Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2011

Προς όλους τους πολέμιους της Εκκλησίας .......



Η κυβέρνηση αρχίζει να καταφέρνει τον κυριώτερο στόχο της να φέρει σε αντιπαράθεση την Εκκλησία με τους πολίτες .
Με την εξαγγελεία των νέων μέτρων σχετικά με την περιουσία την Εκκλησιαστική , με τους μισθούς των Παπάδων κτλ άρχισαν να τσιμπούν τα " ρομποτάκια " . Αρχισαν να λένε ένα μεγάλο "μπράβο " γιατί της αξίζει της Εκκλησίας να το πάθει αυτό .
Σκεφτήκατε μωρέ όλοι εσείς που πέσατε στην φάκα τους τον ρόλο της Εκκλησίας τόσα χρόνια στην Ελλάδα ;;;

Ποιός ταίζει καθημερινά χιλιάδες αστέγων και φτωχών ο gap ;; Ποιός δίνει στέγη μέσω των ιδρυμάτων της σε συνανθρώπους μας ο gap ;;; Ποιός είναι δίπλα μας να μας δίνει κουράγιο και ελπίδα στις δύσκολες στιγμές που περνάμε ο gap ;;; Ποιός ήταν ο μπροστάρης σε όλους τους Αγώνες που χρειάστηκε να δώσει η Χώρα μας για να μείνει ελέυθερη ο gap ;;; Οχι η Εκκλησία !!!

Bγαίνετε και λέτε ότι καλά κάνει η κυβέρνηση και τους φορολογεί αφού τόσα παίρνουν για βαφτίσεις και γάμους .........σκεφτήκατε ποτέ ότι όλα αυτά τα λούσα τα φώτα και τις πολυτέλειες στα Μυστήρια τα ζητάτε οι ίδιοι ;;; η ματαιοδοξία σας και το "ψώνιο" αφού νομίζετε ότι ο γάμος είναι ένα "event" ;;;
Τα Μυστήρια της Εκκλησίας μας είναι δωρεάν από τον Θεό .........τα "φρου-φρού" και τα "αρώματα " δικά σας .
Τσιμπήσατε σαν "ανθρωπάκια" για ακόμα μια φορά στην καλά μελετημένη προπαγάνδα τους όπως κάθε άλλη φορά , αφού "τρώτε ότι σας σερβίρουν" γιαυτό μας έφτασαν σε αυτό το σημείο .Νομίζετε ότι αυτό που θέλουν είναι την περιουσία των παπάδων και της Εκκλησίας ;; είστε γελασμένοι αφού όπως πολύ καλά είχε πεί και ο GAP ( και ήξερε καλά τι έλεγε ) λεφτά υπάρχουν ( για εκείνους ) .Αυτό που θέλουν είναι πλήρη διαχωρισμό της Εκκλησίας από την Ελλάδα και θέλουν να το επιτύχουν μέσω όλων εσάς για να μην φανούν αυτοί οι κακοί .................θέλουν να το ζητήσετε οι ίδιοι !!

Πάρτε το χαμπάρι αν σβήσουν την Εκκλησία ...........ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ !!

Δεν λέω ότι όλοι οι Ιερείς είναι τέλειοι , εννοείται πως όχι , αλλά ξέρω και παπάδες απλούς με φθαρμένα ράσα να προσφέρουν όλο το μισθό τους για τους φτωχούς , να κάνουν προσευχή γονατιστοί όλο το βράδυ για εμάς , να αγωνιούν για την Ελλάδα μας και να παλέυουν και πιστέψτε με είναι η πλειοψήφια ........αυτό που σας δείχνουν τα κανάλια είναι το 1 /10 .

Δεν θέλουν την Εκκλησία στα πόδια τους γιατί τους χαλάει τα σατανικά σχέδια που έχουν για όλους εμάς και εσείς τους βοηθάτε να το επιτύχουν .

Ο Θεός να μας φωτίσει όλους μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου