Σάββατο, Ιουλίου 23, 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΠΑΠΟΥΛΙΑ....«Είναι ώρα να βάλουν όλοι πλάτη στην ανάπτυξη»




"Είναι ώρα να ξεκινήσει η δουλειά... να βάλουν όλη πλάτη στην ανάπτυξη", δήλωσε ο Κ.Παπούλιας, υποδεχόμενος τον Γ.Παπανδρέου, ενώ αναφερόμενος στις ημέρες που προηγήθηκαν της συνόδου κορυφής, είπε χαρακτηριστικά, "ήταν μέρες μεγάλης αγωνίας".
Ο Γ. Παπανδρέου ανέφερε ότιι ήταν μία πολύ σημαντική ημέρα. "Αποφάσεις ιστορικής σημασίας από τηνΕυρώπη. Μπορεί να πει κανείς ότι, μετά από ενάμιση χρόνο πολύ σκληρής δουλειάςκαι θυσιών του Ελληνικού λαού, υπάρχει μια πολύ μεγάλη δικαίωση. Έχουμε έναχρέος πια που, παρά τις δυσκολίες, είναι διαχειρίσιμο, ένα πλαίσιο ασφάλειαςγια την Ελλάδα", τόνισε.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό, ανέφερε ότι ήταν ένας πολύ σκληρός αγώνας. "Ήταν ημέρες αγωνίας, πρέπει να πει κανένας, αλλά έφτασε η στιγμή πλέον που τώρα αρχίζει η δουλειά που πρέπει να γίνει και νομίζω ότι όλοι πρέπει να βάλουν πλάτη σε αυτήτην προσπάθεια της ανάπτυξης, για την ανακούφιση του Ελληνικού λαού και τηςΕλλάδας".(ethnos.gr)


Σχόλιο oneiropagidas:Αγαπητέ κ. Παπούλια εδώ και 1. 5 χρόνο ο απλός λαός όχι μόνο πλάτη έχει βάλει , αλλά και κάτι άλλο μη σας πώ , για την ρημάδα την Ανάπτυξη .........αααα και κάτι άλλο ή εγώ είμαι από την φύση μου απαισιόδοξη και καχύποπτη ή εσείς παίρνετε " ληγμένα" και είστε όλοι μέσα στην τρελή χαρά με αυτή την απόφαση της Συνόδου .........δεν εξηγήται αλλιώς γιατί εγώ δεν είδα πουθενά το θετικό της υπόθεσης .........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου