Τρίτη, Μαΐου 24, 2022

Βρετανός το έσκασε με την Ουκρανή πρόσφυγα που φιλοξενούσε σπίτι του!

ΔΙΕΘΝΗ

Ακολουθήστε μας στο Telegram

Ο Garnett ερωτεύτηκε γρήγορα τη φιλοξενούμενή του και εγκατέλειψε τη σύζυγό του για χάρη της μετά από δέκα ημέρες φιλοξενίας.



Ο 29χρονος Tony Garnett ζούσε αρμονικά με τη συζύγου του Lorna στο Bradford και τα δύο τους παιδιά. Ο πόλεμος στην Ουκρανία του επηρέασε και αποφάσισαν να βοηθήσουν φιλοξενώντας μια πρόσφυγα. Στο διάβα τους βρέθηκε η 22χρονη Ουκρανή Sofiia Karkadym. Ο Tony ερωτεύτηκε την Sofia. Τα συναισθήματα ήταν αμοιβαια και το παράνομο ζευγάρι, αποφάσισε να το σκάσει για να ζήσει τον έρωτα τους.


Οπως περιγράφει σήμερα η Daily Mail, ο κ. Garnett ερωτεύτηκε γρήγορα τη φιλοξενούμενή του και εγκατέλειψε τη σύζυγό του για χάρη της μετά από δέκα ημέρες φιλοξενίας, μετακομίζοντας μαζί της στο σπίτι των γονιών του.

Δηλώνει ερωτευμένος με την Karkadym και ότι θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της.

Η Sofiia Karkadym από την πλευρά της επιμένει ότι δεν ευθύνεται για τη διάλυση της σχέσης των ανθρώπων που τη φιλοξένησαν ως πρόσφυγα.

«Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μου άρεσε η οικογένεια. Περνούσα πολύ χρόνο με τη Λόρνα και προσπάθησα να τη βοηθήσω. Αλλά εκείνη ήταν διπρόσωπη. Οι συνεχείς υποψίες της, η ένταση, απλά έσπρωξαν εμένα και τον Tony πιο κοντά. Δημιούργησε αυτή την κατάσταση υπονοώντας συνεχώς ότι κάτι συνέβαινε ενώ δεν συνέβαινε. Οπότε αυτή φταίει γι’ αυτό», δήλωσε η νεαρή Ουκρανή στη Sun

Ο οργή της συζύγου

Η Lorna Garnett ξέσπασε οργισμένη για το γεγονός ότι άφησε την Ουκρανή να μπει στο σπίτι της. Δήλωσε συντετριμμένη από τη στιγμή που ο σύζυγός της αποφάσισε να την αφήσει για την φιλοξενούμενή τους.

Μιλώντας στη Sun on Sunday, η Garnett είπε ότι πιστεύει πως η κ. Karkadym «έβαλε στο στόχαστρό της τον Anthony από την αρχή, αποφάσισε ότι τον ήθελε και τον πήρε». Και πρόσθεσε: «Δεν την ενδιέφερε η καταστροφή που άφησε πίσω της. Όλα όσα ήξερα ανατράπηκαν μέσα σε δύο εβδομάδες».
Οδησσός: Αρχαιολογικούς θησαυρούς ελληνικής προέλευσης έφεραν στο φως τα οχυρωματικά έργα! [pic, vid]

Η Garnett δήλωσε στην εφημερίδα ότι είχε επιφυλάξεις για τη φιλοξενεία της νεαρής γυναίκας, αλλά θεώρησε ότι ήταν το σωστό, αφού είδε την «τρομακτική» κατάσταση στην Ουκρανία στις ειδήσεις.

Μετά το τέλος της 10ετούς σχέσης τους μέσα σε μόλις 10 ημέρες, ο Tony δηλώνει ότι αισθάνεται άσχημα και ότι η σύζυγός του δεν φταίει.

Από την πλευρά του ο Tony Garnett δήλωσε ότι αυτός και η φιλοξενούμενή του τα βρήκαν γρήγορα, η εξάχρονη και η τρίχρονη κόρη του την συμπάθησαν επίσης, όχι όμως και η επί 10 χρόνια σύζυγός του. Καθώς μιλούσε σλοβάκικα επικοινωνούσε καλύτερα με την φιλοξενούμενή του από την Ουκρανία, καθώς παρότι διαφορετικές οι γλώσσες είχαν κοινά στοιχεία και μπορούσε να υπάρξει επικοινωνία. Αυτό βέβαια έκανε την σύζυγό του να μην καταλαβαίνει τι έλεγαν!

«Τα πηγαίναμε θαυμάσια, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κάτι περισσότερο από αυτό – αν και μπορώ να καταλάβω γιατί η Lorna άρχισε να ζηλεύει και να δυσανασχετεί μαζί της», δήλωσε ο Garnett.

Καθώς περνούσαν οι μέρες, η Karkadym συναντούσε τον Garnett στο γυμναστήριο και μιλούσαν στο τηλέφωνο ενώ εκείνος ήταν στο αυτοκίνητό του. Την ίδια ώρα άρχισαν να έχουν στενότερη επαφή στο σπίτι «Λυπάμαι πολύ για όσα περνάει η Lorna, δεν έφταιγε εκείνη και δεν πρόκειται για κάτι που έκανε λάθος. Ποτέ δεν αποφασίσαμε να το κάνουμε αυτό, δεν ήταν προγραμματισμένο και δεν θέλαμε να πληγώσουμε κανέναν





Ακολουθήστε το Hellas-now στο Google News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου