Πέμπτη, Ιουνίου 17, 2021

Πήραν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εντολή σαν «στρατιωτάκια» – Το ΒΙΝΤΕΟ σε αφήνει άφωνο!!!

 

Έλειπε μόνο ένας παγκόσμιος ηγέτης
Σε μία απίστευτη εικόνα στην προχθεσινή Σύνοδο του ΝΑΤΟ, οι πολιτικοί παρουσιάστηκαν σαν πειθήνια όργανα τα οποία λαμβάνουν μαζικά εντολές δράσης, προκειμένου να προωθηθούν τα διεθνιστικά σχέδια.Υπενθυμίζεται πως το ΝΑΤΟ συμφώνησε σε ένα σχέδιο δράσης για το κλίμα προκειμένου να βοηθήσει στον… περιορισμό της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής, η οποία παρουσιάζεται ως «πολλαπλή απειλή που επηρεάζει την ασφάλεια της συμμαχίας»!!!!!

Για την προσαρμογή στην «πράσινη πολιτική» της Ατζέντας 2030, το ΝΑΤΟ θα ενσωματώσει, όπως ειπώθηκε, επίσης τις παραμέτρους της φερόμενης ως κλιματικής αλλαγής στο πλήρες φάσμα εργασιών του, που κυμαίνονται από τον αμυντικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη ικανοτήτων έως την πολιτική ετοιμότητα και τις ασκήσεις, σύμφωνα με το ανακοινωθέν.

Στο πλαίσιο αυτό, αφού οι ηγέτες πήραν όλοι μαζί εντολή να βγάλουν τις μάσκες για να βγάλουν «οικογενειακή φωτογραφία», άκουσαν την φωνή να τους λέει να γυρίσουν προς την οθόνη με το 2030, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εντολές σε ένα ορθογώνιο 3D video wall!

Έλειπε μόνο ένας παγκόσμιος ηγέτης να τους μιλήσει απευθείας!

Σε πρώτο πλάνο ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ο τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν! Όλοι μαζί ακολουθούσαν αυτά που έλεγε η φωνή σαν στρατιωτάκια, ενώ έβλεπαν περίεργα πράγματα στην οθόνη.

https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/ti-mitsotakis-ti-erntogan-piran-oloi-m/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου