Παρασκευή, Οκτωβρίου 07, 2011

Κ. Φερνάντεζ: «Το ΔΝΤ θα έχει άσχημο τέλος στην Ελλάδα»

Κ. Φερνάντεζ: «Το ΔΝΤ θα έχει άσχημο τέλος στην Ελλάδα»


Η πρόεδρος της Αργεντινής (παθούσας από το Δ.Ν.Τ.), Κριστίνα Φερνάντεζ Ντε Κίρχνερ, απηύθυνε προειδοποίηση πριν από λίγες ώρες προς την Ελλάδα, σχετικά με τα εξοντωτικά μέτρα λιτότητας τα οποία και δέχθηκε η κυβέρνηση Παπανδρέου.
«Αυτά τα άγρια μέτρα λιτότητας σίγουρα θα συναντήσουν αντίσταση. Θα τελειώσουν άσχημα στην Ελλάδα. Τα οικονομικά μέτρα που πήραν θα πυροδοτήσουν σφοδρές κοινωνικές αναταραχές, σαν αυτή που αντιμετώπισε η χώρα μας την περασμένη δεκαετία» δήλωσε η Φερνάντεζ. Χαρακτήρισε τις συνταγές που εφαρμόζονται στην Ελλάδα ως «ταυτόσημες» με αυτές που εφαρμόστηκαν στην Αργεντινή το 2001, επισημαίνοντας τις ομοιότητες μεταξύ της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα και της οικονομικής και κοινωνικοπολιτικής κρίσης που «χτύπησε» την Αργεντινή 10 χρόνια πριν, προτού η χώρα κηρύξει στάση πληρωμών.


Συνοπτικά ακολουθούν τα γεγονότα και οι χειρισμοί της χώρας, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της κρίσης, και ο καθένας μπορεί να κάνει τη σύγκριση μεταξύ των καταστάσεων και των κοινών τόπων Ελλάδας και Αργεντινής.
Η Αργεντινή στηριζόταν επί το πλείστον σε μια ισχυρή μεσαία τάξη, που αποτελούσε τη «ραχοκοκαλιά» της οικονομίας και της κοινωνίας της και η οποία σταδιακά εξοντώθηκε, δίνοντας τη θέση της σε ένα διεφθαρμένο, ολιγάριθμο, «κλειστό», οικονομικό – πολιτικό ελιτίστικο λόμπι. Το αποτέλεσμα; Μέσα σε μια δεκαετία πάνω από το 60% του πληθυσμού βρέθηκε να ζει κάτω από αυτό που χαρακτηρίζουμε ως «όριο της φτώχειας», με το ποσοστό των ανασφάλιστων εργαζομένων να ξεπερνάει το 50%.
Το σενάριο που ακολούθησε είναι γνωστό και σε εμάς: διόγκωση ενός υπερβολικά «δυσκίνητου» δημόσιου τομέα, φοροδιαφυγή και διαφθορά. Η ίδια μορφή «καρκίνου» που μαστίζει την Ελλάδα σήμερα. Ο πληθωρισμός κάλπαζε ανεξέλεγκτα, οι τιμές αυξάνονταν ραγδαία μήνα με τον μήνα και οι πολίτες έβλεπαν το αργεντίνικο πέσο να κατρακυλά ασταμάτητα.
Το αποτέλεσμα; Μέσα σε πέντε χρόνια (1993-1998), το χρέος της χώρας ανήλθε από το 29% στο 41% του ΑΕΠ, οι εξαγωγές προς την υπόλοιπη Νότια Αμερική (και δη τη Βραζιλία) εκμηδενίστηκαν, καθώς τα εξαγώγιμα προϊόντα της χώρας ήταν ολοκληρωτικά μη ανταγωνιστικά στις διεθνείς αγορές και φυσικά οι εισαγωγές «απογειώθηκαν». Η παραγωγική δραστηριότητα της χώρας «παρέλυσε» ολοκληρωτικά.
Οι ανωτέρω παράγοντες οδήγησαν την Αργεντινή σε δανεισμούς από τις διεθνείς κεφαλαιαγορές με επιτόκια ύψους 10,5% το 1998 και, στην προσπάθεια να αποφύγει τον «γκρεμό», η κυβέρνηση καταφεύγει στο ΔΝΤ, το οποίο χορηγεί δάνεια ύψους 7,2 δισ. και 39,7 δισ. το 1998 και το 2000 αντίστοιχα. Οι όροι δανεισμού ήταν εξοντωτικοί: μείωση μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και πάγωμα καταθέσεων. Το λεγόμενο «Debt Swap» (αύξηση της διάρκειας ομολόγων με νέους όρους και μεγαλύτερη διάρκεια), χάρισε στη χώρα λίγες εβδομάδες ζωής, καθώς οι διεθνείς αγορές δεν πείστηκαν για την αποτελεσματικότητα των χειρισμών της χώρας.
Στα τέλη του 2001, η Αργεντινή φτάνει στο «σημείο μηδέν». Οι κοινωνικές αναταραχές αγγίζουν το απόλυτο σημείο ανάφλεξης και ξεσπούν όταν ο πρόεδρος Ντε Λα Ρούα, σε μια κίνηση απόγνωσης, απαγορεύει την ανάληψη μετρητών από τράπεζες, όταν το ποσό ξεπερνά τα 250 ευρώ. Σε κλίμα απόγνωσης εγκατέλειψε και το προεδρικό μέγαρο (με ελικόπτερο από την ταράτσα του), το οποίο είχε περικυκλώσει ο εξαγριωμένος όχλος.
Νέος πρόεδρος – νέα πολιτική: Νέστορ Κίρχνερ. Προβαίνει σε άμεση στάση πληρωμών και γυρίζει την
πλάτη στο χρέος της χώρας, μην αναγνωρίζοντάς το. Στο οικονομικό επιτελείο που συγκροτεί, δεν συμμετέχει ούτε ένας νεοφιλελεύθερος οικονομολόγος και απαιτεί από δανειστές και ΔΝΤ τη διαγραφή του χρέους. Ακατόρθωτο στη θεωρία. Στην πράξη, ύστερα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, το ΔΝΤ αναγκάζεται να συναινέσει στη ολοκληρωτική διαγραφή του 75% του χρέους της χώρας, καθώς και να δεχθεί την εξόφληση του υπόλοιπου 25% με προνομιακούς για την Αργεντινή όρους.
Η Αργεντινή είχε συμφωνήσει να πληρώσει τους τόκους των ληξιπρόθεσμων δανείων, αλλά κατόπιν δεν τους αναγνώρισε. Η χώρα τώρα διανύει πορεία οικονομικής ανάπτυξης, με αργό και σταθερό ρυθμό, τη στιγμή που το ΔΝΤ αποτελεί «κόκκινο πανί» για την «κακοδιαχείριση» της κρίσης του 2001-02.
Η πρόεδρος Φερνάντεζ – Ντε Κίρχνερ (σύζυγος του εκλιπόντος τέως προέδρου) μπορεί τώρα να μιλά για οικονομική ανεξαρτησία μακριά από την επίβλεψη του ΔΝΤ και να δηλώνει για το υπόλοιπο του χρέους: «Αποπληρωμή προς 34 σεντς το ένα δολάριο. Αν θέλετε…».

(απο Siglitiki)

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/10/11

    1)

    ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ - 24 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΟΠΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://msnbcmedia1.msn.com/j/MSNBC/Components/Photo/_new/111009-riot-hmed-6p.grid-8x2.jpg


    From Ο HEIL GAP (or mind the GAP)
    Αυτή ήταν τελικά η λεγομένη «αραβική Άνοιξη» ; Τους ευχαριστούμε πολύ ! Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 200 τραυματίστηκαν στις βιαιότητες θρησκευτικές συγκρούσεις που ξέσπασαν μετά την εξέγερση που ανέτρεψε τον Χόσνι Μουμπάρακ , τον περασμένο Φεβρουάριο.

    Σε αυτό το φιλμάκι , ένα θωρακισμένο επιταχύνει ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ επάνω στο πλήθος .
    YouTube
    Maspiro.3GP
    ΕΔΩ
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ps0cZESV-ec


    ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ YouTube
    Deadly Attack on Coptic Church Sparks Cairo Riots

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SScPUudoJPY#!


    ΚΑΙ ΑΛΟ ΕΝΑ ΣΤΟ YouTube
    Bloody Protests Erupt in Cairo - Islamists & Military Attack Christians - 25 Copts Killed

    http://www.youtube.com/watch?v=vBOOF0S1Qhg&feature=channel_video_title



    Μετά τα μεσάνυχτα , ο όχλος , ο οποίος περιπλανιόταν στους δρόμους του κέντρου της πόλης , επιτίθεται σε αυτοκίνητα που υπήρχαν υποψίες ότι μετέφεραν χριστιανούς επιβάτες.

    Καθώς η Αίγυπτος περνά μέσα από μια χαοτική μετάβαση εξουσίας , με ένα τεράστιο κενό ασφάλειας , στον απόηχο της εξέγερσης δια την ανατροπή του Μουμπάρακ ,
    η Κοπτική Χριστιανική μειονότητα , ανησυχεί ιδιαίτερα δια την συνεχή επίδειξη δύναμης εκ μέρους των υπερσυντηρητικών ισλαμιστών .
    Οι Χριστιανοί αποτελούν περίπου το 10 τοις εκατό εκ των 80 εκατομμυρίων του πληθυσμού της Αιγύπτου.

    «Η διαμαρτυρία ήταν ειρηνική ως συνήθως », όπως είπε ο Essam Khalili, ένας διαδηλωτής ο οποίος φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο με ένα σταυρό πάνω σε αυτό.
    " μας επιτέθηκαν κτηνωδώς και ένα στρατιωτικό όχημα ανέβηκε επάνω στο πεζοδρόμιο και χτύπησε πάνω από 10 άτομα. Τους είδα. "

    Ο Wael Roufail, ένας άλλος διαδηλωτής, επιβεβαιώνει. «Είδα το όχημα να πέφτει πάνω στους διαδηλωτές. Στη συνέχεια άνοιξαν πυρ εναντίον μας ».

    Ο Ahmed Yahia, ένας μουσουλμάνος κάτοικος που ζει κοντά στο κτίριο της τηλεοράσεως , είπε ότι είδε ένα στρατιωτικό όχημα να πέφτει επάνω στους διαδηλωτές. «Είδα το κεφάλι ενός ανθρώπου χωρίζεται στα δύο και το σώμα ενός άλλου να πολτοποιείται , όταν το θωρακισμένο όχημα πέρασε από επάνω του .
    Πάντως όπως δήλωσε ο άνθρωπος , μερικοί μουσουλμάνοι όταν είδαν αυτή την φρίκη , καθώς και το αίμα που ανέβλυζε σαν σιντριβάνι , συνταράχτηκαν τόσο πολύ , ώστε άλλαξαν στρατόπεδο και προσχώρησαν στην πλευρά των Χριστιανών και εναντίον του στρατού .

    Τις προηγούμενες εβδομάδες , είχαν ξεσπάσει ταραχές σε δύο εκκλησίες στη νότια Αίγυπτο, υποκινούμενες από φανατισμένα πλήθη μουσουλμάνων , καθώς αυτοί εξοργίστηκαν λόγω της κατασκευής μιας χριστιανικής εκκλησίας στην περιοχή τους .
    Έτσι ξέσπασαν ταραχές κοντά στην πόλη του Ασουάν, ακόμα και μετά την συμφωνία των χριστιανών στο αίτημα των τοπικών μουσουλμάνων « Salafi » , να αφαιρεθεί ο σταυρός και η καμπάνα από το κτίριο .

    Κάτι μου θυμίζει αυτό ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/10/11

    2)
    Οι Χριστιανοί Κόπτες της Αιγύπτου αντιμετωπίζουν ένα αβέβαιο μέλλον .
    Και για άλλη μια φορά, οι ηγέτες του ελεύθερου κόσμου δεν κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν τους διωκόμενους από αυτή την αηδιαστική και χυδαία ιδεολογία.
    Διότι , όπως έχουμε ξαναγράψει , το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία , το Ισλάμ είναι κίνημα

    Οι Κόπτες έχουν υποφέρει πολύ από τις θρησκευτικές διακρίσεις. Αλλά η αναβίωση των ισλαμιστών κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών , έκανε την θέση των Κοπτών « πιο δύσκολη , καθώς οι προοπτικές τους πλέον είναι πιο αβέβαιες , από ό, τι ήταν για ολόκληρους αιώνες ».

    Η βία ρίχνει μια ακόμη σκιά , επάνω στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές .
    Η ψηφοφορία ξεκινά στις 28 Νοεμβρίου .

    Πιστεύω ότι ο Ομπάμα είναι ευτυχής , με ότι έχει ήδη καταφέρει στην Αίγυπτο.
    Την ανάθεση της εξουσίας στους φονταμενταλιστές της Μουσουλμανική Αδελφότητας- Αλ Κάιντα .
    Το νέο Αιγυπτιακό καθεστώς του Ομπάμα , που υποστηρίζεται από την Μουσουλμανική Αδελφότητα , έχει ορκιστεί να : ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ .
    Από μια την κάθε φορά !
    Κάποιοι άλλοι *^”#!+-»¨ κτίζουν τεμένη στην Αθηνά !

    Παρόλο που ως Έλληνες έχουμε αρκετά εναντίον του Τσόρτσιλ , θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε , ότι , κάποτε είχε πει κάτι πολύ σωστό :
    "Οι Αμερικανοί κάνουν πάντα το σωστό …… αφού έχουν δοκιμάσει όλα τα άλλα."

    Υ.Γ.(1)
    Οι Μουσουλμάνοι έχουν πολύ δρόμο ακόμη , μέχρι να μάθουν πώς να λειτουργούν αρμόνικα σε κοινότητες με τους άλλους ανθρώπους , αντί να τους σκοτώνουν και να τους βιάζουν.
    Υ.Γ.(2)
    Εν τω μεταξύ, η εξαφάνιση και η εθνοκάθαρση των χριστιανών στη Μέση Ανατολή συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.
    Στις αρχές του 20ου αιώνα οι Χριστιανοί αντιπροσώπευαν το 20% του πληθυσμού της Μέσης Ανατολής και τώρα αντιπροσωπεύουν μόνο το 2%.
    Ποιο τραγούδι είναι αυτό που ακούμε ;
    Είναι άραγε ο ήχος από τα τρελά τριζόνια που τραγουδούν ;
    ή μήπως είναι οι ηγέτες του δυτικού κόσμου και οι πόρνες Μ.Κ.Ο. τους , που αρνούνται να καταδικάσουν αυτή τη βία , ή, το πιο σημαντικό , να ενεργήσουν επιτέλους για την υπεράσπιση των καταπιεσμένων χριστιανών ,
    ( Θυμηθείτε το πόσο γρήγορα έδρασαν στην περίπτωση της υπεράσπισης των μουσουλμάνων της Σερβίας).
    Υ.Γ.(3)
    Οι Δυτικοί είναι άθεοι , χαίρω πολύ HEIL GAP , αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θα τους σώσει από την υποταγή και το τελικό προσκύνημα τους στο Ισλάμ !
    Υ.Γ.(4)
    Ο Θεός ας ευλογεί τους Χριστιανούς της Μέσης Ανατολής και ας τους συντρέξει σε αυτήν την ώρα της ανάγκης τους.
    Υ.Γ.(5)
    Ο HEIL GAP ( or mind the GAP ) θα περιμένει ΑΚΟΜΗ , μέχρι να πληροφορηθεί , τα ονόματα των Ελλήνων (;) βουλευτών , που ψήφισαν υπέρ ενός «Αθηναϊκού Τεμένους Της Αλ Κάιντα ».

    HEIL GAP ( or mind the GAP ).
    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://atlasshrugs2000.typepad.com/.a/6a00d8341c60bf53ef01539230b61b970b-600wi

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΤΩΝ ΚΟΠΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΦΩΤΟ-ΠΑΝΟΡΑΜΑ

    ΕΔΩ
    http://blog.panorama.it/foto/2011/10/10/egitto-la-strage-dei-cristiani-copti/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/10/11

    1)
    Το τέλος της Πορτοκαλί Επανάστασης της Τιμοσένκο ,
    καθώς καταρρέει η επανάσταση της πράσινης φούντας του ΓΑΠα .


    φωτογραφια στο διαδικτυο :
    http://www.defence-point.gr/news/wp-content/uploads/2011/09/Tymoshenko-court.jpg

    From HEIL GAP ( or mind the GAP )
    Η καταδικαστική απόφαση επταετούς (7) καθείρξεως , που εκδόθηκε την Τρίτη από Δικαστήριο του Pechersky στο Κιέβο , στη δίκη της πρώην Πρωθυπουργού της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο , σηματοδότησε το τέλος μιας εποχής στη χώρα .
    Οι Ουκρανοί είχαν ήδη βαρεθεί την παρατεταμένη δίκη !
    Μόνο 2.000 υποστηρικτές ήρθαν στο δικαστήριο την Τρίτη για την κυρία Τιμοσένκο , οι όποιοι απέχουν κατά πολύ , από τις εκατοντάδες χιλιάδες , που βγήκαν στους δρόμους στην Πορτοκαλί Επανάσταση , τον Δεκέμβριο του 2004 .
    Οι Ουκρανοί φαίνεται να είναι κουρασμένοι , όχι μόνο από τη δίκη , αλλά πλέον και από την Τιμοσένκο .

    Η δίκη έχει εισαγάγει μια σειρά νέων τάσεων , στο προσκήνιο της ουκρανικής πολιτικής , καθώς η Τιμοσένκο , ήταν ο ΓΑΠας της Ουκρανίας , και , η εποχή της , ήταν ακριβώς αυτή η εποχή του «άγριου καπιταλισμού» που βιώνουν σήμερα οι Έλληνες .

    Η δίκη Τιμοσένκο επίσης έθεσε τέλος στην κάκιστη παράδοση της πολιτικής προστασίας . Ένας άγραφος κανόνας έσπασε στην ουκρανική πολιτική , σύμφωνα με την οποία τόσο οι νικητές όσο και οι ηττημένοι τηρούν ένα "σύμφωνο μη επίθεσης" μεταξύ των . Δεν υπήρχε άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον των μελών της απερχόμενης κυβέρνησης , οι δε διάδοχοί τους δεν είχαν ποτέ να ανησυχήσουν για αυτό που μπορεί να φέρει το αύριο.
    Ακριβώς όπως και εδώ , με τους νόμους του (^*"#.}*^”#!+) (;) τετράπαχου υπουργού μας , ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ
    “ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ” , καθώς φυσικά αναμένει , να του το ανταποδώσει και εκείνη με την σειρά της , όταν , θα έρθει η ώρα .
    Ποια Siemens ; ποια υποβρύχια ; για ποια σκάνδαλα μας μιλάς τώρα κύριε HEIL GAP ;
    Όλοι απεδόθησαν « πάλλευκοι » στην κοινωνία , λες και τους έπλυναν με « Essex »
    στους 60 βαθμούς Κελσίου .
    Ακούς εκεί φαντασιόπληκτε HEIL GAP ( or mind the GAP ) !
    Κάτσε καλά λοιπόν , γιατί διαφορετικά σε βλέπω να μετακομίζεις στην ψειρού !
    Κάτσε λοιπόν καλά .

    φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://1.bp.blogspot.com/-2WtK-RcahpM/TddVOFW63eI/AAAAAAAAI0Q/tnAJNW2Y0Jc/s320/images.jpg

    Αλλά η ρήση του αρχιστράτηγου Φράνκο : " Για τους φίλους , οτιδήποτε , για τους εχθρούς , ο νόμος" , δεν ισχύει πλέον στην Ουκρανία.
    Κατά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ποινικές διώξεις ασκήθηκαν κατά 78 μελών της προηγούμενης κυβέρνησης !
    Και περισσότερες από 500 ποινικές υποθέσεις , έχουν κινηθεί εναντίον αξιωματούχων .

    Και μια που μιλάμε για φασίστες , σαν τον αρχιστράτηγο Φράνκο , δηλαδή άτομα της ιδίας ιδεολογίας με τον γιωργάκη ( ναι καλέ , αυτόν με τα γυναικεία καλτσόν , εννοώ ) , ας δούμε και την ανακοίνωση του 4ου Ράιχ της Ε.Ε. για την συγκεκριμένη δίκη , καθώς ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ , ότι ίσως να υπάρξει ένας παγκόσμιος ξεσηκωμός , που μπορεί να αρχίσει και από την ερχομένη εβδομάδα .
    Η (ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ) Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ , για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφάλειας , κα Catherine Ashton , λοιπόν , προασπίζοντας τα νώτα και τα κεφάλια των Ευρωπαίων ηγετών , εγκαθέτων της « Bildeberg club » , είπε ότι "δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δίωξη της Γιούλια Τιμοσένκο , έχει «πολιτικά κίνητρα», και η δίκη της δεν τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές , όσον αφορά , την δίκαιη , διαφανή και ανεξάρτητη νομική διαδικασία ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/10/11

    2)
    Εδώ στην πατρίδα των ΕΛΛΗΝΩΝ , η εξέγερση που άρχισε με αυγά και με γιαούρτια , τώρα πιάνει στα χέρια της μια καλό-βρεγμένη σανιδά , ορίστε , δείτε το , είναι ορατό πλέον , είναι πολύ κοντά .
    Μόνο που αυτή την φορά δεν πρέπει να ξαναφήσουμε κάποιους δημοσιογράφους , να το ξαναπαίξουν αγανακτισμένοι πολίτες , αλλά συνάμα και προστάτες των λαθρομεταναστών !
    Αλλά πρέπει λοιπόν να τους απομονώσουμε , μαζί με τους αλβανούς «ψευτο-αναρχικους » πράκτορες του υπουργείου , καθώς και τον σαπιοδοντη εμπρηστή της marfin.
    ( άκου εκεί αναρχικοί ; από πού και ως που ρε χαφιέδες γίνατε και αναρχικοί ) .

    ΕΔΩ κάνουμε μια παρένθεση (ώστε να αντιληφτεί κάποιος το μέγεθος του τι πρόκειται να επακολουθήσει ) , ενημερώνοντας σας , ότι χθες το βράδυ στο κανάλι 10 ακούσαμε βουλευτή της αντιπολίτευσης , να καταγγέλλει τον γιωργάκη , ξέρετε τώρα : τον λεφτά υπάρχουν , ότι δίνει επιδόματα ανεργίας σε 205.000 αλβανούς και πακιστανούς ανέργους , χαρατσώνοντας φυσικά τους Έλληνες , ώστε να τους αποσπάσει ΚΑΙ αυτό το ποσό .
    Τελικά λεφτά υπάρχουν , αλλά μόνο δια τα ημετέρα δωσίλογα «Λαμόγια» του Μπατσοκ και τους λαθρομετανάστες .
    Αυτή είναι η πικρή αλήθεια .
    Τελικά εφ όσον υπάρχουν 205.000 επιδοτούμενοι άνεργοι λαθρομετανάστες , σύμφωνα με το κυβερνητικό έγγραφο που επέδειξε χθες ο αντιπολιτευόμενος βουλευτής , τότε , θα πρέπει να ξεπερνούν το ενάμισι εκατομμύριο και οι ξένοι που , ΟΜΩΣ , βρίσκουν δουλεία και « εργάζονται στην πατρίδα των ανέργων ελλήνων ».
    Σημειωση : Ο δε HEIL GAP ( or mind the GAP ) , όπως και όλοι οι φίλοι αναγνώστες του , γνωρίζουν πολύ καλά , την διαφορά μεταξύ των δυο λέξεων «αλήθεια» και «ρατσισμός» , και , φυσικά διακρίνουν την διαφορετικότητα των εννοίων των .

    φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://2310net.files.wordpress.com/2011/10/ceb1cf84cebdcebaceb4.jpg?w=1024&h=768

    Επιστρέφοντας ξανά στην Ουκρανία και στον νέο ηγέτη της , προφανώς αντιλαμβανόμαστε , ότι ο κ. Γιανούκοβιτς , έχει λάβει τολμηρές αποφάσεις.
    Η υπόθεση Τιμοσένκο δημιουργεί ΝΟΜΙΚΟ προηγούμενο στην ουκρανική δημόσια ζωή! Δεν θα υπάρχουν πλέον παρίες ! Η κυβερνητική προϋπηρεσία και η δημοτικότητα δεν θα απαλλάσσουν πλέον τους ύποπτους των μελλοντικών παραπτωμάτων !
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;
    Ο δε HEIL GAP ( or mind the GAP ) , δεν κάνει πνεύμα , απλώς ρωτά , διότι βλέπει και αυτός , ότι η πραγματική δημοκρατία και η ισονομία της , έχουν αποδημήσει από την πατρίδα μας .

    Η ετυμηγορία όμως αυτή , είναι επίσης ένα μήνυμα προς τον εσωτερικό κύκλο του Γιανουκόβιτς : Δεν θα υπάρχει πλέον διακυβέρνηση ελέω βασιλείας.
    Σύμφωνα δε με τις διαθέσιμες πληροφορίες , κανείς πλέον σε αυτήν την χώρα δεν αισθάνεται υπεράνω του νόμου. Αν και αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί : ως « ο απόλυτος » θρίαμβος του κράτους δικαίου στην Ουκρανία , είναι σίγουρα ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρώτο βήμα .

    Α)φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://criminal-justice-degree.webs.com/criminal-justice-degree-4.jpg


    Β)και η δεύτερη φωτογραφία στο διαδίκτυο , δηλαδή η παρωδία της προηγούμενης:
    http://2.bp.blogspot.com/-iByYN1NB4fI/Tlq-evJ4o4I/AAAAAAAADvI/tSozoSwkyQA/s1600/fake+blind_justice.jpg

    Η Γιούλια Τιμοσένκο , κατά την διάρκεια της καριέρα της , προσπάθησε να κυριαρχήσει στην ενεργειακή βιομηχανία , η οποία και τις απέφερε σημαντικά κέρδη για τις ελάχιστες επενδύσεις της .
    Ως επιχειρηματίας είχε επίσης μια σιδερένια πυγμή , ενώ προτιμούσε τα συστήματα φυσικού αερίου από οτιδήποτε άλλο ( ; ) . Εδώ ένιωθε απόλυτα στο στοιχείο της , όσον αφορά δε την πολιτική : Αυτή ήταν απλώς μια προέκταση των δραστηριοτήτων της.
    « ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/10/11

    mia diorthosi from HEIL GAP

    Η δίκη Τιμοσένκο επίσης έθεσε τέλος στην κάκιστη παράδοση της προστασίας των πολιτικών . Ένας άγραφος κανόνας έσπασε στην ουκρανική πολιτική , σύμφωνα με την οποία τόσο οι νικητές όσο και οι ηττημένοι τηρούν ένα "σύμφωνο μη επίθεσης" μεταξύ των ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/10/11

    1)
    Περί eurogendfor και κολοκύθια με την ρίγανη

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο : false-flag-gun-black-and-white
    http://ronabbass.files.wordpress.com/2011/06/false-flag-gun-black-and-white.jpg

    From HEIL GAP ( or mind the GAP)
    Θα ήθελα να σε πληροφορήσω όλους τους ΦΙΛΟΥΣ του HEIL GAP ( or mind the GAP) αλλά επί τη ευκαιρία , επίσης και τον ευφάνταστο , τον αφελή η ίσως τον εν διατεταγμένη υπηρεσία φιλαράκο του διαδικτύου , συνεπώς χειραγωγούμενο από την New World Order αρθρογράφο , ο οποίος εκφοβίζει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό , με πλαστές ειδήσεις :
    Περί αφίξεως της Eurogendfor , και να τον ενημερώσω , ότι πλην του ΚΚΕ , κανένας άλλος πολιτικός οργανισμός . δεν «ΕΧΑΨΕ» αυτήν την μπούρδα :
    Δηλαδή την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, περί αφίξεως της Eurogendfor στην χώρα μας.

    Από καιρό σε καιρό υπήρξαν φήμες , ότι ακόμη και τα ΜΑΤ δεν ευθυνόταν , για την υπερβολική χρήση βίας κατά των διαδηλωτών και το «ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΑ» μας , με τόνους δακρυγόνων, υποστηρίζοντας ότι αυτοί που ΒΑΡΟΥΣΑΝ δεν ήταν Έλληνες.

    Υποθέτω δε , ότι, αυτές οι φήμες βασίζονται στην έκπληξη των συν-Ελλήνων μου:

    « ΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΙ ΤΩΝ (ΜΑΤ) ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ; »

    Ωστόσο, οι «αβάσιμες» φήμες στο διαδίκτυο ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ότι 6.000 αστυνομικοί έφτασαν στην Ελλάδα από την Ιταλία , όταν από τα λίγα στοιχειώδη που ξέρω :
    «η EGF μπορεί να αναπτύξει έως και 800 άνδρες »

    ΚΑΙ ΟΤΙ : Σύμφωνα με μια πολύ αξιόπιστη πηγή , του HEIL GAP ( or mind the GAP) η λεγόμενη "eurogendfor" στην Ελλάδα η οποία κατέφθασε δια την καταπολέμηση των ταραχών ... ήταν στην πραγματικότητα .... Τσέχοι στρατιώτες από τη «Βαλκανική Ταξιαρχία» της SEEBRIG, την Πολυεθνική Ειρηνευτική Δύναμη της Νοτιοανατολικής Ευρωπαϊκής Ταξιαρχίας.

    Οι στρατιώτες έφθασαν στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας , μεταφέρθηκαν στο Τύρναβο στην Κεντρική Ελλάδα και στη συνέχεια μετακόμισαν με λεωφορεία για τη Βοσνία!

    «Αυτή ήταν λοιπον η υποτιθέμενη «eurogendfor» που ήρθε στην Ελλάδα «με απόλυτη μυστικότητα», αλλά μέσω των δρόμων και των λιμένων, έτσι ώστε ο καθένας θα μπορούσε να τους δει ...»

    Χα, Χα , Χα

    Η προσοχή μας θα πρέπει να επικεντρωθεί ως προς το γιατί όλες αυτές οι φήμες και οι ισχυρισμοί και ποιους σκοπούς εξυπηρετούν ... και γιατί τα λεγόμενα αριστερά στην ουσία « τα νέα κόμματα της παραπλανητικής αριστερής σημαίας » να φοβίζουν τον φτωχό κοσμάκη ώστε να κάτσει να πεθάνει της πείνας , μη βγάζοντας άχνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/10/11

    2)
    Αν και περί της υπάρξεως της δύναμης αυτής ,δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια υπαρκτή « ευρωχωροφυλακη » , όπως μας είχε πληροφορήσει πριν ενάμιση χρόνο βουλευτής ο οποίος , είχε μεγαλώσει στην Γερμανία .

    Λοιπόν , ας αφήσουμε τον εκφοβισμό του κόσμου , περί αφίξεως της ευρώ-τζενταρμεριας – « ευρω-χωροφυλακής ελληνιστή », διότι , όλοι μας , έχοντες και μη , πρέπει ενωμένοι, να ρίξουμε την χούντα του «τζεφρυ» , την ερχόμενη εβδομάδα .

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    « ΕΧΟΝΤΕΣ Η ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ »

    Εξ άλλου η προσωπική μας οικονομική επιφάνεια δεν θα έχει μεγάλη σημασία πλέον, διότι εάν συνεχιστεί αυτή η ανοησία του ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ = ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , εντος συντόμου χρονικού διαστήματος , θα γίνουμε όλοι φτωχοί .

    Ας ψάξουμε λοιπόν , την χθεσινή συνέντευξη του λαϊκού τραγουδιστή Δημήτρη Μητρόπονου , στην οποία , αναφερόμενος στον τζεφρυ , τον χαστουκίζει ηχηρά , χαρακτηρίζοντας τον ως « Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ»

    ΕΔΩ ο HEIL GAP ( or mind the GAP) , αν και έχει γυρίσει όλο τον κόσμο , δεν έχει ακούσει σε καμία χώρα να καταφέρονται τοιουτοτρόπως , κατά του πρωθυπουργού των , όπως καταφέρονται οι Έλληνες ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠα.

    π.χ. ανόητος προδότης , καθυστερημένος , δοτός πρωθυπουργός , ρουφιανος , ο τζεφρυ με τα γυναικεία καλσόν , ο αυτιστικός πρωθυπουργός και άλλα τέτοια κοσμητικά επίθετα .

    Προφανώς αυτά δείχνουν το μένος των Ελλήνων κατά του πρωθυπουργού της χώρας και των συνεργατών του , καθώς επίσης και κατά όλων των συνεργατών και των φερέφωνων ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ .

    HEIL GAP ( or mind the GAP)


    Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
    http://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/cf87ceb1cf83cebfceba1.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/10/11

    EPANALIPSIS KAI DIORTHOSIS TOY 1) KATA TA ALLA TA GRAFOMENA EINAI DIASTAVROMENA.
    ..........................

    Περί eurogendfor και κολοκύθια με την ρίγανη

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο : false-flag-gun-black-and-white
    http://ronabbass.files.wordpress.com/2011/06/false-flag-gun-black-and-white.jpg

    From HEIL GAP ( or mind the GAP)
    Θα ήθελα να σε πληροφορήσω όλους τους ΦΙΛΟΥΣ του HEIL GAP ( or mind the GAP) αλλά επί τη ευκαιρία να επιστήσω την προσοχή εις τον ευφάνταστο , τον αφελή η ίσως τον εν διατεταγμένη υπηρεσία φιλαράκο του διαδικτύου , συνεπώς χειραγωγούμενο από την New World Order αρθρογράφο , ο οποίος εκφοβίζει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό , με πλαστές ειδήσεις :
    Περί αφίξεως της Eurogendfor , και να τον ενημερώσω , ότι πλην του ΚΚΕ , κανένας άλλος πολιτικός οργανισμός . δεν «ΕΧΑΨΕ» αυτήν την μπούρδα :
    Δηλαδή την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, περί αφίξεως της Eurogendfor στην χώρα μας.

    Από καιρό σε καιρό υπήρξαν φήμες , ότι ακόμη και τα ΜΑΤ δεν ευθυνόταν , για την υπερβολική χρήση βίας κατά των διαδηλωτών και το «ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΑ» μας , με τόνους δακρυγόνων, υποστηρίζοντας ότι αυτοί που ΒΑΡΟΥΣΑΝ δεν ήταν Έλληνες.

    Υποθέτω δε , ότι, αυτές οι φήμες βασίζονται στην έκπληξη των συν-Ελλήνων μου:

    « ΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΙ ΤΩΝ (ΜΑΤ) ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ; »

    Ωστόσο, οι «αβάσιμες» φήμες στο διαδίκτυο ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ότι 6.000 αστυνομικοί έφτασαν στην Ελλάδα από την Ιταλία , όταν από τα λίγα στοιχειώδη που ξέρω :
    «η EGF μπορεί να αναπτύξει έως και 800 άνδρες »

    ΚΑΙ ΟΤΙ : Σύμφωνα με μια πολύ αξιόπιστη πηγή , του HEIL GAP ( or mind the GAP) η λεγόμενη "eurogendfor" στην Ελλάδα η οποία κατέφθασε δια την καταπολέμηση των ταραχών ... ήταν στην πραγματικότητα .... Τσέχοι στρατιώτες από τη «Βαλκανική Ταξιαρχία» της SEEBRIG, την Πολυεθνική Ειρηνευτική Δύναμη της Νοτιοανατολικής Ευρωπαϊκής Ταξιαρχίας.

    Οι στρατιώτες έφθασαν στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας , μεταφέρθηκαν στο Τύρναβο στην Κεντρική Ελλάδα και στη συνέχεια μετακόμισαν με λεωφορεία για τη Βοσνία!

    «Αυτή ήταν λοιπόν η υποτιθέμενη «eurogendfor» που ήρθε στην Ελλάδα «με απόλυτη μυστικότητα», αλλά μέσω των δρόμων και των λιμένων, έτσι ώστε ο καθένας θα μπορούσε να τους δει ...»

    Χα, Χα , Χα

    Η προσοχή μας θα πρέπει να επικεντρωθεί ως προς το γιατί όλες αυτές οι φήμες και οι ισχυρισμοί και ποιους σκοπούς εξυπηρετούν ... και γιατί τα λεγόμενα αριστερά στην ουσία « τα ΝΕΑ ΑΥΤΑ κόμματα της παραπλανητικής αριστερής σημαίας » να φοβίζουν τον φτωχό κοσμάκη ώστε να κάτσει να πεθάνει της πείνας , μη βγάζοντας άχνα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/10/11

    Μπαχαλάκηδες και δυνάμεις καταστολής ψωνίζουν από το ίδιο μαγαζί στην Ιταλία!

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΑΡΘΡΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ “FALSE FLAG” ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ

    ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟ ΔΙΜΗΝΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ :

    ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙO

    ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ , ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ G20 ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΙΛΙΠΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΒΥΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΟΙΡΑΣΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ .

    ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ:

    http://eleytheroi-ellines.blogspot.com/2011/08/blog-post_13.html

    Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ
    HEIL GAP ( or mind the GAP )

    Υ.Γ. ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΩΡΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΕΚΕΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/10/11

    Όταν η κρίση θα χτυπά τα παράγωγα , εσείς ποιον προτιμάτε στο τιμόνι της χώρας μας ; Του HEIL GAP (or mind the GAP)

    http://www.triklopodia.com/2011/10/otan-i-krisi-tha-chtypa-ta-paragoga.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή