Τρίτη, Ιουλίου 26, 2011

Λήξη συναγερμού για E-coli



Άντε βρε τα γερμανικά "αγγούρια" κυκλοφορούν και πάλι ελεύθερα μην το πάρει μόνο χαμπάρι η Μέρκελ γιατί μας έχει ήδη στο μάτι .........Καλοφάγωτο το Γερμανικό αγγούρι που μας ετοιμάζουν ,είναι και αποστειρωμένο πλέον........

Σύμφωνα με το ethnos.gr "Έχει τελειώσει η επιδημία που προκλήθηκε από το βακτήριο E-coli, προκαλώντας το θάνατο πάνω από 50 ανθρΜόνο μερικές σπάνιες περιπτώσεις λοιμώξεων (που προκαλούνται) από το άκρως παθογόνο στέλεχος του Eceh έχουν αναφερθεί τις τελευταίες εβδομάδες" τονίζει το Ινστιτούτο, που υπενθυμίζει ότι το τελευταίο περιστατικό είχε καταγραφεί στις 4 Ιουλίου, δηλαδή πριν από τρεις εβδομάδες."

"Μόνο μερικές σπάνιες περιπτώσεις λοιμώξεων (που προκαλούνται) από το άκρως παθογόνο στέλεχος του Eceh έχουν αναφερθεί τις τελευταίες εβδομάδες" τονίζει το Ινστιτούτο, που υπενθυμίζει ότι το τελευταίο περιστατικό είχε καταγραφεί στις 4 Ιουλίου, δηλαδή πριν από τρεις εβδομάδες.
Μην έχοντας εντοπίσει άλλα κρούσματα έκτοτε, το RKI θεωρεί ότι η επιδημία έχει τελειώσει. "Είναι το τέλος της μεγαλύτερης επιδημίας του E.Coli στη Γερμανία" δήλωσε ο πρόεδρος του ινστιτούτου, Ράινχαρντ Μπέργκερ.
Η ασθένεια εξακολουθεί παρόλα αυτά να βρίσκεται υπό "εντατική επίβλεψη" τονίζει η υγειονομική υπηρεσία. Το RKI προβλέπει επίσης ότι ένας αριθμός κρουσμάτων, μεγαλύτερος από το κανονικό, αναμένεται να καταγραφεί κατά τους προσεχείς μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου