Παρασκευή, Μαΐου 27, 2022

ΕΝΩ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ! Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Mike Adams



Στον απόηχο των μαζικών πυροβολισμών χθες στο Uvalde του Τέξας, πρέπει να θυμόμαστε ότι την ίδια ακριβώς ημέρα, πάνω από 2.700 ανθρώπινα μωρά δολοφονήθηκαν στην Αμερική μέσω εργοστασίων αμβλώσεων, σύμφωνα με αξιόπιστες εκτιμήσεις για τις αμβλώσεις.


Οι ίδιοι Αριστεροί που απαιτούν την κατάργηση της Δεύτερης Τροπολογίας, ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι θα σταματήσει τους πυροβολισμούς, πανηγυρίζουν επίσης για τη μαζική σφαγή ανθρώπινων μωρών καθώς γεννιούνται... ή ακόμα και μετά τη γέννησή τους, μέσω των "μεταγενέστερων αμβλώσεων" που η Αριστερά πανηγυρίζει. (Δείτε το Abortions.news για πλήρη κάλυψη).


Μην φανταστείτε ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι η Αριστερά νοιάζεται για τις ζωές των παιδιών.


Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να αφαιρέσουν από τους οπλισμένους Αμερικανούς την τελευταία εναπομείνασα γραμμή άμυνας κατά της τυραννίας: Την Δεύτερη Τροπολογία.


Οι αριστεροί μαρξιστές και τύραννοι γνωρίζουν ότι αν καταφέρουν να αφαιρέσουν επιτυχώς τα όπλα από τον αμερικανικό λαό, μπορούν στη συνέχεια να εφαρμόσουν όποια ολοκληρωτικά σενάρια θέλουν, συμπεριλαμβανομένης της συγκέντρωσης συντηρητικών και της ρίψης τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης υπό την κάλυψη μιας "επιδημίας".


Αν οι Αμερικανοί παραδώσουν τα όπλα τους, οι ριζοσπάστες αριστεροί φασίστες θα αντιμετωπίσουν τον αμερικανικό λαό με τον ίδιο τρόπο που η κυβέρνηση της Αυστραλίας αντιμετωπίζει τους πολίτες της: Σαν κρατούμενους σε ένα γιγαντιαίο στρατόπεδο συγκέντρωσης.


Η Αυστραλία μόλις ανακοίνωσε δύο χρόνια φυλάκιση για όποιον παραβιάζει τους κανόνες covid





Η κατοχή πυροβόλων όπλων από τους πολίτες κάνει τους τυράννους να ανησυχούν. Αυτό είναι το νόημα της Δεύτερης Τροπολογίας - η ιδέα ότι αν η κυβέρνηση γίνει πολύ τυραννική και επικίνδυνη, οι οπλισμένοι πολίτες θα μπορούσαν να σταματήσουν την κυβερνητική τρομοκρατία που ασκείται εναντίον του λαού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Ιδρυτές συμπεριέλαβαν τη Δεύτερη Τροπολογία στη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων.

Μην εγκαταλείψετε ποτέ τα όπλα σας. Σε καμία περίπτωση. Το να το κάνετε αυτό είναι σαν να παραδίνεστε σε ένα δολοφονικό καθεστώς εγκληματιών και τυράννων.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αιτία των μαζικών δολοφονιών και της δολοφονικής οργής

Η πραγματική αιτία πίσω από τις μαζικές δολοφονίες στην Αμερική είναι πασιφανής: Ο προγραμματισμός των παιδιών μέσω της ποπ κουλτούρας (μέσα ενημέρωσης, Χόλιγουντ, μουσική, βίαια, γραφικά βιντεοπαιχνίδια), η κατήχησή τους με θέματα σατανισμού, αυτοακρωτηριασμού (τρανσεξουαλισμός), δολοφονίας μωρών μέσω εκτρώσεων και η πρόκληση συναισθηματικής οργής κατά των άλλων. 

Και αν ένα παιδί ή ένας έφηβος αρχίσει να ξυπνάει και να σκέφτεται έξω από το κουτί, του χορηγούνται ψυχιατρικά φάρμακα για να τον κρατήσουν σε τάξη.

Όλα αυτά είναι πράγματα που διδάσκονται από την πολιτική Αριστερά στην Αμερική σήμερα. Το μήνυμα προς τα παιδιά και τους εφήβους είναι πεντακάθαρο: Η ζωή σας δεν έχει καμία σημασία. (Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το συντηρητικό, φιλοχριστιανικό μήνυμα που είναι ότι "Κάθε ζωή έχει σημασία, συμπεριλαμβανομένης και της δικής σας").

Αν λοιπόν ο φόνος και ο αυτοακρωτηριασμός είναι το μήνυμα που περνάει στα κεφάλια των παιδιών και των εφήβων, θα πρέπει πραγματικά να απορούμε όταν αυτή η διεστραμμένη, δαιμονική κουλτούρα παράγει μαζικούς δολοφόνους που δεν αναγνωρίζουν καμία αξία στις ζωές των αθώων;

Η δική μας κυβέρνηση δεν εκτιμά καθόλου τη ζωή. Επενδύουν σε βόμβες και πολεμικά όπλα. Στήνουν επιχειρήσεις με ψεύτικες σημαίες για να δολοφονήσουν αθώα παιδιά προκειμένου να κερδίσουν πολιτικούς πόντους (βομβιστική επίθεση στην Οκλαχόμα Σίτι, κανείς;). 

Ο FDA συλλέγει τα όργανα δολοφονημένων μωρών για να τα χρησιμοποιήσει σε ιατρικά πειράματα, και όλα αυτά χρηματοδοτούνται από τα δολάρια των φορολογουμένων σας.

 Μην φανταστείτε ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι η κυβέρνηση εκτιμά τη ζωή και θέλει να προστατεύσει τους αθώους. Δολοφονούν τους αθώους σε καθημερινή βάση προκειμένου να πλουτίσουν και να ενδυναμωθούν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου