Βόρειο Ήπειρό ΜΑΣ. Την Ιερή Γη των Προγόνων μας, την σκλάβα αδελφή της Ελλάδας, που μας την έκλεψαν άδικα οι μεγάλες δυνάμεις και την παρέδωσαν στην Τυραννία των Τιράνων! Κι αυτό άσχετα με το αν ο πληθυσμός της ήταν πάντα Ελληνικός και ο Ένδοξος Ελληνικός Στρατός την απελευθέρωσε Τέσσερις φορές!... Δυστυχώς αυτή η τεράστια σε βάρος του Έθνους μας αδικία δεν διορθώθηκε ποτέ, αλλά τα πράγματα χειροτέρεψαν με τις προσπάθειες των Τουρκαλβανών να την αλβανοποιήσουν και την στήριξη που τους παρέχουν συνέχεια οι προδότες πολιτικάντηδες της χώρας μας, που λειτουργούν ακριβώς σαν να είναι κι οι ίδιοι Αλβανοί!

Π.χ. ο Κάρολος Παπούλιας, που κάποτε υπέγραψε την άρση της Εμπολέμου Κατάστασης με τους βάρβαρους γείτονες-εισβολείς, προσπαθώντας να θάψει ζωντανά τα σκλαβωμένα αδέλφια μας, αφήνοντάς τα εντελώς ανυπεράσπιστα στα χέρια των βρωμιάρηδων... Και κάποτε πληρώθηκε για αυτή την προσφορά του με την άνοδό του στην προεδρία της δημοκρατίας τους.

Πρόσφατα λοιπόν και πάλι οι βρωμεροί Αλβανοί, αυτοί που εκδηλώνουν με κάθε τρόπο τον ατέλειωτο Μισελληνισμό τους (και αυτό ισχύει και για τον Μπερίσα και για τους αντιπολιτευόμενους), προκάλεσαν αναίσχυντα την Ελλάδα μας! Κάποιο ανθελληνικό σκουλήκι, που δηλώνει δημόσια το μίσος του για την Πατρίδα μας, είπε επίσημα ότι στην Αλβανία πρέπει να ζούνε... μόνο Αλβανοί!
Αλλά επειδή εγώ δεν ξέρω να κατοικεί εκεί άλλος Λαός σκλαβωμένος παρά μόνο οι υπόδουλοι-αλύτρωτοι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, κατάλαβα ότι ο Μογγολοαλβανός επιθυμεί το διώξιμο των Ελλήνων αυτών ή, ακόμα χειρότερα, το σφάξιμό τους!...
Και έτσι να επιτευχθεί το υποχθόνιο σχέδιο των Τιράνων να αδειάσει η Βόρειος Ήπειρος από Ελληνισμό και να την ξεπουλήσουν έπειτα στους φίλους και πατρώνες τους, τους Τούρκους! Ήδη μεγάλες εκτάσεις της Βορείου Ηπείρου έχουν δοθεί και επίσημα σε Μογγολότουρκους...

Αυτά συμβαίνουν στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρό ΜΑΣ. Οι Τουρκαλβανοί, αυτοί οι γύφτοι που ήρθανε από την κεντρική Ασία και που από όπου και να περνάνε επιδίδονται σε πλιάτσικο και εγκλήματα σαν τις κατσαρίδες, θέλουν να ταπεινώσουν τον Ελληνισμό και να μας αρπάξουν οριστικά την Ιερή μας Γη!
Θα τους αφήσουμε; Οργή αισθανόμαστε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές για την απουσία δυναμικής ελληνικής αντίδρασης στην νέα πρόκληση των εχθρών μας και συμμάχων των Μογγόλων της Άγκυρας...
Η αντίδραση της επίσημης ελληνικής πλευράς ήταν εντελώς ανύπαρκτη, αλλά και λίγοι μόνο Έλληνες μίλησαν για το τόσο σημαντικό αυτό θέμα: να κινδυνεύουμε δηλαδή να χάσουμε την Ελληνικότατη Βόρειο Ήπειρο, που πάντα από τις αρχές της Ιστορίας ήταν δική ΜΑΣ, κι αυτό μόνο λόγω της αδιαφορίας των σύγχρονων Ελλήνων και της προδοσίας των πολιτικών προσκυνητών της Σιωνιστικής Μπίλντερμπεργκ και καρπαζοεισπρακτόρων όχι μόνο των Αμερικάνων και των Εβραίων, αλλά και των Τουρκαλβανών και των Γυφτοσκοπιανών!... Για αυτό και οι μόνοι που αντέδρασαν στην νέα απόπειρα αλβανοποίησης της Βορείου Ηπείρου ήταν οι Έλληνες Εθνικιστές!

Ας το καταλάβουν όμως οι πάσης φύσεως Εχθροί μας: η Βόρειος Ήπειρος ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα Ελληνική! Γιατί μιλάει πάνω από όλα το Ελληνικό Αίμα και η Ιερή Γη της σκλάβας περιοχής! Και η θέση των Γυφταλβανών είναι πίσω στα τσαντίρια και τις τρώγλες της Ασίας, εκεί όπου αξίζουν να ζουν για τον «πολιτισμό» τους, που τον βλέπουμε συνέχεια μέσα στην Πατρίδα μας πώς εκφράζεται, με σκληρά και αποτρόπαια εγκλήματα, με ένοπλες ληστείες και ξυλοδαρμούς μέχρι θανάτου Ελλήνων, με βιασμούς Ελληνίδων γυναικών ανεξαρτήτου ηλικίας (από μικρά κοριτσάκια μέχρι και ηλικιωμένες γυναίκες!), με απάτες, με μεθύσια, με απίστευτο μίσος κατά της χώρας μας που τους φιλοξένησε (τεράστιο λάθος, έγκλημα!) και αυτοί δείχνουν διαρκώς την φοβερή τους αχαριστία!
Με τι κόμπλεξ, με τι απέχθεια μιλάνε για την Πατρίδα μας, είναι να εκπλαγεί κανείς από αυτό το πράγμα, ενώ για τους Μογγολότουρκους που ποτέ δεν τους φιλοξένησαν, δεν τους ταΐσανε ούτε τους δώσανε δουλειά ή ένα κομμάτι ξερό ψωμί έστω, στάζουν τα Αλβανά... Μέλι!!! Τέτοιο κόμπλεξ, τέτοιο μίσος κατά των Ελλήνων έχουν!

Και ιδιαίτερα μισούν τους Βορειοηπειρώτες, λέγοντας μάλιστα ασύστολα ψεύδη στους Έλληνες, ότι δηλαδή τάχα οι Βορειοηπειρώτες... «καλοπερνούσαν» επί καθεστώτος του καταραμένου Τουρκόγυφτου Χότζα!!!
Όταν όλοι μας ξέρουμε τα δάκρυα και τον πόνο των Βορειοηπειρωτών αδελφών μας επί σειρά δεκαετιών, όταν δεν μπορούσαν να βγουν και να έρθουν στην Ελεύθερη Ελλάδα και δεν μπορούσαν να λατρεύουν τον Χριστό και την Παναγία, επειδή ο βρωμερός άθλιος τύραννος Χότζα έκανε τις εκκλησιές στάβλους και κατάργησε την θρησκεία, κηρύσσοντας ο αντίχριστος την κομμουνιστική αθεΐα!
Και όταν εδώ στην Ελλάδα μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές τολμούσαμε να καταγγείλουμε τα βάσανα των σκλάβων αδελφών μας Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου μας χτυπούσαν πισώπλατα οι Κνίτες και οι Πασοκατζήδες, αποκαλώντας μας Φασίστες!!! Ναι, τιμή μας να είμαστε Φασίστες και Εθνικιστές, Ανθέλληνες της αριστεράς, γιατί εμείς νοιαζόμαστε για τις σκλάβες Πατρίδες μας και πιστεύουμε στο Αίμα και την Τιμή! Δεν θα ξεφύγετε, προδότες, στο τέλος θα σας συντρίψουμε!

Αλλά και οι δούρειοι ίπποι που γράφουν βαρύγδουπες «αναλύσεις» υπό την έμπνευση της μαρξιστικής τους κουλτούρας και παιδείας και υπό τας διαταγάς ξένων Ανθελληνικών κέντρων τολμάνε και γράφουν... Νότια Αλβανία και όχι Βόρειος Ήπειρος!!!
Έτσι έμμεσα ξεπουλάνε την Ιερή Γη ΜΑΣ στους γύφτους των Τιράνων και στον Εχθρό Μογγόλο απόγονο του Αττίλα και του Τζένγκις Χαν! Όχι Νότια Αλβανία, αλλά Βόρειος Ήπειρος!!! Όποιοι αποκαλούν την σκλαβωμένη αδελφή μας Νότια Αλβανία δεν είναι Έλληνες, αλλά προσκυνημένοι, και για αυτό συμπληρώνουν ότι... «δεν διεκδικούμε», σαν να είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ ή του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Όχι βρε υποτακτικοί και φοβιτσιάρηδες, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ όλα όσα μας ανήκουν! Η Βόρειος Ήπειρος είναι μόνο Ελληνική και δεν θα την αφήσουμε ποτέ να χαθεί!!! Εσείς να μείνετε με τους φίλους σας τους Αλβανούς και με τον «ελληνοτουρκισμό» που υποστηρίζετε...

Ένα Νέο ΜΑΒΗ περιμένουμε εμείς, που αγαπάμε και λατρεύουμε μόνο την Ελλάδα! Ένα Νέο ΜΑΒΗ, που να κηρύξει τον Αγώνα της Λευτεριάς!!! Για να σημάνει η Μεγάλη Ώρα της κήρυξης της Απελευθερώσεως της εδώ και αιώνες ακλαβωμένης Βορείου Ηπείρου, που την υπεραγαπάμε και δεν θα την αφήσουμε να στενάζει άλλο κάτω από τα βρωμοπόδαρα των Τουρκαλβανών της Στέπας και του Καυκάσου!...
Γιατί δεν ξεχνούμε ποια είναι η αληθινή καταγωγή των Υπανθρώπων αυτών με τα πεταχτά αυτάκια, τα μικρά κεφάλια και τους ισοπεδωμένους σβέρκους, λες και τους «έβρεχαν» από μωρά καρπαζιές! Ξέρουμε πολύ καλά την συγγένειά τους με την άλλη βρωμερή φάρα εγκληματιών και σφαγέων των Ελλήνων, των Καυκάσιων λήσταρχων βαρβάρων που τρομοκρατούνε την Πατρίδα μας!...
Ως Υπερήφανη Ελληνίδα και Εθνικίστρια μέχρι μυελού οστέων ελπίζω να είναι πραγματικότητα αυτό που ακούστηκε: ότι ήδη έχουνε ευλογήσει στον Μυστρά την σημαία της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ, την κόκκινη με τον μαύρο δικέφαλο, αυτήν δηλαδή που θα φέρει την Απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου ΜΑΣ!!!
Μακάρι, Χριστέ και Παναγιά μου! Για να σώσουμε την Ιερή ΜΑΣ Γη και να δώσουμε ένα καλό μάθημα σαν Ελληνόψυχοι στον κάθε μειξοβάρβαρο Ανθέλληνα Μπερίσα και Σπαχίου!!!
 ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ: ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!
 ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
 ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ

Σόνια Μαυρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου