Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021

Οργισμένη ανάρτηση Ά. Τσελέντη για την αποκαθήλωση θρησκευτικών εικόνων από νοσοκομεία της χώρας



Ύπουλες κινήσεις με στόχο το θρησκευτικό και εθνικό αίσθημα των Ελλήνων
pronews.gr
Λάβρος απέναντι στις ύπουλες κινήσεις αποεθνικοποίησες που παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό να συμβαίνουν γύρω μας, εμφανίζεται ο καθηγητής Άκης Τσελέντης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Συγκεκριμένα ο καθηγητής στηλιτεύει την κίνηση να αποκαθηλωθούν οι θρησκευτικές εικόνες από νοσοκομεία ώστε να μην πλήττονταν τα θρησκευτικά πιστεύω των μεταναστών. Γράφει λοιπόν ο καθηγητής :

«Αἰδώς Ἀργεῖοι

Μήπως πρέπει να μας βάλουν και ένα χαλάκι να προσευχόμαστε κοιτώντας προς τη Μέκκα;

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας. Αυτό είναι ένα μεγάλο αίσχος και πρέπει να απαιτήσουμε να ξανά Μπουν εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν. Εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι Έλληνες θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί και και μόνο εμείς.

Κάπου με ενοχλεί αυτός ο δήθεν πολύ πολιτισμός όπου το ανώμαλο γίνεται ομαλό και τα θρησκευτικά μας σύμβολα καταργούνται.

Κάποιοι θα μας αποκαλέσουν ρατσιστές μπορεί και να με αποκλείσουν πάλι από το facebook οι γνωστές κλίκες των ΜΚΟ. Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες απλώς δεν δέχομαι να μου καταργούν τα θρησκευτικά σύμβολα οι δήθεν προοδευτικοί»

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό μέλη της Ένωση Δικαστών είχαν καταγγέλλει πως έχει αφαιρεθεί η εικόνα του Ιησού Χριστού από το γραφείο του εκάστοτε Προέδρου της Ένωσης, το οποίο συνιστά δημόσιο και όχι ιδιωτικό χώρο ενώ στη θέση της ιερής εικόνας και στο κεντρικό αυτό σημείο της αίθουσας τοποθετήθηκε ένας ζωγραφικός πίνακας φιλοτεχνημένος από πρώην βουλευτή συγκεκριμένου κόμματος, με τον τίτλο Γάζα 2020.

Επίσης δεν πάνε ούτε δέκα ημέρες που υγειονομικοί του νοσοκομείου Σερρών είχαν επίσης προβεί σε ανάλογη καταγγελία για αφαίρεση θρησκευτικών συμβόλων από τα δωμάτια του νοσοκομείου.

Μήπως λοιπόν όλα αυτά τα περιστατικά δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά πράγματι εντάσσονται σε μια γενικότερη προσπάθεια αποεθνικοποίησης της χώρας μας;

Σημεία των καιρών 2





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου