Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021

Συμβαίνει και στους εμβολιασμένους...ας το πουν επιτέλους!

Η Νανά Παλαιτσάκη έγραψε στην ανάρτησή της στο Facebook : "Αγάπες είμαι θετική στον Covid αν και δύο φορές εμβολιασμένη! Τις τελευταίες 4 μέρες φτερνιζόμουνα και ένιωθα ελαφριά κόπωση. Αν δεν ζούσαμε στην εποχή του covid δεν θα έδινα καμμία σημασία. Πήγα λοιπόν να κάνω rapid και βγήκε θετικό!
Μίλησα με τον γιατρό μου και φυσικά περιμένω και τ' αποτελέσματα της μοριακής εξέτασης για αν δει ο γιατρός το φορτίο. Να προσέχετε πάρα πολύ. Το γράφω γιατί ζω μια σχεδόν καλογερίστικη ζωή, προσέχω και αν και εμβολιασμένη, φορούσα και μάσκα τις σπάνιες φορές που βγήκα έξω και ήμουν με κόσμο. Το 2021 συνεχίζει να κάνει εκπλήξεις. ( Διάλεξα και μια καλοκαιρινή φωτογραφία, με ύφος που να ταιριάζει στην περίσταση). Για να δούμε".
Περαστικά στην κ. Παλαιτσάκη.

Αλήθεια συμβαίνει και στους εμβολιασμένους;

Και γιατί τα Μ.Μ.Ε. δεν λένε " ήταν εμβολιασμένος", όπως υπερτονίζουν " ήταν ανεμβολίαστος" ;

Και ας μην μας πουν "νοσούν ελαφρύτερα" καταρχήν διότι τα εμβόλια γίνονται για την μη νόσηση και επίσης επειδή δεν είναι ελαφρύ να νομίζεις ότι πεθαίνεις, όπως είπε η Ελένη Δήμου (εμβολιασμένη που νόσησε) και επειδή ο φοιτητής μου που νόσησε δις μετά τον εμβολιασμό, έφτασε μέχρι την τραχειοτομή και τώρα είναι σε Κέντρο αποκατάστασης....
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου