Σάββατο, Ιουλίου 31, 2021

“Ένας Ψεκασμένος”


Μας είπατε ότι ο Covid 19, μεταδόθηκε από μια νυχτερίδα σε άνθρωπο. Στο βάθος κάποιοι φώναζαν ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος σε εργαστήριο. Τους αποδομήσατε βαφτίζοντάς τους συνομωσιολόγους. Αποδείχτηκε ότι λέγατε ψέματα.


Μας είπατε ότι οι Κινέζοι ήταν αυτοί που τον κατασκεύασαν, ενώ οι ίδιοι “συνομωσιολόγοι” έλεγαν ότι υπάρχουν κρυμμένες χρηματοδοτήσεις από Αμερική. Αποδείχτηκε πάλι ότι λέγατε ψέματα.

Μας δείχνατε στις ειδήσεις ανθρώπους να πέφτουν στον δρόμο, χτυπημένοι από τον θανατηφόρο “Ασιατικό” ιό. Να ξαπλώνονται στο έδαφος με σπασμούς και να χάνουν τις αισθήσεις τους. Τώρα που νοσήσαμε από τον ιό κι εμείς και οι οικογένειές μας ξέρουμε ότι είχατε στήσει ένα παγκόσμιο show για να τρομοκρατηθούμε.

Μας λέγατε ότι δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκες. Κάτι τέτοιο είναι περιττό μας λέγατε. Έβγαιναν οι χειρουργοί στις τηλεοράσεις και ειρωνεύονταν τον τρομοκρατημένο κόσμο λέγοντάς τους, “επέμβαση θα κάνετε; Δεν υπάρχει λόγος να φοράτε μάσκες”. Μετά κάνατε στροφή 180 μοίρες. Χωρίς κανένα επιστημονικό στοιχείο, χωρίς καμία μελέτη ουσίας, επιβάλλατε και τις μάσκες στα παιδιά μας. Παιδιά που εσείς οι ίδιοι λέγατε ότι δεν είναι φορείς και δεν μεταδίδουν τον ιό (ακόμα μια στροφή 180 μοιρών). Εσείς οι “ειδικοί”…

Μας κλείσατε στα σπίτια μας για τη δική μας προστασία! Επειδή τα κρούσματα ήταν πολλά! Και είχατε βρει ένα τεστ, το οποίο χρησιμοποιείται ακόμα και τώρα για να μας δώσετε αποτελέσματα τρομοκρατίας. Χρησιμοποιείτε Self και Rapid test τα οποία αποδεδειγμένα είναι αναξιόπιστα, αλλά εσείς τα χρησιμοποιείτε για να βγάλετε τα στοιχεία σας.

Μας είπατε ότι ο καλύτερος (και ακριβότερος) τρόπος ανίχνευσης του ιού είναι το τεστ PCR. Μια μέθοδος την οποία ο ίδιος ο δημιουργός της δήλωσε ότι ΔΕΝ ενδείκνυται για την ανίχνευση του Covid 19. Ακόμα κι αυτό το βαφτίσατε συνομωσιολογία, αλλά όταν βγήκαν δυτικοί επιστήμονες και ισχυρίστηκαν ότι βρήκαν τεστ που ανιχνεύουν καθαρά τον Covid 19 και όχι όλη την οικογένεια κορονοϊών, ένα χρόνο μετά την εκκίνηση της πανδημίας, αποδεικνύοντας ότι όλο αυτό το διάστημα μας κοροϊδεύετε, το αποκρύψατε. Για να μην φανεί η ανικανότητά σας. Και εξακολουθείτε να χρησιμοποιείται το PCR γιατί αλλιώς δεν βγαίνουν οι αριθμοί σας.

Μας επιβάλλετε να στέλνουμε SMS για την έξοδό μας από το σπίτι. Χωρίς καμία ουσία και κανέναν έλεγχο. Κι εμείς μπορούσαμε να στέλνουμε μηνύματα όλη μέρα και να κυκλοφορούμε κανονικά! Κι εσείς το γνωρίζατε! Άραγε ποιος ήταν ο σκοπός των μηνυμάτων εκτός από την ένδειξη της εθελουσίας υποταγής μας στις στρεβλές ορέξεις σας;

Μας κλείσατε τις Εκκλησίες! Σας ενοχλούσε ένας Ιερέας κι ένας ψάλτης σε μια Εκκλησία 1500 τετραγωνικών μέτρων. Γιατί; Υπάρχει έστω και μια λογική εξήγηση; Μετά τις ανοίξατε. Με έναν Ιερέα και έναν ψάλτη, παραδεχόμενοι την ανικανότητα της αρχικής σας σκέψης, για να μην εμβαθύνω και μιλήσω για προδότες μασόνους κλπ. Μας λέγατε “είναι νέος ο ιός. Μελετάμε τα δεδομένα και πορευόμαστε ανάλογα”. Και καταλήξατε πάλι σε ακρότητες. Μια Εκκλησία 1500 τ.μ. πρέπει να έχει 25 ατομα! Τα μάρκετ με ένα τρίτο εμβαδό, τους διπλάσιους, τα αεροπλάνα πλήρη όμως, όπως και τα ΜΜΜ… Παράνοια!

Στις καφετέριες πελάτες μόνο εμβολιασμένοι πλέον, αλλά όχι εμβολιασμένοι υπάλληλοι. Πραγματικά μας αντιμετωπίζετε σαν ηλίθιους που δεν καταλαβαίνουν τίποτα…

Υποσχεθήκατε στους εμβολιασμένους κανονικότητα, χωρίς μάσκες και περιορισμούς. Εμβολιαστείτε λέγατε (και λέτε ακόμα) για να γυρίσουμε στη παλιά μας ζωή, ελεύθεροι! Ονομάσατε και τους εμβολιασμούς σύμφωνα με το ψέμα σας “Επιχείρηση Ελευθερία”. Και φτάσαμε να φοράνε πάλι μάσκες οι εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρους, νησιά που είχαν εμβολιαστεί στο 100% για το πολυπόθητο χτίσιμο της ανοσίας της αγέλης, για να πάρουν τη ζωή τους πίσω, τους έχετε κλείσει πάλι με τοπικούς περιορισμούς. Τα λόγια σας είναι άδεια χωρίς καμία ουσία και χωρίς κανένα εχέγγυο για το μέλλον.

Μας λέγατε ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή. Ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη νέα τεχνολογία mrna. Δε μας είπατε όμως ότι τα εμβόλια είναι πειραματικά, ότι δεν έχουν πάρει κανονική έγκριση, αλλά επείγουσα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Δεν μας είπατε ότι ο όρος πανδημία άλλαξε το 2019 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, έπειτα από δεκαετίες, για να ταιριάζουν να νέα δεδομένα στην τεχνίτη πανδημία σας. Δεν μας είπατε ότι κανένας δεν γνωρίζει τα κλινικά αποτελέσματα ακόμα, γιατί αυτό απαιτεί χρόνο για να δράσει το εμβόλιο στα πειραματόζωα (δεν είναι υπερβολή, είσαι πειραματόζωο, εφόσον παίρνεις μέρος σε ένα πείραμα). Δε μας είπατε ότι οι κλινικές δοκιμές στα ζώα σταμάτησαν, γιατί τα ζώα πέθαιναν! Αλλά τώρα συνεχίζονται σ’ εμάς και πλέον και στα παιδιά μας. Είστε ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ! Επίσημα οι εταιρίες των εμβολίων λένε ότι τα κλινικά αποτελέσματα θα παραδοθούν για αξιολόγηση το 2023. 3 χρόνια δηλαδή μετά την έναρξη των δοκιμών, όπως πολύ σωστά μας λέει η επιστήμη και η κοινή λογική. Δύο λέξεις που έχετε κατακρεουργήσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Μας λέγατε ότι το πιο καλό εμβόλιο είναι το πιο γρήγορο εμβόλιο. Και μετά, αφού εμβολιάσατε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου με τα πειραματικά εμβόλια, αποσύρατε το ένα (Astra Zeneca) 2 μήνες μετά την απόσυρση από τις περισσότερες χώρες της ΕΕ, γιατί πλέον δεν θεωρείται ασφαλές. Παρά τις διαβεβαιώσεις σας για το αντίθετο. Και πάλι ψέματα. Τώρα αποσύρεται και δεύτερο εμβόλιο σε άλλες χώρες (Johnson & Johnson), αλλά εσείς συνεχίζετε να ρισκάρετε τις ζωές των ανθρώπων χωρίς κανένα ενδιαφέρον, χωρίς κανένα ενδοιασμό! Οι άνθρωποι στο μεταξύ πεθαίνουν από τις παρενέργειες, από εγκεφαλικά, θρομβώσεις, μυοκαρδίτιδες και πολλαπλές ακόμα παρενέργειες τις οποίες αποκρύπτεται χωρίς ενοχές! Άραγε γιατί δεν εμφανίζετε δημόσια τα δεδομένα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων στην οποία αναφέρονται 18.000 θάνατοι μόνο από τα εμβόλια Covid 19 και συνολικές παρενέργειες 2.000.000 ατόμων που φτάνουν μέχρι και σε μόνιμες παραλύσεις; Αντίστοιχα στοιχεία υπάρχουν στο VAERS που μιλούν για τις ΗΠΑ με αντίστοιχα ποσοστά θνησιμότητας και παρενεργειών! Και φυσικά όπως πολλοί τους συστήματός σας ισχυρίζονται “τα δεδομένα δεν είναι ακριβή”. Φυσικά και δεν είναι. Γιατί δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να ασχολούνται με στατιστικά στοιχεία ενώ βιώνουν πένθος ή αγωνία για τους ανθρώπους τους. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις δηλωμένες. Φαντάσου να ήταν! Αλλά η ανθρώπινη αξία είναι μια έννοια ακατανόητη για εσάς. Αφήνετε τους ανθρώπους να πεθαίνουν σαν καλοί δολοφόνοι που είστε.

Μας είπατε ότι η πρωτεϊνική ακίδα που θα δημιουργούσε το σώμα μας σαν αντίδραση από το εμβόλιο ήταν για το καλό μας. Μια αντίδραση του ανοσοποιητικού για την καταπολέμηση του ιού. Τώρα οι νέες μελέτες δείχνουν ότι είναι τοξική. Μας είπατε ψέματα. Μας είπατε ότι θα μείνει τοπικά στο σημείο που κάναμε το εμβόλιο. Οι ίδιες μελέτες δείχνουν ότι πάει σε όλο το σώμα και σε νεκροψίες που ενεργήθηκαν παγκόσμια απέδειξαν ότι συσσωρεύεται σε ζωτικά όργανα του σώματος με καταστρεπτικές συνέπειες. Αλλά δε βαριέσαι. Εξάλλου εσείς και οι οικογένειές σας δεν κάνατε το εμβόλιο ή κανονίσατε να φανεί ότι το κάνατε για να έχετε το πιστοποιητικό στα χέρια σας, οπότε τι σας νοιάζει. Οι δικοί σας ταλαιπωρούνται;

Μας είπατε ότι ιός μεταλλάχθηκε. Δε μας είπατε ότι για να συμβεί αυτό με φυσικά αίτια και να διαφέρει το στέλεχος του ιού τόσο πολύ από το αρχικό, μπορεί να χρειαστούν 20-30 χρόνια, αλλά με ένα απλό εμβόλιο μπορεί να συμβεί άμεσα σε λίγους μήνες. Οπότε με τα 4 εμβόλια που κυκλοφορούν, θα έχουμε 4 μεταλλάξεις (απλή λογική).

Μας είπατε ότι ο ιός χτυπάει το αναπνευστικό και απογορεύσατε στις αγωγές των νοσοκομείων τις αντιβιώσεις και σταματήσατε τις υπάρχουσες αγωγές των από προηγούμενων παθήσεων των ασθενών. Ακόμα και τη σίτισή τους στερήσετε. Αντί αυτού τους βομβαρδίσατε με οξυγόνο στους πνεύμονες δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα. Απλά πράγματα που γνωρίζει κι ένας φοιτητής Ιατρικής, αλλά κι εσείς οι γιατροί θα λογοδοτήσετε για τα εγκλήματα που επιτρέψατε… Πλέον η παγκόσμια ιατρική κοινότητα ΞΕΡΕΙ ότι είναι λανθασμένος αυτός ο τρόπος περίθαλψης. Εσείς όμως συνεχίζετε τον ίδιο. Σκοτώνετε τον κόσμο στις ΜΕΘ για να βγαίνουν οι αριθμοί σας και να δικαιολογείτε τα μέτρα που παίρνετε για να καταστρέψετε ό,τι απέμεινε από το οικονομικό πτώμα της Ελλάδος.

Μας λέτε ότι όσοι δεν κάναμε το εμβόλιο θα νοσήσουμε βαριά και ότι οι εμβολιασμένοι προστατεύονται επαρκώς τουλάχιστον από βαριά νόσηση. Γιατί αποκρύπτετε το γεγονός ότι στο Ισραήλ και στη Βρετανία, χώρες πρωτοπόρες στα ποσοστά εμβολιασμού, οι εμβολιασμένοι νοσούν βαριά, αν όχι περισσότερο, τουλάχιστον το ίδιο με τους ανεμβολίαστους;

Γιατί δεν βγαίνετε να δηλώσετε δημόσια ότι τα εμβόλια ΔΕΝ παρέχουν την ασφάλεια που ισχυρίζεστε, αλλά ο εμβολιασμένος και κολλάει και νοσεί και μεταδίδει τον ιό!

Και φυσικά δεν υπάρχει βήμα στα ΜΜΕ για όσους (υπερβολικά πολλούς) γιατρούς ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια είναι πειράματα γενετικής, έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που όμοιό του δεν έχει υπάρξει ξανά!!!

Εσείς εκεί…

Πού αποσκοπούν τα 30.000.000€ που έδωσε η Κυβέρνηση στα ΜΜΕ τα οποία της χρωστάνε δεκαετίες τώρα ποσά τα οποία μπορεί να ξεπερνούν και το μισό Δις το κάθε κανάλι; Άραγε όταν ο Έλληνας πολίτης χρωστάει 5000€ στο κράτος, το κράτος του τα χαρίζει και του δίνει επιπλέον χρήματα; Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά; Υπάρχει ατζέντα;

Η ελευθερία του λόγου έχει γκρεμιστεί σε ΜΜΕ και ΜΚΔ. Όποιος δεν έχει τη γνώμη του συστήματος λοιδορείται, χαρακτηρίζεται συνομωσιολόγος και περιθωριοποιείται με συνοπτικές διαδικασίες. Ο πιο εύκολος τρόπος να αντιμετωπίσει το σύστημα έναν σκεπτόμενο πολίτη, χωρίς να χρειαστεί να αντιπαραβάλει επιχειρήματα. Το είδαμε να συμβαίνει ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών εκπομπών και ειδήσεων. Η Ελλάδα αριθμεί 65.000 Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κι εμείς βλέπουμε καθημερινά στα ΜΜΕ να ανακυκλώνονται οι ίδιοι 5 γιατροί! Γιατί άραγε δεν δίνεται το ίδιο βήμα και στην ίδια συχνότητα στους υπόλοιπους 64997 λειτουργούς του Ιατρικού συστήματος;

Αν όλα τα παραπάνω σου ακούγονται λογικά, το σύστημα σε αποκαλεί συνομωσιόλογο και γραφικό. Επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία και αδιάφορο για τον συνάνθρωπο. Δεν πειράζει όμως, μην πτοείσαι. Το ίδιο το σύστημα θεωρεί ότι η Μακεδονία δεν σου ανήκει, η δυτική Θράκη είναι Τουρκική και η Βόρεια Κύπρος επίσης, οι λαθρομετανάστες είναι μέρος του πολιτισμού μας και ο σεξουαλικός προσανατολισμός του καθενός δεν είναι απλά επιλογή του, αλλά υποχρέωσή σου να την ασπάζεσαι και να τη ζεις στην καθημερινότητά σου και να τη διδάσκεις και στα παιδιά σου στο σχολείο.

Ο Ελληνικός Στρατός έχει αφεθεί στη μοίρα του τα τελευταία 10 χρόνια, χωρίς προσωπικό και χωρίς τα βασικά υλικά για να συμμετέχει σε έναν σύγχρονο πόλεμο. Έλληνες κατασκευαστές οπλικών συστημάτων περιθωριοποιούνται και παραγκωνίζονται ενώ τις περισσότερες φορές είναι και καλύτεροι και φθηνότεροι. Αλλά δεν θα μπορέσετε να πάρετε μίζες απ’ αυτούς, γιατί είναι Πατριώτες! Ο άστεγος και πτωχός Έλληνας δεν δικαιούται τίποτα και ο ξένος επίδομα 400€ με σπίτι. Καθημερινά σκοτώνονται Έλληνες και βιάζονται Ελληνίδες από λαθρομετανάστες, αλλά εσείς δεν απελαύνετε κανέναν. Κανένας έλεγχος για μάσκες σ’ αυτούς, για συνωστισμούς και παραβίαση των μέτρων. Μόνο στους Έλληνες.

Η Τουρκία έχει δικαίωμα να σε σύρει στη Χάγη για να διεκδικήσει κομμάτι της πατρίδας σου. Λες κι αν έρθει κάποιος στο σπίτι σου και σου πει “αυτό το δωμάτιο είναι δικό μου” είσαι υποχρεωμένος να πας στα δικαστήρια για να αποδείξεις το αντίθετο. ΠΑΡΑΛΟΓΑ πράγματα!!!

Εύχομαι να σε φωτίσει ο Θεός να ανοίξεις τα μάτια σου και να κλείσεις το χαζοκούτι που έχεις στο σπίτι σου.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία σου Έλληνα που θυσιάζεις την ελευθερία σου για τη ζωή σου… Αιώνες τώρα έκανες το αντίθετο!

Δεν έχω καμία ελπίδα σ’ εσένα πλέον Έλληνα. Μόνο ο Θεός μου έμεινε να ελπίζω…Ένας Χριστιανός Ορθόδοξος Σκεπτόμενος Έλληνας….

Μ.Χ.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου