Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2022

Γιαννακός σε ανεμβολίαστους υγειονομικούς: «Πάρτε τα εικονίσματα από εδώ»!

Γιαννακός σε ανεμβολίαστους υγειονομικούς: «Πάρτε τα εικονίσματα από εδώ»!
«Δαίμονας είσαι, όχι άνθρωπος», του είπε γυναίκα! - Ενοχλήθηκε από τα εικονίσματα με τον Χριστό και την Παναγία ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ...
Prime News


Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός ενοχλήθηκε από τα «εικονίσματα με αναμμένα καντήλια στα παράθυρα του Υπουργείου Υγείας», τα οποία όπως ισχυρίστηκε «δεν τιμούν το υγειονομικό κίνημα. Δεν μας εκφράζουν και αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την πολιτική Πλεύρη – Γκάγκα στο ζήτημα των αναστολών εργασίας».



Δηλαδή επειδή οι ανυπάκουοι υγειονομικοί έβαλαν εικονίσματα, έχει δίκιο ο κ. Πλέυρης που τους στερεί το ψωμί;


Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είπε ότι: « Άλλο η απεργία πείνας, άλλο το σημερινό θέαμα έξω από το υπουργείο Υγείας. Δεν αναρωτιούνται γιατί η αστυνομία δεν παρεμβαίνει να το διαλύσει; Δικαιώνουν την επιβολή του μέτρου. Αυτοί οι ελάχιστοι που ψάχνουν λόγο ύπαρξης δεν εκφράζουν τη συντριπτική πλειονότητα των ανεμβολίαστων συναδέλφων που αγωνίζονται κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Ειδικά τώρα που δεν ισχύει κανένα περιοριστικό μέτρο».




Ο Μιχάλης Γιαννάκος καταλήγει τονίζοντας ότι «δεν θα επιτρέψουμε να παρασύρουν στον γκρεμό το υγειονομικό κίνημα και τους συναδέλφους σε αναστολή. Αγωνιζόμαστε με όλα τα μέσα να γυρίσουν στη δουλειά, σεβόμενοι όμως την επιστήμη που υπηρετούμε».

Δείτε στο βίντεο τον κ. Γιαννακό να λέει «πάρτε τα εικονίσματα» και μια γυναίκα να του απαντά: «Τα εικονίσματα σας ενοχλούν;;; Δαίμονας είσαι όχι άνθρωπος».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου