Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2011

Ζητεῖται ἀνθέλληνας νὰ κυβερνήσει τὴν Ἑλλάδα!


«Χρειαζόμαστε κάποιον ποὺ νὰ μιλάει ἑλληνικά, ἀλλὰ νὰ μὴν εἶναι μὲ τὸ μέρος τῶν Ἑλλήνων». Μὲ αὐτὴ τὴ φράση κορυφαῖος ἀξιωματοῦχος τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἕνωσης περιγράφει στὸ Reuters τὸ σχέδιο ποὺ συγκεντρώνει ὅλο καὶ περισσότερους ὑποστηρικτὲς καὶ θέλει νὰ ὑπάρξει εὐρεία παρέμβαση στὰ ἐσωτερικά της Ἑλλάδας ὥστε νὰ προωθηθοῦν ὅλα ὅσα ζητοῦν οἱ δανειστές.

Ἡ πρώτη δήλωση τοῦ Λουκᾶ Παπαδήμου:
“Κύριο ἔργο αὐτῆς τῆς κυβέρνησης εἶναι νὰ ὑλοποιηθεῖ ἡ συμφωνία τῶν Βρυξελλῶν καὶ ἡ ἐφαρμογὴ τῆς οἰκονομικῆς πολιτικῆς ποὺ συνδέεται μὲ αὐτὲς τὶς ἀποφάσεις”
Τὰ συμπεράσματα δικά σας…
Καπετάνιος

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/11/11

    2)

    Αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν δεκτές οι διαδικασίες εκτέλεσης κατασχέσεως σε δημόσια ακίνητα και κάθε είδους υλικά και άυλα στοιχεία του ενεργητικού , όπως και η μεταφορά του χρέους των κυβερνήσεων σε τρίτους , εν μέρει ή πλήρως , που θα είναι επίσης ελεύθερη και θα συμβεί . (δυστυχώς παιδιά εκεί το πάνε οι προδότες , συνεπικουρούμενοι από κάτι presstitude παπαγαλάκια τους , που από το πολύ φαί , εσχάτως πρήστηκαν και έγιναν σαν γαλοπούλες , έτοιμες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ).

    Μετά από όλα αυτά, ποτέ στο μέλλον δεν θα επιτρέπεται να είναι η Ελλάδα μια κυρίαρχη χώρα, καθώς το δημόσιο χρέος θα μπορούσε εύκολα να μεταφερθεί κάτω από μια κανονική σύμβαση ( π.χ. δια μέσου ενός πρακτορείου επιχειρηματικών απαιτήσεων ) , σε οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, ίδρυμα, εταιρεία ή χώρα, όπως η Τουρκία, για παράδειγμα.

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :

    http://img509.imageshack.us/img509/6191/voridis2.jpg

    Αυτή λοιπόν είναι δουλειά των πρώην αλητών και νυν υπουργών της κυβέρνησης των Banksters , δηλαδή των : ΥΠΕΡ ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η « GOLDMAN SACHS » ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ , που θα υπογράψουν κείμενα σαν και αυτό της νέας δανειακής σύμβασης της 27 Οκτ 2011.


    «Κάθε ένα από τα συμβαλλόμενα μέρη με την παρούσα αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.»

    Η Ελλάδα λοιπόν πωλεί τα πράγματα της , ο δε υπόλοιπος κόσμος θέλει να τα αγοράσει σε τιμές « γιουσουρουμ – μοναστηράκι ».

    Η χώρα εισάγοντας την λιτότητα στην παρούσα συγκυρία, κατάφερε να μπλοκάρει την όποια οικονομική ανάπτυξη , επιτυγχάνοντας υψηλότερο δημόσιο χρέος και δημιουργώντας έτσι τον τύπο της εθνικής κρίσης και αφερεγγυότητας , τον οποίο Ευρώπη ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ προσπαθεί να αποφύγει .
    Σύντομα όμως το χρέος θα κινηθεί προς τη Γαλλία , και εν τέλει στην ίδια τη Γερμανία.
    Ουδείς εκ των επιβατών δεν είναι ασφαλής , καθώς ο Τιτανικός κτυπά επάνω εις το παγόβουνο , ούτε και θα ήταν δυνατόν φυσικά , να εξαιρεθούν και οι πρώην αλητες και νυν υπουργοί .

    HEIL GAP (or mind the GAP)

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :

    http://omadeon.files.wordpress.com/2011/11/312676_10150379328320816_566080815_8241667_14854444_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/11/11

    Η τελευταία φωτογραφία
    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :

    http://omadeon.files.wordpress.com/2011/11/312676_10150379328320816_566080815_8241667_14854444_n.jpg

    Δεν χρειάζεται να μην μπει σας παρακαλώ

    HEIL GAP (or mind the GAP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή