Σάββατο, Οκτωβρίου 23, 2021

Πατριάρχης Βαρθολομαίος υπέρ Great Reset: «Να συνδεθεί η οικονομία με την οικολογία».



ΣΧΕΤΙΚΟ: Που οδηγεί την Εκκλησία του Χριστού ο Πατριάρχης;

σ.σ. «οικουμενικός», «πράσινος», «κίτρινος», «κόκκινος», «επιδημιολόγος», «μικροβιολόγος», «μασκαρολόγος», «οικονομολόγος», «κοινωνιολόγος», «περιβαλλοντολόγος», «θρησκειολόγος»……….. Πέρασαν τριάντα χρόνια κι ακόμη να γίνει ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ.


Ένας ένας οι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες τάσσονται με τους στόχους της ελίτ των δαιμονικών παγκοσμιοποιητών…



Με μήνυμα της Πατριάρχη Βαρθολομαίου άνοιξαν οι εργασίες του Circle the Med Forum 2021 το οποίο διοργανώνουν από σήμερα έως και την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου το Διεθνές Ινστιτούτο Circular Clima του Διεθνούς Οργανισμού Ευρωπαϊκού Δικαίου (EPLO) σε συνεργασία με τα Υπουργεία Περιβάλλοντος Ελλάδας και Αιγύπτου.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναφέρθηκε στον ηγετικό ρόλο της ορθοδοξίας σε θέματα φυσικού περιβάλλοντος και τις συνεργασίες που έχει αναλάβει προς αυτή την κατεύθυνση. Στην συνέχεια κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στο φόρουμ, προχώρησε σε μια δήλωση που φανερώνει την ταύτιση του με το σχέδιο του Great Reset και τον νεοκομμουνισμό που επιδιώκουν να επιβάλλουν οι ελίτ με όχημα τις έωλες θεωρίες της «κλιματικής αλλαγής»

Συγκεκριμένα ο Οικουμενικός Πατριάρχης είπε: «Για να εξασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον, η οικολογία πρέπει να ενσωματωθεί στην οικονομική θεωρία. Αν δεν μειώσουμε την οικονομική ανισότητα στον κόσμο δεν μπορούμε να μειώσουμε το αρνητικό μας αντίκτυπο στον πλανήτη και τους ανθρώπους του. Η κοινωνία δεν μπορεί να ευημερήσει όταν το περιβάλλον υποφέρει. Χρειαζόμαστε ένα οικονομικό σύστημα που έχει κοινωνικό προσανατολισμό και οικολογική συνείδηση. Για αυτό χαιρετάμε το φόρουμ σας».

Έτσι μετά τον Πάπα Φραγκίσκο που συχνά προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις και ο ηγέτης της ορθοδοξίας συντάσσεται με τα πλάνα των παγκοσμιοποιητών.

Προσέξτε άλλωστε την φράση κλειδί στην παραπάνω δήλωση η οποία είναι «η οικολογία να ενσωματωθεί στην οικονομική θεωρία». Ολόκληρη η θεωρία του Great Reset ενσωματώνεται σε αυτήν φράση αφού η ατζέντα 2030 αλλά και ο ΟΗΕ έχουν στόχο την ρύθμιση της παγκόσμιας οικονομίας με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Τρελο-γιάννης

https://tasthyras.wordpress.com/2021/10/22/πατριάρχης-βαρθολομαίος-υπέρ-great-reset-να-σ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου