Κυριακή, Μαΐου 29, 2022

Στοιχεία ΣΟΚ: Οι καρκίνοι και οι σχετιζόμενες με το AIDS ασθένειες που αναφέρθηκαν στο VAERS, αυξήθηκαν μεταξύ 1.145% και 33.715% το 2021

Επίσημα στοιχεία που διατίθενται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τ o Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων ( CDC ) υποδηλώνουν έντονα ότι οι πλήρως εμβο...


Επίσημα στοιχεία που διατίθενται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τo Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) υποδηλώνουν έντονα ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι Αμερικανοί αναπτύσσουν Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας.


Αλλά δεν είναι μόνο εκείνοι, καθώς περαιτέρω στοιχεία που διατίθενται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και την κυβέρνηση του Καναδά υποδηλώνουν ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός και στις δύο αυτές χώρες αναπτύσσει επίσης ανοσοανεπάρκεια.



Πηγή: Lorphic web

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση



Είναι μια κοινή παρανόηση ότι το σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας (AIDS) προκαλείται μόνο από τον ιό HIV. Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια.

Η επίκτητη (ή δευτερογενής) ανοσοανεπάρκεια είναι μία από τις κύριες αιτίες λοιμώξεων στους ενήλικες. Αυτές οι διαταραχές ανοσοανεπάρκειας επηρεάζουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα εν μέρει ή συνολικά, καθιστώντας το σώμα σας εύκολο στόχο για πολλές ασθένειες και λοιμώξεις. ( Πηγή )


Όταν οι διαταραχές ανοσοανεπάρκειας επηρεάζουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα, το σώμα σας δεν μπορεί πλέον να καταπολεμήσει τα βακτήρια και τις ασθένειες. ( Πηγή )

Διάφοροι παράγοντες στο περιβάλλον μπορούν να προκαλέσουν δευτερογενείς διαταραχές ανοσοανεπάρκειας. ( Πηγή )

Μερικά κοινά είναι:Ακτινοβολία ή χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια δευτερογενή διαταραχή ανοσοανεπάρκειας γνωστή ως ουδετεροπενία
Οι λοιμώξεις που οφείλονται στον ιό της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV) μπορεί να οδηγήσουν σε σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας (AIDS)
Λευχαιμία, ένας καρκίνος που ξεκινά από τα κύτταρα του μυελού των οστών που μπορεί να οδηγήσει σε υπογαμμασφαιριναιμία - έναν τύπο δευτερογενούς ανοσοανεπάρκειας
Ο υποσιτισμός, ο οποίος επηρεάζει έως και το 50% των πληθυσμών στις υπανάπτυκτες χώρες και αφήνει τους ανθρώπους ευάλωτους σε λοιμώξεις του αναπνευστικού και διάρροιες

Αλλά μερικές από τις λιγότερο κοινές αιτίες περιλαμβάνουν φάρμακα ή φάρμακα. ( Πηγή )

Επομένως, είναι απολύτως πιθανό ένα φάρμακο ή ένα φάρμακο να προκαλέσει σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας και τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) υποδηλώνουν έντονα ότι οι ενέσεις Covid-19 πρέπει να προστεθούν στη λίστα.


Επί μήνες στο τέλος, τα επίσημα στοιχεία που προέρχονται τόσο από το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και από τον Καναδά υπονοούν έντονα ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός αναπτύσσει μια άτυχη μορφή AIDS. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ενέσεις Covid-19 αποδεικνύονται ότι έχουν αρνητική αποτελεσματικότητα στον πραγματικό κόσμο, υπονοώντας ότι προκαλούν βλάβες στο φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα.

Ακολουθεί ένας πίνακας που δείχνει τα ποσοστά κρουσμάτων ανά 100.000 ανά κατάσταση εμβολιασμού στην Αγγλία από την εβδομάδα 51 του 2021 έως την εβδομάδα 12 του 2022 –








Πηγή

Τα ποσοστά κρουσμάτων ανά 100.000 ήταν τα υψηλότερα μεταξύ του τριπλού εμβολιασμένου πληθυσμού κατά τη διάρκεια αυτών των 3 μηνών, με εξαίρεση τα άτομα ηλικίας 18-29 ετών μόνο στην αναφορά της εβδομάδας 3 και τα άτομα κάτω των 18 ετών και τους 3 μήνες.

Τώρα που γνωρίζουμε τα ποσοστά κρουσμάτων, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον απλό τύπο αποτελεσματικότητας εμβολίου της Pfizer για να υπολογίσουμε την πραγματική αποτελεσματικότητα του εμβολίου Covid-19 μεταξύ των τριπλών εμβολιασμένων.


Ποσοστό μη εμβολιασμένων περιπτώσεων – Ποσοστό εμβολιασμένων περιπτώσεων / Ποσοστό μη εμβολιασμένων περιστατικών x 100




Αυτό δεν είναι καθόλου κοντά στην ισχυριζόμενη αποτελεσματικότητα 95% από την Pfizer;

Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν είναι πραγματικά ένα μέτρο ενός εμβολίου, είναι ένα μέτρο της απόδοσης του ανοσοποιητικού συστήματος των ληπτών του εμβολίου σε σύγκριση με την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος ενός μη εμβολιασμένου ατόμου.


Χρησιμοποιώντας τα ποσοστά κρουσμάτων που παρέχονται από το UKHSA, μπορούμε επίσης να υπολογίσουμε την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος. Ακολουθεί ένα διάγραμμα που δείχνει πώς συσσωρεύονται –




Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη έρευνά μας για τα δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου εδώ .

Τα στοιχεία από την κυβέρνηση του Καναδά δείχνουν επίσης πολλά από το ίδιο. Ακολουθεί ένα διάγραμμα που δείχνει την πραγματική αποτελεσματικότητα του εμβολίου Covid-19 σε ολόκληρο τον Καναδά κατά της μόλυνσης, της νοσηλείας και του θανάτου –




Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη έρευνά μας για τα δεδομένα του Καναδά εδώ .

Τώρα φυσικά τα δεδομένα από το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά υποδηλώνουν μόνο ότι υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα εδώ, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αντικατοπτρίζεται από την άποψη της ασθένειας και της ταλαιπωρίας που σχετίζεται με το σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας. Αλλά δυστυχώς, τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ και του CDC το κάνουν.


Το CDC φιλοξενεί ένα Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου όπου μπορούν να αναφερθούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια. Η πλήρης βάση δεδομένων βρίσκεται εδώ .

Η βάση δεδομένων περιέχει ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν σε όλα τα διαθέσιμα εμβόλια στις ΗΠΑ, που εκτείνονται ήδη από το 1950. Έτσι, πραγματοποιήσαμε μια αναζήτηση στη βάση δεδομένων για να ελέγξουμε για κοινές ασθένειες και λοιμώξεις που σχετίζονται με το σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας, και αυτό βρήκαμε.

Το CDC διαθέτει μια χρήσιμη σελίδα με "ευκαιριακές λοιμώξεις που σχετίζονται με το AIDS" που μπορείτε να δείτε εδώ. Εδώ είναι ένα στιγμιότυπο της παρεχόμενης λίστας τους –








Πηγή

Και εδώ είναι μια λίστα με αυτά που επίσημα αποκαλούνται «καρκίνοι που καθορίζουν το AIDS» –






Πηγή

Υπάρχει ένας απίστευτα μακρύς κατάλογος παθήσεων που σχετίζονται με το AIDS, οπότε επιλέξαμε τα ακόλουθα -Καρκίνοι που καθορίζουν το AIDS
Λοίμωξη από έρπητα
Επίκτητες ανοσολογικές διαταραχές συμπεριλαμβανομένου του συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας
Εγκεφαλοπάθεια (εγκεφαλική νόσος που σχετίζεται με AIDS)
Βακτηριακές/μυκητιασικές λοιμώξεις που σχετίζονται με το AIDS (Καντιντίαση, Κοκκιδιοειδομυκητίαση, Κρυπτοκόκκωση)
Σήψη
Μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα

Η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα δεν συνδέονται επίσημα με το AIDS, αλλά είναι, ωστόσο, αυτοάνοσες διαταραχές που προκύπτουν από την επίθεση του ανοσοποιητικού συστήματος στην καρδιά. Και με τις δύο καταστάσεις να είναι μία από τις μοναδικές ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 που δημοσιοποιήθηκε από τις ρυθμιστικές αρχές του φαρμάκου, σίγουρα άξιζε μια πιο προσεκτική επιθεώρηση.

Αρχικά, κάναμε μια αναζήτηση για καρκίνους που καθορίζουν το AIDS που έχουν αναφερθεί ως ανεπιθύμητες ενέργειες. Πραγματοποιήσαμε αρχικά μια έρευνα για ανεπιθύμητες ενέργειες σε όλα τα εμβόλια ανά έτος και, στη συνέχεια, για ανεπιθύμητες αντιδράσεις στις ενέσεις Covid-19.

Δείτε πώς το CDC εμφανίζει τα αποτελέσματα –






Εξάγαμε τα εμφανιζόμενα αποτελέσματα του CDC για να δημιουργήσουμε τα δικά μας γραφήματα που είναι πιο κατανοητά, επομένως δεν θα εμφανίζουμε την έκδοση των αποτελεσμάτων του CDC για περαιτέρω ασθένειες που σχετίζονται με το AIDS. Αλλά μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να επαληθεύσετε τα αποτελέσματα μόνοι σας στον ιστότοπο CDC Wonder εδώ .

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των κοινών καρκίνων που συνήθως σχετίζονται με το AIDS που έχουν αναφερθεί στο VAERS ως ανεπιθύμητες αντιδράσεις σε όλα τα εμβόλια (συμπεριλαμβανομένων των εμβόλια Covid-19) ανά έτος που αναφέρθηκαν και τα εμβόλια Covid-19 μόνο ανά έτος που αναφέρθηκαν –




Όπως μπορείτε να δείτε υπήρξε τεράστια αύξηση στις αναφορές το 2021 και το 2022 μέχρι στιγμής, με τη συντριπτική πλειοψηφία να αποδίδεται στις ενέσεις Covid-19.

Ο μέσος αριθμός κοινών καρκίνων που σχετίζονται με το AIDS που αναφέρονται ως ανεπιθύμητες ενέργειες σε οποιοδήποτε εμβόλιο μεταξύ των ετών 2000 και 2020 ισοδυναμεί με 21,3.


Ο συνολικός αριθμός κοινών καρκίνων που σχετίζονται με το AIDS που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες το 2021 ήταν 430. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 1919%.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν αναφέρονται όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες στο VAERS. Στην πραγματικότητα, το CDC έχει παραδεχτεί ότι μόνο το 1 έως 10% των ανεπιθύμητων ενεργειών αναφέρονται πράγματι στο σύστημα. Αλλά μια λαμπρή ανάλυση που διεξήχθη από την Jessica Rose Phd υπολογίζει με ακρίβεια τον παράγοντα υποαναφοράς σε τουλάχιστον 41,3. Δείτε εδώ .

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των επίκτητων ανοσοποιητικών διαταραχών, συμπεριλαμβανομένου του AIDS, που έχουν αναφερθεί στο VAERS ως ανεπιθύμητες αντιδράσεις σε όλα τα εμβόλια (συμπεριλαμβανομένων των εμβόλων Covid-19) ανά έτος που αναφέρθηκαν και τα εμβόλια Covid-19 μόνο κατά το έτος που αναφέρθηκαν –




Και πάλι υπήρξε τεράστια αύξηση στις αναφορές το 2021 και το 2022 μέχρι στιγμής, με τη συντριπτική πλειοψηφία να αποδίδεται στις ενέσεις Covid-19.

Ο μέσος αριθμός επίκτητων ανοσοποιητικών διαταραχών που αναφέρονται ως ανεπιθύμητες ενέργειες σε οποιοδήποτε εμβόλιο μεταξύ των ετών 2000 και 2020 ισοδυναμεί με 31.


Ο συνολικός αριθμός επίκτητων ανοσολογικών διαταραχών που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες το 2021 ήταν 386. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 1145%.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των λοιμώξεων/επιπλοκών από έρπη που έχουν αναφερθεί στο VAERS ως ανεπιθύμητες αντιδράσεις σε όλα τα εμβόλια (συμπεριλαμβανομένων των εμβόλια Covid-19) ανά έτος που αναφέρθηκαν και τα εμβόλια Covid-19 μόνο ανά έτος που αναφέρθηκαν –




Υποθέτουμε ότι αρχίζετε να βλέπετε το μοτίβο εδώ; Άλλη μια τεράστια αύξηση το 2021 και το 2022.

Ο μέσος αριθμός λοιμώξεων από έρπητα που αναφέρονται ως ανεπιθύμητες ενέργειες σε οποιοδήποτε εμβόλιο μεταξύ των ετών 2000 και 2020 ισοδυναμεί με 926.


Ο συνολικός αριθμός των λοιμώξεων από έρπητα που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες το 2021 ήταν 18.336. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 1880%.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των περιπτώσεων εγκεφαλοπάθειας που έχουν αναφερθεί στο VAERS ως ανεπιθύμητες ενέργειες σε όλα τα εμβόλια (συμπεριλαμβανομένων των εμβόλια Covid-19) ανά έτος που αναφέρθηκαν και τα εμβόλια Covid-19 μόνο ανά έτος που αναφέρθηκαν –




Η εγκεφαλοπάθεια είναι αποτέλεσμα βλάβης στον εγκέφαλο και είναι επίσης γνωστή ως σύμπλεγμα AIDS-άνοιας.

Ο μέσος αριθμός περιπτώσεων εγκεφαλοπάθειας που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες σε οποιοδήποτε εμβόλιο μεταξύ των ετών 2000 και 2020 ισοδυναμεί με 39,6.

Ο συνολικός αριθμός των περιπτώσεων εγκεφαλοπάθειας που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες το 2021 ήταν 745. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 1781%.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των λοιμώξεων από καντιντίαση, κοκκιδιοειδομυκητίαση και κρυπτοκοκκίαση που έχουν αναφερθεί στη VAERS ως ανεπιθύμητες ενέργειες σε όλα τα εμβόλια (συμπεριλαμβανομένων των εμβόλια Covid-19) ανά έτος που αναφέρθηκαν και τα εμβόλια Covid-19 μόνο ανά έτος που αναφέρθηκαν –




Ο μέσος αριθμός βακτηριακών/μυκητιασικών λοιμώξεων που σχετίζονται με το AIDS που αναφέρονται ως ανεπιθύμητες ενέργειες σε οποιοδήποτε εμβόλιο μεταξύ των ετών 2000 και 2020 ισοδυναμεί με 15.

Ο συνολικός αριθμός των βακτηριακών/μυκητιασικών λοιμώξεων που σχετίζονται με το AIDS που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες το 2021 ήταν 382. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 2447%.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των περιπτώσεων σήψης που έχουν αναφερθεί στο VAERS ως ανεπιθύμητες αντιδράσεις σε όλα τα εμβόλια (συμπεριλαμβανομένων των εμβόλια Covid-19) ανά έτος που αναφέρθηκε και τα εμβόλια Covid-19 μόνο κατά το έτος που αναφέρθηκαν –




Η σήψη είναι η ακραία αντίδραση του οργανισμού σε μια μόλυνση. Είναι μια απειλητική για τη ζωή επείγουσα ιατρική κατάσταση. Η σήψη συμβαίνει όταν μια λοίμωξη που έχετε ήδη προκαλεί μια αλυσιδωτή αντίδραση σε όλο το σώμα σας. Οι λοιμώξεις που οδηγούν σε σήψη ξεκινούν συχνότερα στον πνεύμονα, το ουροποιητικό σύστημα, το δέρμα ή το γαστρεντερικό σύστημα.

Ο μέσος αριθμός περιπτώσεων σήψης που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες σε οποιοδήποτε εμβόλιο μεταξύ των ετών 2000 και 2020 ισοδυναμεί με 75.

Ο συνολικός αριθμός των περιπτώσεων σήψης που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες το 2021 ήταν 1593. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 2024%.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των περιστατικών μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας που έχουν αναφερθεί στο VAERS ως ανεπιθύμητες αντιδράσεις σε όλα τα εμβόλια (συμπεριλαμβανομένων των εμβόλια Covid-19) ανά έτος που αναφέρθηκαν και τα εμβόλια Covid-19 μόνο κατά το έτος που αναφέρθηκαν –




Η μυοκαρδίτιδα είναι φλεγμονή του καρδιακού μυός. Η περικαρδίτιδα είναι φλεγμονή των προστατευτικών σάκων που περιβάλλουν την καρδιά. Και οι δύο είναι αυτοάνοσες καταστάσεις και οι δύο έχουν δημοσιοποιηθεί από τις ρυθμιστικές αρχές της ιατρικής ως πιθανές ανεπιθύμητες αντιδράσεις στις ενέσεις Covid-19. ιδιαίτερα μεταξύ των νεότερων ανδρών.

Ο μέσος αριθμός περιπτώσεων μυο/περικαρδίτιδας που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες σε οποιοδήποτε εμβόλιο μεταξύ των ετών 2000 και 2020 ισοδυναμεί με 46.

Ο συνολικός αριθμός επίκτητων ανοσολογικών διαταραχών που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες το 2021 ήταν 15.555. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 33.715%. Συγκλονιστικό, έτσι δεν είναι;

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει το ποσοστό όλων των παραπάνω ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με το AIDS που αναφέρθηκαν στο VAERS σε όλα τα εμβόλια ανά έτος –




Το 51% όλων των ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με το AIDS που αναφέρθηκαν από το έτος 2000 αναφέρθηκαν το 2021 και ένα επιπλέον 16% έχει αναφερθεί το 2022 μέχρι στιγμής.

Πρέπει πραγματικά να πιστέψουμε ότι αυτό είναι απλώς μια ατυχής σύμπτωση; Ή είμαστε μάρτυρες της αμερικανικής δημόσιας αναφοράς στα Κέντρα Ελέγχου Νόσων ότι οι ενέσεις Covid-19 τους προκαλούν να αναπτύξουν σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας;

Επίσημα δεδομένα από το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά υποδηλώνουν ήδη έντονα ότι οι ενέσεις Covid-19 προκαλούσαν στους πλήρως εμβολιασμένους να αναπτύξουν την εξουθενωτική κατάσταση μέσω ενδείξεων αρνητικής αποτελεσματικότητας εμβολίου και αρνητικής απόδοσης του ανοσοποιητικού συστήματος.

Τώρα όμως επίσημα στοιχεία από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων επιβεβαιώνουν ότι πιθανώς γινόμαστε μάρτυρες του συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας που αναπτύσσεται πλήρως εμβολιασμένος, με ασθένειες και λοιμώξεις που σχετίζονται με το AIDS που αναφέρθηκαν στο VAERS να αυξάνονται μεταξύ 1145% και 33.715% το 2021 μετά την εισαγωγή του τις ενέσεις Covid-19.







Σχολιάστε το άρθρο μας




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.






Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου