Τρίτη, Ιουλίου 27, 2021

ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ…«ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ» ;;;


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Για πρώτη φορά στην ελληνική πολιτική ιστορία ένα διεφθαρμένο ανθελληνικό και προδοτικό πολίτικο σύστημα δείχνει, (τουλάχιστον έτσι φαίνεται), να μην ενδιαφέρεται για το πολιτικό κόστος των πράξεων του.

Αυτό συμβαίνει γιατί είτε με κάποιο τρόπο έχουν εξασφαλίσει λόγω της πανδημίας μια πλουσιοπάροχη ζωή χωρίς να απαιτείται να επανεκλεγούν, είτε έχουν εξασφαλίσει ότι θα μείνουν στην εξουσία εσαεί είτε τους ψηφίσουμε είτε όχι. Δηλαδή πατάνε, όπως πιστεύουν, σε μια «δημοκρατία» μελλοθάνατων πειραματόζωων.

Και στις δύο περιπτώσεις δείχνουν προκλητικά ότι δεν δίνουν σημασία στο τι θέλει ο πολίτης καθώς θεωρούν ότι το Σχέδιο θα υλοποιηθεί άσχετα αν φωνάζουν οι είλωτες, γιατί θεωρούνται τραγικοί είλωτες, ενώ το σύστημα δικαιοσύνης το μετέτρεψαν σε…σύστημα ξεπουλημένης γελοιότητας.

Εμείς τι έχουμε να απαντήσουμε σε όλο αυτό το επιθανάτιο πλαίσιο για την πατρίδα που γεννηθήκαμε και που γι αυτήν κάποτε βάλαμε το κεφάλι μας στον «ντορβά» ???.

Αν επιτέλους μπορέσουμε να το βγάλουμε από εκεί, εν όψη συγκλονιστικών εξελίξεων τότε αξίζει να θυμηθούμε το : «στ άρματα στ άρματα Ομέρ Βρυώνη το Σούλι χούμηξε και μας πλακώνει».

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος.

nikosxeiladakis.gr


zenjt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου