Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2011

Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι... ΓΑΛΛΟΙ .

Stéphane Guillon en 2011 au festival du cinéma américain de Deauville

Με έναν παρανοϊκο ανθελληνισμό ο γάλλος "κωμικός", Στεφαν Γκιγιόζ (Stéphane Guillon), παραληρεί σε άρθρο του στην λιμπερασιόν εναντίον των Ελλήνων. Αν και είναι προφανές πως κρίνει εξ ιδίων τα άλλοτρια.. να τον χαίρονται οι Γάλλοι, δείχνουν κατ΄αυτό τον τρόπο τις εκλεκτές προτιμήσεις τους. Τι άλλο να συμπληρώσουμε, παρά μόνον πως ας κοπιάσει και απο εδώ και να είναι βέβαιος πως θα του διευρύνουμε την "λογοδιάρροια του".. Στη συνέχεια διαβάστε το έν λόγω παραλήρημα..

"Κάναμε πολύ καλά που ταπεινώσαμε τους Έλληνες, κατά την διάρκεια του G20 στις Κάννες, οι τεμπέληδες, οι απατεώνες, οι φετοφάγοι! Εκεί, η απατεωνία είναι εθνικό σπόρ, τρόπος ζωής, τόσο μεταξύ των φτωχών όσο και των πλουσίων ... Μέχρι στιγμής μόνο το 2% από τις πισίνες έχουν καταγραφεί στα προάστεια της Αθήνας.
Τα ιδρύματα απατεώνων είναι το αγαπημένο χόμπι των Ελλήνων, η δεύτερη φύση τους. Η κυβέρνηση έχει βρει ένα νησί όπου 600 "τυφλοί"... κοιμούνται μαζί. Οι έλληνες δεν είναι μόνο απατεώνες, είναι επίσης και διεφθαρμένοι ... και κυρίως ομοφυλόφιλοι, είναι γνωστό. Φέτος, στη Μύκονο, οι γεννήσεις μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού! Φανταστείτε ένα νησί που κατοικείται από 600 τυφλούς ομοφυλόφιλους που ζευγαρώνουν ... και εμείς πληρώνουμε!
Φαίνεται ότι ακόμη και οι νεκροί επωφελούνται από το σύστημα. Η ελληνική κυβέρνηση έχει καταβάλει 8 δισ. € σε συνταξιούχους που έχουν ήδη πεθάνει.
Και εδώ στη Γαλλία, εάν εργάζεστε μέχρι τα 62, πληρώνετε για τη συνταξιοδότηση των νεκρών Ελλήνων που στη διάρκεια της ζωής τους, υποτίθεται ότι ήταν τυφλοί και λουζόντουσαν σε πισίνες από το πρωί μέχρι το βράδυ, γεμίζοντας και μεθώντας με ούζο... Διότι ναι οι Έλληνες... είναι επιπλέον και αλκοολικοί.
.."
Στο υπόλοιπο άρθρο του ο Γκιγιόν ασχολείται με τους πολιτικούς μας..
Ωστόσο ας γράψουμε και μερικές αλήθειες.. Εκεί μας εφτασε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αλλά και οι παρατρεχάμενοι δημοσιογράφοι, όπου ψευδολογώντας και προπαγανδίζοντας για να δικαιολογήσουν την προδοσία τους και την ανικανότητα τους, κατηγορούσαν ασυστόλως τους πολλούς έντιμους Έλληνες και Ελληνίδες δίνοντας στο εξωτερικό την εντύπωση πως όλοι οι Έλληνες είναι εικόνα απο αυτά που έγραψε ο παρανοϊκός Γάλλος Γκιγιόν.   
Το απίστευτο άρθρο απο λιμπερασιόν εδώ..
http://www.liberation.fr/monde/01012370182-on-a-bien-fait-d-humilier-les-grecs

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου