Τρίτη, Σεπτεμβρίου 28, 2021

ΞΕΘΑΨΤΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ... φήμες ή αλήθεια μόνο ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ γνωρίζει ;


Τι κυκλοφορεί τώρα στα μέσα μαζικής δικτύωσης;
" Στο διπλανό χωριό από το Αρκαλοχώρι Κρήτης που έγινε ο σεισμός είναι τα Ρουσσοχώρια που θάψανε το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής λόγω εργασιών που γινόταν στην ευρύτερη περιοχή. Οι κάτοικοι λένε ότι από τότε οι σεισμοί είναι πολύ συχνοί. Ο εργάτης που έθαψε με την μπουλντόζα το εκκλησάκι την επόμενη μέρα πέθανε. Αυτά τα έμαθα από σχόλια στο facebook κατοίκων της περιοχής."
Άλλη πληροφορία
 
" To ότι τρέμει η Κρήτη τον τελευταίο καιρό μου το έχει πληροφορήσει και η κουμπάρα μου που μένει στο Ηράκλειο. Εκείνη το αποδίδει σε κάτι έργα που κάνουν μέσα στην γη στον νομό Ηρακλείου."
Άλλη πληροφορία που μας δόθηκε τηλεφωνικά μέσω καλού φίλου:
"όταν παραχώθηκε η εκκλησία αυτή που όπως λένε ετιμάτο στην ΠΑΝΑΓΙΑ μας και την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ακούστηκε ότι η ΠΑΝΑΓΙΑ παρουσιάστηκε σε μια ευλαβή γυναίκα και της είπε το μεσοκαλόκαιρο
-να δεις τι θα γίνει στις 27 του μηνός
Τότε όλοι περίμεναν και λόγω της ακολουθίας των σεισμών που γινόταν συνέχεια να γίνει πιθανώς κάποιος μεγάλος σεισμός εκεί κοντά της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, αλλά τελικά αν ισχύουν όλα αυτά , έγινε ο μεγάλος αυτός καταστροφικός σεισμός στις 27 Σεπτεμβρίου του 2021.
ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ


ΣΤΩΜΕΝ καλώς
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com















Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com


Αναρτήθηκε από zenjt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου