Τρίτη, Μαΐου 18, 2021

Ο Κούλης και ο Τσίπρας λένε «ρατσιστή» «φασίστα» «ομοφοβικό» και τα παρόμοια τον ίδιο τον Χριστό και τους Αγίους Του.

 Το κήρυγμα Μητσοτάκη -Τσίπρα και των παραρτημάτων τους, για την «ημέρα της π**στοφοβίας» είναι κήρυγμα ενάντια στο Άγιο Ευαγγέλιο και την Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού. Ο Κούλης και ο Τσίπρας λένε «ρατσιστή» «φασίστα» «ομοφοβικό» και τα παρόμοια τον ίδιο τον Χριστό και τους Αγίους Του.


Και «φασιστικό-ρατσιστικό» το κήρυγμα όλων των αγίων της Εκκλησίας του Χριστού. Και αυτά θα περάσουν στην εκπαίδευση των παιδιών απ το νηπιαγωγείο όπως γίνεται στις ΗΠΑ.
«Μη πλανάσθε (δηλαδή, μη σας ξεγελάει κανένας… ), ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτραι, ούτε μοιχοί, ούτε αρσενοκοίται (=ΛΟΑΤΚΙ)...βασιλείαν Θεού ού κληρονομήσουσι»(Α' Κορινθ. ΣΤ΄.9)
«Φάσκοντες ( νομίζοντες ) είναι σοφοί, εμωράνθησαν...Διά τούτο παρέδωκεν αυτούς ό Θεός έν ταίς επιθυμίαις τών καρδιών αυτών είς ακαθαρσίαν τού ατιμάζεσθαι τά σώματα αυτών ( μεταξύ τους...), αι τε γαρ θήλειαι αυτών μετήλλαξαν την φυσικήν χρήσιν εις την παρά φύσιν (=λαοτκι ),
ομοίως δε και οι άρρενες αφέντες(=άφησαν) την φυσικήν χρήσιν της θηλείας εξευκαύθησαν εν τη ορέξει αυτών εις αλλήλους, άρσενες εν άρσεσι ( = ομοφυλόφιλοι ) την ασχημοσύνην κατεργαζόμενοι και την αντιμισθίαν ην έδει της πλάνης αυτών εν εαυτοίς απολαμβάνοντες» (Ρωμ Α΄ 22 -27)
Το πιο τραγικό σε όλα αυτά είναι η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΦΩΝΙΑ της εκκλησιαστικής διοικήσεως Ιερωνύμου προς υπεράσπιση της ευαγγελικής αληθείας και της παιδικής αθωότητος . Πού είναι ο πολύς Μητροπ.Ναυπάκτου ή ο Μητροπ.Πειραιώς που έσπευσαν να διαφημισουν τον εμβ*λιασμό τους , να απαντήσουν στις Pro-gay ανακοινώσεις της Σακελλαροπούλου ,του Κούλη και του Τσίπρα ;;; Αλαλία κατεψυγμένων ιχθύων λόγω άνωθεν (όρα Πγιάτ κ Φανάρι) εντολών ...Κι εμείς , οι απλοί έλληνες πιστοί , τι κάνουμε ;; μού λέτε ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου