Παρασκευή, Ιουνίου 11, 2021

Όσιος Γαβριήλ ο δια Χριστόν σαλός. Αρχάγγελος του αποκάλυψε τ΄όνομα του Αντίχριστου: Ο Αντίχριστος έχει ήδη γεννηθεί.Ζούμε στην εποχή που θα δούμε τη βασιλεία του. Όταν η εικόνα της Παναγίας της Ιβήρων φύγει από το Άγιον Όρος..!

 

 
 

Η αληθινή πίστη βρίσκει τη θέση της στην καρδιά, όχι στο μυαλό. Ο Αντίχριστος θα ακολουθηθεί από αυτόν που έχει πίστη στο μυαλό του, και όποιος έχει πίστη στην καρδιά του, θα τον αναγνωρίσει.”Όσιος Γαβριήλ ο δια Χριστόν σαλός .

 

Οι προβλέψεις του Ομολογητή και δια Χριστόν Σαλού Γαβριήλ (Urgebadze) του Γεωργιανού.

Ο Γιος του Κομμουνιστή
Ο Άγιος Γαβριήλ Urgebadze γεννήθηκε στην Τιφλίδα, στην οικογένεια ενός ένθερμου κομμουνιστή, ο πατέρας του πέθανε νωρίς. Η μητέρα του (αργότερα καλόγρια Άννα), πέθανε το 2000. Επιστρέφοντας από το στρατό τη δεκαετία του 1950, ο Goderdzi (το κοσμικό όνομα του) έχτισε μια εκκλησία με τέσσερις τρούλους στην αυλή του. Οι αρχές κατέστρεψαν την εκκλησία πολλές φορές, αλλά ο π. Γαβριήλ την αποκαταστούσε κάθε φορά. Η εκκλησία βρίσκεται ακόμη στην Τιφλίδα στο st. Tetritskaroiskaya, αρ. 11. Το ιερό του πείσμα ως πολιτική ανυπακοή….

Το 1955, ο Goderdzi έγινε μοναχός με το όνομα Γαβριήλ. Την 1η Μαΐου 1965, σε μια διαδήλωση Πρωτομαγιάς ο μοναχός Γαβριήλ έβαλε φωτιά σε ένα τεράστιο πορτρέτο του Λένιν και συνελήφθη από την KGB για “αντι-σοβιετικές δραστηριότητες”. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, εξήγησε τον λόγο για την πράξη του: «Το έκανα επειδή δεν μπορεί να ειδωλοποιηθεί κάποιος. Εκεί, αντί του πορτρέτου του Λένιν, πρέπει ν΄αναρτηθεί η Σταύρωση του Χριστού. ” Καταγγέλει την προσωπολατρεία…Μετά από παρατεταμένα βασανιστήρια, απελευθερώθηκε από τη φυλακή. Τον έβαλαν και στο ψυχιατρείο με τη διάγνωση ”σχιζοφρένεια”..Ο Άγιος είναι αντικαθεστωτικός, αντιρρησίας…

Τη δεκαετία του 1990, με την ευλογία του Πατριάρχη της All Georgia Ilia II, ο Αρχιμανδρίτης Gabriel ασκήτεψε στον πύργο του βασιλιά Mirian, κοντά στην εκκλησία Samtavro-Transfiguration και στη Μονή της Αγίας Νίνας στην πόλη Mtskheta.

Η μνήμη του αγίου γιορτάζεται στις 2 Νοεμβρίου.

Ο Άγιος Γαβριήλ είχε κάνει πολλές προρρήσεις, οι περισσότερες από τις οποίες σχετίζονται με τα έσχατα χρόνια:

«ὁ ὄφις ὁ μέγας ὁ ἀρχαῖος (ὁ πλανῶν τὴν οἰκουμένην ὅλην) καταλήγει να σφιχταγκαλιάζει τη γη. Τώρα βάζει την ουρά του στο στόμα του. Είτε μας αρέσει είτε όχι, ζούμε σε μια εποχή που θα δούμε τη βασιλεία του Αντίχριστου. Ήρθε ήδη και κάνει τις ύπουλες πράξεις του κρυφά. Ο χρόνος της εμφάνισής του είναι τόσο κοντά που δεν χτυπά μόνο τις πόρτες, αλλά τις σπάει. Σείει τις πόρτες με όλη του τη δύναμη, σχεδόν τις παραβιάζει.

Η ενθρόνιση του αντίχριστου θα γίνει στο ναό του Σολομώντα, ο οποίος θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για αυτό σήμερα. Ο κόσμος θα έχει σύντομα έναν αφέντη. Θα δημιουργηθεί ένα κέντρο παγκόσμιας διακυβέρνησης, που θα κυβερνάται από τον Αντίχριστο. Ίσως αυτό να συμβεί μέσω των παγκόσμιων εκλογών. Προσπαθήστε να μην λάβετε μέρος σε τέτοιες εκλογές. Οι δυνάμεις των κακών δυνάμεων θα προσπαθήσουν να κάνουν τους ηγέτες των άλλων χωρών ανθρώπους που να είναι πιστοί σε αυτούς ( σσ διάκονοι του Αντιχρίστου), έτσι ώστε αργότερα να υποστηρίξουν ομόφωνα το θρόνο του Αντίχριστου.

Το κέντρο της παγκόσμιας διακυβέρνησης δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς παγκόσμια ενοποίηση. Γι ‘αυτό, γίνονται παγκόσμια συνδικάτα (Οργανισμοί) , τα οποία στο τέλος θα τελειώσουν με την πλήρη ενοποίηση όλων. Η παγκόσμια και πλήρης ενοποίηση περιλαμβάνει και την πνευματική πνευματική πλευρά. Από την κοσμική πλευρά, αυτό γίνεται μέσω της «δημοκρατίας» και από την πνευματική πλευρά μέσω του οικουμενισμού.

Η δημοκρατία εξυπηρετεί έναν σκοπό: να δημιουργήσει και να διαμορφώσει επιτέλους έναν πολίτη ενός ενιαίου κόσμου, χωρίς επικράτεια, παράδοση και εθνικότητα.

Και ο οικουμενισμός χρησιμεύει για να ενώσει τους ανθρώπους όλων των χωρών και την πίστη σε ένα «ιερό». Κανείς δεν θα πει τότε ότι μόνο η Ορθοδοξία είναι η αληθινή πίστη, οπότε ας ενωθούμε σε αυτήν. Από όλες τις υπάρχουσες προσευχές, οι θρησκείες θα συγκεντρώσουν και θα δημιουργήσουν μια κοινή προσευχή, που ισοδυναμεί με την προδοσία του Χριστού και της Πίστης …

Σήμερα, οι έξυπνες δυνάμεις της παγκόσμιας μασονικής συνωμοσίας σχεδιάζουν προκαταρκτικά για να δημιουργήσουν πολέμους μεταξύ διαφορετικών χωρών, να δημιουργήσουν τεχνητές κρίσεις πείνας, ταραχές και διάφορους τύπους μεγάλων καταστροφών και αναγκών. Από τους εξαιρετικά φτωχούς και τους άπορους, μπορείτε ακόμα να ακούσετε: τι θα μας συμβεί; Ποιος θα μας σώσει και τι θα μας σώσει;

Είναι σε τέτοιες στιγμές, όπου όλα τα είδη αναταραχής και ανάγκης θα κορυφωθούν και ο κόσμος φαίνεται να έρχεται σε ένα απελπιστικό αδιέξοδο που ο Αντίχριστος θα έρθει στον κόσμο ως λυτρωτής [σωτήρας]. Προκειμένου ο ερχομός του Αντίχριστου να είναι όσο το δυνατόν πιο παρόμοιος με τον ερχομό του Χριστού στον κόσμο, θα είναι μπροστά από τον ερχομό του προκατόχου του ή του «προδρόμου». Θα δείξει στους ανθρώπους πολύ μεγάλα ψεύτικα θαύματα. Οι έκπληκτοι άνθρωποι θα τον αναγνωρίζουν σχεδόν ως θεό. Θα τους πει: ποιος συγκρίνεται με αυτόν, ποιος έρχεται σε αυτόν τον κόσμο ως σωτήρα και προστάτη σας;

Υπάρχει μια προφητεία: “Ο Αντίχριστος θα γεννηθεί από τη φυλή του Δαν.” Θα πουν ότι η κοπέλα τον γέννησε. Στην πραγματικότητα, θα γεννηθεί από μια βέβηλη πόρνη. Όλη η κακία του κόσμου θα συγκεντρωθεί σε αυτόν, αφού ο ίδιος ο Σατανάς θα κατοικήσει μέσα του … Προσοχή, έρχεται η ώρα που θα φάτε τη γη! Η μάχη των Αγίων Ενώχ και Ηλία με τον Αντίχριστο θα μεταδοθεί. Λόγω αμαρτιών, θα υπάρξουν σεισμοί.

Όταν ο π. Ο Γαβριήλ ρωτήθηκε αν ξέρει ποιος είναι ο Αντίχριστος απάντησε: «Εσείς εσείς θα μαντέψετε. Θυμηθείτε, ο αντίχριστος χτυπά την πόρτα. Όταν κρούουν, τι πρέπει να κάνω; -ν’ ανοίξω. Όταν ανοίγετε την πόρτα και βλέπετε έναν επισκέπτη, τι πρέπει να πω; Πέρασε μέσα. Εδώ, μια παραγγελία περιμένει, ένα νεύμα ένα κάλεσμα…θα δοθεί και θα έρθει. Η πόρτα είναι ήδη ανοιχτή τώρα. Δεν χτυπά πλέον. Στέκεται στην πόρτα και περιμένει:το πέρασε . “

Τα τελευταία χρόνια, οι υποστηρικτές του Αντίχριστου θα περπατούν γυμνοί στο δρόμο ξεδιάντροπα , . Ο Χριστιανός θα ντύνεται ευπρεπώς ώστε να τον αναγνωρίσουν και να τον διώξουν. Οι άνδρες θα μετατραπούν σε γυναίκες, οι γυναίκες σε άνδρες! Τώρα έρχεται η περίοδος που πρέπει να ανδρωθούμε πνευματικά. Εάν είστε γυναίκα, τότε πρέπει να γίνετε θαρραλέα, και αν είστε άντρας, πρέπει να γίνετε ήρωας!

Στο τέλος, ο Κύριος θα ρίξει τρεις σπόρους: πρώτος – για τους άνδρες, και θα ντρέπονται για την αρσενική τους αρχή, δεύτερος – για τις γυναίκες, και θα ντρέπονται για τη θηλυκή τους αρχή, τρίτος – ο φόβος του Θεού θα επισκιάσει τους ανθρώπους και θα καταλάβουν πραγματικά ότι ο Θεός υπάρχει .

Όταν η Παναγία της μονής Ιβήρων ( Πορταϊτίσσα) ετοιμαστεί για να φύγει από τον Άθω, οι καμπάνες θα αρχίσουν να ηχούν μόνες τους, οι εκκλησίες θα της υποκλίνονται ορατά κι όλοι θα το βλέπουν. Όλα αυτά θα εμφανίζονται στην τηλεόραση. Είναι το έλεος του Θεού, ώστε να μπορεί να το δει ολόκληρος ο κόσμος και οι ψυχές που πρέπει να σωθούν να έρθουν εδώ, στη Γεωργία

Θα υπάρξει ανάγκη στην εποχή του αντίχριστου. Εάν κλέψετε φαγητό, παραβιάζετε την εντολή και αυτός που το κάνει θα λάβει μια σφραγίδα. Ο πιστός θα εμπιστευτεί τον Θεό, και τα έσχατα χρόνια ο Κύριος θα κάνει τέτοια θαύματα για τον λαό του που ακόμη και ένα φύλλο που τρώγεται θα είναι αρκετό για ένα μήνα. … “.

Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπάθησα, δεν μπορούσα να μαντέψω το όνομα του Αντίχριστου. Με τη χάρη του Κυρίου, είδα τον Άγγελο του Θεού. Μου εμφανίστηκε και είπε: «Κανείς δεν θα αποκαλύψει αυτό το μυστικό. Πήγαινε, Γαβριήλ, θα σου γράψω το όνομά του. ” Έτσι ο Άγγελος του Θεού ανακοίνωσε το όνομά του Αυτό δεν σας αφορά, εξακολουθεί να είναι κεκρυμμένο από τους ανθρώπους! ..

Για αυτόν που τον περιμένει. Με την παραλαβή της σφραγίδας- όλα θα είναι εθελοντικά! το κύριο πράγμα δεν είναι να τοποθετήσετε το τσιπ στο δεξί χέρι. Προσέξτε, αυτή τη φορά θα φάτε χώμα!

Η μάχη των αγίων προφητών Ενώχ και Ηλία με τον Αντίχριστο θα προβληθεί στην τηλεόραση. Για αμαρτίες θα υπάρξουν σεισμοί.

Πρώτον ρωσικά τανκ θα εισέλθουν στη Γεωργία για να αφύπνιση ανθρώπων. Για την απώλεια του εδάφους της Γεωργίας, όλοι θα τιμωρηθούν, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας. Στο τέλος πάνω από την Τιφλίδα, δύο γκρίζα πουλιά θα την κυκλώσουν. Μην πηγαίνετε στη λεωφόρο Rustaveli, αυτό θα συμβεί εκεί! ..

Ο Αντίχριστος έχει ήδη γεννηθεί, και η σφραγίδα του θα τοποθετηθεί όχι μόνο αόρατα, αλλά και ορατά στο χέρι ή στο μέτωπό του.

Τα προϊόντα στα οποία τοποθετείται ο αριθμός του αντιχρίστου δεν μπορούν να μας βλάψουν. Αυτό δεν είναι ακόμα σφραγίδα. Είναι απαραίτητο να διαβάζετε την προσευχή “Πάτερ ημών”, να χρίζεσθε με αγιασμό. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε φαγητό είναι αγιασμένο.

Η θέση του σφραγίσματος δεν θα είναι η παλάμη, αλλά ο δείκτης. Θα τοποθετηθεί κάτω από το δέρμα χρησιμοποιώντας υπολογιστή.

Αρχικά, η αποδοχή της σφραγίδας θα είναι εθελοντική και με την ανάδειξη του Παγκόσμιου κυβερνήτη θα γίνει υποχρεωτική για όλους. (σσ. και με το εμβολιασμό έτσι ξεκινήσαμε από τον εθελοντικό και βαίνουμε στον υποχρεωτικό) .Οι ανυπάκουοι, αρνητές θα κηρυχθούν προδότες, οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να κρυφτούν στο δάσος. Θα πρέπει να μετακινούνται σε ομάδες 10-15 ατόμων.

Ό, τι κι αν συμβεί, δεν πρέπει να χάσουμε την ελπίδα. Με τη βοήθεια του Θεού, ο νους θα ξεκαθαρίσει τι πρέπει να κάνει στη συνέχεια. Όποιος διατηρήσει την πίστη μέχρι το τέλος δεν θα τον αγγίξει πείνα, δίψα ή φυσική καταστροφή.

Το Kutaisi θα υποφέρει λιγότερο από την Τιφλίδα. Μην ανησυχείτε, ο Θεός είναι παντού! Καθαρίστε την καρδιά σας και προσευχηθείτε ότι ο Σωτήρας θα σας προστατεύσει. Οι αδύναμοι θα αναδειχθούν πρώτα από τον Κύριο, οι ισχυροί θα μείνουν τελευταίοι για να πολεμήσουν με τους πειρασμούς του Αντίχριστου. Όταν λένε ότι η Γεωργία δεν είναι πια εκεί, τότε η Μητέρα του Θεού σύντομα θα έχει έλεος για τη χώρα μας και θα συμβεί ένα τόσο μεγάλο θαύμα που η Γεωργία θα ανέβει σύντομα εντός των συνόρων από τη Νικοψία στο Ντέρμπεντ. Σκέφτηκα: “Τι άξιζε ο Γεωργιανός λαός σήμερα που τους πέφτει τέτοια χάρη του Θεού …”

Όταν η εικόνα των Ιβήρων της Μητέρας του Θεού φύγει από το Άγιο Όρος, οι καμπάνες θα ηχούν.Θα υποκλίνονται οι θόλοι των ναών στη βασίλισσα του ουρανού και της γης, και όλα αυτά θα εμφανίζονται στην τηλεόραση. Θα είναι το μεγάλο έλεος του Θεού για να δει ο κόσμος.

Στην εποχή του Αντίχριστου, θα καθοριστούν εξακόσια εξήντα έξι παγίδες 666 για τους βέβηλους, και ανάμεσά τους η μεγαλύτερη παγίδα θα είναι αυτή που θα περιμένει κάποιος τη σωτηρία από το διάστημα. Θα πιστεύουν ότι η σωτηρία θα προέλθει από εκεί, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι μια άλλη τροποποιημένη μορφή του κακού.

Στην εποχή του αντιχρίστου, θα υπάρξει μεγάλη κρίση. Ο πιστός θα ελπίζει στον Θεό, και δεν θα ντροπιαστεί η ελπίδα του.

  • Εάν δεν θέλουμε να λάβουμε τη σφραγίδα του αντίχριστου, και μας σφραγίσουν βίαια, τότε τι θα μας βοηθήσει;
  • Για παράδειγμα, εάν ένα κορίτσι βιάζεται, ενώπιον του Κυρίου παραμένει παρθένο. Και στην εποχή του αντιχρίστου θα είναι έτσι.

Ο Αντίχριστος δεν θα ανεγείρει το θρόνο στη Γεωργία. Θα υπάρξουν λιγότερες διώξεις εδώ σε σύγκριση με άλλες χώρες.

Η Καινή Διαθήκη λέει ότι θα υπάρξουν διωγμοί παντού, και δυστυχώς θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να πάτε στα βουνά.. Σε ομάδες είναι απαραίτητο να βγείτε στα δάση, στα βουνά.(Ιεζ. 7,16 καὶ ἀνασωθήσονται οἱ ἀνασῳζόμενοι ἐξ αὐτῶν καὶ ἔσονται ἐπὶ τῶν ὀρέων·)

yA1Wnt_rFgc (500x336, 59Kb)
  • ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ
  • Πότε πρέπει να βγω;
  • Γιατί το σκέφτεστε; Το ίδιο το Άγιο Πνεύμα θα σας καθοδηγήσει έξω. Για τους Χριστιανούς, το μεγαλύτερο μαρτύριο θα είναι όταν πηγαίνουν οι ίδιοι στα δάση και τα αγαπημένα τους πρόσωπα θα λάβουν τη σφραγίδα του Αντίχριστου.(σσ. έτσι και τώρα κάποιοι υποφέρουν που ενώ αυτοί δεν εμβολιάζονται βλέπουν αγαπημένα τους πρόσωπα να εμβολιάζονται -που δεν είναι εμβολιασμός κατά συνείδηση υπέκυψαν στον εκβιασμό υπάρχουν στο twitter πολλές τέτοιες αναφορές) Τον τελευταίο καιρό, οι υποστηρικτές του Αντίχριστου θα αρχίσουν να καλύπτονται με τον Σταυρό, να εισέρχονται στην εκκλησία και να κηρύττουν για τις Δέκα Εντολές. Αλλά μην πιστεύετε εκείνους που δεν έχουν καλές πράξεις! Μην φοβάστε, το κύριο πράγμα δεν είναι να βάλετε μια σφραγίδα στο χέρι ή το μέτωπό σας. Θα έρθει μια τρομερή στιγμή, τότε μην πάρετε ψωμί από το άτομο που έβαλε τη σφραγίδα. Θα αναγνωρίσετε εκείνους που πιστεύουν στον Κύριο με τις πράξεις τους.

Θα περιμένετε τον Αντίχριστο, αλλά δεν θα υπάρχουν άλλοι μεγάλοι ιεροί Πατέρες στους οποίους μπορείτε να έρθετε για συμβουλή. Η ιεροσύνη θα καθαριστεί από αίμα Όταν γίνει πνευματικά δύσκολο, στραφείτε στην Καινή Διαθήκη και στον Ιωάννη της Kλίμακας. Περιέγραψε τα πάντα μέχρι το τριακοστό βήμα.

… Είδα τον Κύριο. Κρατούσε μια σφαίρα στα χέρια του, και υπήρχε ένας μεγάλος Σταυρός στον κόσμο. Ακούστηκε μια φωνή: “Τα τελευταία χρόνια, η ταπεινοφροσύνη, η καλοσύνη και η αγάπη θα σώσουν τους ανθρώπους!“Η αγάπη είναι η μόνη δύναμη με την οποία ένα άτομο μπορεί να αντέξει στους πειρασμούς του Αντίχριστου. Η μισή κόλαση είναι ήδη στη γη. Ο Αντίχριστος στέκεται στην πύλη και προσπαθεί να εισέλθει. Θα περιμένετε τον Αντίχριστο. Ο Αντίχριστος θα βασιλεύει σε όλη τη γη, και παντού θα υπάρχουν διωγμοί. ( άρχισαν τα προεόρτια)

Η Γεωργία είναι η επιλεγμένη παρτίδα της Μητέρας του Θεού, θα την καλύψει και θα υπάρξει λιγότερη δίωξη στη Γεωργία. Απλά μην μείνεις μόνος,να συγκεντρώνεστε ανά δέκα ή περισσότερα άτομα για να βοηθάτε ο ένας τον άλλο κατά τη διάρκεια της δίωξης. Όταν γίνει δύσκολο, μην ανησυχείτε, θα έρθω και θα σας βοηθήσω. Μόνο δεν θα με βλέπετε.

Και πριν νόμιζαν ότι ο Αντίχριστος είχε έρθει, αλλά νωρίτερα δεν υπήρχαν σημάδια. Το γεγονός ότι υπήρχαν πόλεμοι δεν ήταν σημάδι. Τότε δεν υπήρχαν σημάδια στον ουρανό και γενική αποστασία. Η αποστασία ισοδυναμεί με αίρεση. Σύντομα ολόκληρος ο κόσμος θα ενωθεί με τον αριθμό του αντίχριστου. Τελικά, μην κοιτάτε στον ουρανό, γιατί θα συμβούν τέτοια θαύματα που κάποιος μπορεί να εξαπατηθεί και να χαθεί. Ο Αντίχριστος γεννιέται, και η σφραγίδα του δεν είναι μόνο αόρατη, αλλά θα είναι επίσης ορατή. Ο θρόνος προετοιμάζεται ήδη γι ‘αυτόν …

Κάθε άτομο θα περιγραφεί και θα προστεθεί στους καταλόγους του.(σσ.ψηφιακά αρχειοθετούν τα πάντα) Κανείς δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό – η γήινη δύναμη θα περάσει στα χέρια τους. Οποιοδήποτε προϊόν θα επισημανθεί με το δικό του σήμα, πρώτα με γραμμές και μετά ρητά. Αυτές οι γραμμές είναι ήδη το σημάδι του Αντίχριστου και των κρυφά κρυπτογραφημένων τριών έξι. Μην ανησυχείτε, διαβάστε μια προσευχή, σταυρώστε ένα τέτοιο προϊόν και πάρτε το……

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ: «Κύριε, προσεύχομαι σε Σε, άκουσέ μας από τον Ουρανό, στρέψε το βλέμμα Σου σε εμάς, επιτήρησε μας. Ειρηνικά ας ακολουθήσουμε την Οδό Σου, να εκπληρώσουμε τις εντολές Σου, να απομακρυνθούμε από το κακό. Διδάξε μας, Κύριε, να προσευχόμαστε σε Σε και να εκπληρώσουμε τις Ιερές σου Εντολές, έτσι ώστε οι καρδιές μας να αφοσιωθούν σε Σε και να ακολουθήσουμε τον Άγιο Νόμο σου. Αμήν”. ( Ο Άγιος δίνει ως και ως εγχειρίδιο επιβίωσης σ΄εποχή Αντιχρίστου. )

dimpenews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου