Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2011

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ "ΑΓΑΠΗΤΑ" ΜΑΤ;;;;;;;;;



Σήμερα σε όλο τον κόσμο όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες δείχνουν φωτογραφίες από την ανθελληνική συμπεριφορά των ματατζήδων που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση "σκούπα" με σκοπό να εξολοθρεύσουν τους Έλληνες που διαδήλωναν στο Σύνταγμα και τους κατακρίνουν όλοι με τα χειρότερα λόγια .........


Τί έχετε να πείτε τώρα αγαπητά ΜΑΤ ;;;; Οι δικοί σας , αυτοί που σας έδωσαν και συνεχίζουν να σας δίνουν εντολές, τα Αφεντικά σας, σας "άδειασαν" κύριοι .Ενώ όλος ο κόσμος σας κατακρίνει για τα αυτονόητα κανένας δε βρέθηκε να σας υποστηρίξει , σας χρησιμοποίησαν και σας πέταξαν σαν σκουπιδάκια μέχρι να σας ξαναχρειαστούν στην επόμενη"αποστολή".

Γιατί το μόνο που ήθελαν ήταν να στρέψουν τον κόσμο στα επεισόδια που λάβατε μέρος για να περαστεί το μεσοπρόθεσμο στα ψιλά γράμματα όπως γίνεται αυτές τις μέρες τώρα .

Την πατήσατε και θα την ξαναπατήσετε έτσι πορωμένοι που είστε .


Και μην ξεχνάτε στις "μαφίες" αυτούς που τρώνε πρώτα οι "μεγάλοι" είναι τους δικούς τους όταν παύουν πια να τους είναι χρήσιμοι...............


Μόνο κάποιοι πραγματικοί Έλληνες Αστυνομικοί βγήκαν σήμερα και ζήτησαν συγνώμη για την συμπεριφορά σας , έκαναν δηλαδή αυτό που θα έπρεπε να είχατε κάνει ήδη εσείς ,αλλά αυτό θέλει κότσια και εσείς τα κρατάτε για να δέρνετε ανυπεράσπιστους Έλληνες .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου