Τετάρτη, Νοεμβρίου 09, 2011

Δεν παιζεται λέμε το "παληκάρι" !!!



Ο Παπανδρέου πήγες χθες στο γυμναστήριο κατευθείαν από τη Βουλή!
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες στο προαύλιο της Βουλής, με τον Γιώργο Παπανδρέου να αποδεικνύει ότι δεν έχει αίσθηση κινδύνου και κρισιμότητας των στιγμών, καθώς αποπειράθηκε να διασχίσει σχεδόν ασυνόδευτος μέρα μεσημέρι την πλατεία Συντάγματος για να πάει γυμναστήριο και σπα!

Το ρολόι έδειχνε 16.45, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου έβγαινε από το γραφείο του Φ. Πετσάλνικου στη Βουλή. Και ενώ οι λίγοι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν απέξω πίστεψαν ότι θα επιστρέψει στο γραφείο του, ο πρωθυπουργός άρχισε να περπατά προς την έξοδο του κτιρίου, που «βλέπει» την Αμαλίας. «Τι κάνει; Φεύγει με τα πόδια;» άρχισαν να αναρωτιούνται μεταξύ τους οι δημοσιογράφοι, με τις σκηνές που ακολούθησαν να μοιάζουν λες και είχαν βγει από σουρεαλιστική ταινία. Μπροστά ο Γιώργος Παπανδρέου, να περπατά στο προαύλιο της Βουλής προς την Αμαλίας, με μόνο έναν αστυνομικό που κρατούσε ένα σακίδιο και πίσω καμιά δεκαριά δημοσιογράφοι να τρέχουν πιστεύοντας ότι ο κ. Παπανδρέου κατευθύνεται σε κάποιο από τα κεντρικά ξενοδοχεία για να συναντήσει τον κ. Παπαδήμο.


Και ενώ οι περαστικοί άρχισαν να αντιλαμβάνονται την παρουσία του και να συγκεντρώνονται για να τον «υποδεχθούν», αυτό που «έσωσε» τον πρωθυπουργό από το να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους περαστικούς ήταν τα κιγκλιδώματα που κρατούν κλειστή την έξοδο στο φυλάκιο στη συμβολή Αμαλίας και Βασ. Σοφίας. Με τον έντρομο αστυνομικό να του λέει ότι δεν μπορεί να περάσει, ο πρωθυπουργός έκανε μεταβολή και διέσχισε πεζός περίπου 200 μέτρα έως το αυτοκίνητό του, με τους περαστικούς να παρακολουθούν έκπληκτοι πίσω από τα κάγκελα στα λουλουδάδικα τα πηγαινέλα του Γιώργου. Μέχρι να φύγει, μάλιστα, ο πρωθυπουργός, περίπου 30 άτομα, κυρίως κοστουμαρισμένοι αλλοδαποί (!), συγκεντρώθηκαν στην έξοδο της Βασ. Σοφίας, ενώ ανάμεσά τους βρέθηκαν και 2-3 κλακαδόροι που τον χειροκρότησαν.

Η ασημί Μερσεντές έστριψε αριστερά στη Βασ. Σοφίας και έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα πάρκαρε έξω από το ξενοδοχείο «Μεγ. Βρεταννία». Ομως ο πρωθυπουργός προκάλεσε ερωτήματα, καθώς δεν μπήκε από την κύρια είσοδο, αλλά από μια παρακείμενη μικρότερη πόρτα, η οποία οδηγούσε στο υπόγειο του κτιρίου. Τι βρίσκεται στο υπόγειο; Η πισίνα, το σπα και το γυμναστήριο του ξενοδοχείου!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου