Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2011

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΤΟ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ" ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ! (ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΓΙΑ Ν'ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ)

Εκπληκτικό βίντεο από την εκπομπή του φιλομνημονιακού ΣΚΑΙ σχετικά με την ιστορία της υπόθεσης Βατοπαιδίου. Όπως μπορείτε να δείτε, παρουσιάζεται ο Πασόκος Βουλευτής Χαλκιδικής Γιάννης Διβερλέγκας να κάνει δηλώσεις περί ενός οικοπέδου, που η Μονή ήθελε να μετατρέψει σε γήπεδο...γκολφ:


Πρόκειται για ένα ακόμα ελεεινό ψέμα της πασοκικής προπαγάνδας γύρω από το "σκάνδαλο Βατοπαιδίου", που δεν διστάζουν να ξεσκεπάσουν οι Πορτοσάλτε/ Τέλλογλου, ξεβρακώνοντας ουσιαστικά όχι μόνο τον Πασόκο πολιτικάντη, αλλά κυρίως τους συναδέλφους τους δημοσιογράφους!Κι αυτό γιατί, όπως τονίζουν και οι ίδιοι "η έρευνα εξελίσσεται", υποννοώντας πως τα μίσθαρνα όργανα του γερμανοεβραικού Άλφα, που ξεκίνησε το θέμα, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!

Μάλιστα, γελοιοποιούν ακόμα περισσότερο τον Διβερλέγκα, λέγοντας πως...τον έψαχναν για να επικοινωνήσουν μαζί του σχετικά με τα ψεύδη του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα!

Εμείς, τονίζουμε πως ανάλογα παραδείγματα δημοσιογραφικής διαστρέβλωσης και γκεμπελισμού γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν πάμπολλα, από τις δήθεν σουίτες της Μονής μέχρι τα...ελικόπτερα του Ηγουμένου Εφραίμ!

Για να μην τα πολυλογούμε, αποδεικνύεται περίτρανα αυτό που φωνάζουμε εδώ και 3 χρόνια:Το συγκεκριμένο ήταν ένα ανύπαρκτο ψευτο-σκάνδαλο, που χρησιμοποιήθηκε για πολιτικούς λόγους από το Πασοκ ώστε να γίνει Κυβέρνηση: Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που ο γελοίος "καταγγέλων" Βουλευτής...προόδευσε από τότε και είναι σήμερα Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης!

Είναι τέτοια η γραφικότητα των "καταγγελιών" και τόσο εξόφθαλμη η προπαγάνδα των Μμε, που ακόμα και ένα ανθελληνικό και αμερικανόπληκτο κανάλι όπως ο ΣΚΑΙ, την ξεσκεπάζει άνετα, εφόσον το θέλει!

Υπενθυμίζουμε πως στη συγκεκριμένη εκπομπή συμμετείχαν κορυφαίοι νομικοί, ενώ το ρόλο του κατηγόρου της Μονής και υπερασπιστή του Πασοκ ανέλαβε ο άλλοτε Υπουργός του (επί εποχής Σημίτη), γνωστός και μη εξαιρεταίος ανθέλληνας και φανατικός χριστιανομάχος Μιχάλης Σταθόπουλος (πρωταγωνίστησε στην απαλοιφή του θρησκεύματος από τις ταυτότητες το 2000).



http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου