Τρίτη, Μαΐου 18, 2021

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου : Αν συμβεί αυτό στο παιδί σου, τι θα έχεις να πεις εσύ μάνα κι εσύ πατέρα ;


Αλλά ας δώσουμε πρώτα το λόγο στον Κahlil Gibran, μέσα από το βιβλίο του “Ο Προφήτης”.

Και μια γυναίκα που κρατούσε ένα μωρό στον κόρφο της του είπε, [Προφήτη], μίλησε μας για τα παιδιά.
πηγη 

Δεν είναι δικά σας τα παιδιά. Είναι γιοί και θυγατέρες του πόθου της Ζωής να υπάρχει.

Γεννιώνται από σας , όμως δεν τα δημιουργείτε εσείς.

Ζούνε μαζί σας, κι ωστόσο δεν ανήκουν σε σας.

Μπορεί να τους δώστε την αγάπη σας, μα τις ιδέες σας όχι.

Γιατί αυτά έχουν ιδέες [οράματα] δικά τους.

…………………..

Είστε τα τόξα που θα τινάξουν προς τα εμπρός τα παιδιά σας, σα βέλη.

Ο Τοξότης βλέπει το στόχο πάνω στο μονοπάτι του απείρου, και σας λυγίζει με τη δύναμη Του, ώστε τα βέλη να τιναχτούν μακριά σαν αστραπή.

Χαρείτε το λύγισμα σας στο χέρι του Τοξότη.

Γιατί όπως αγαπά τα βέλη που πετούν προς την απειροσύνη Του, έτσι αγαπά και το ακίνητο του τόξο, που στο διάβα του χρόνου θα ξαναγίνει βέλος.

Γονείς, πατέρα και μάνα των παιδιών σας, “δεν είναι δικά σας τα παιδιά”. Ανήκουν στον Τοξότη, που τόξευσε την ψυχή τους στα σπλάχνα σας. Κι Εκείνος, διά της χάριτος Του, τους επιτρέπει να ανήκουν στον εαυτό τους.^ να είναι, σαν μεγαλώσουν, άνθρωποι δυνητικά αυτεξούσιοι και ελεύθεροι.

Σήμερα όμως, όσο το αυτεξούσιο της σκέψης και της βούλησης τους δεν έχει ωριμάσει, είστε εσείς που σκέπτεσθε και παίρνετε τις αποφάσεις γι’ αυτές τις ζωούλες, που φέρατε στον κόσμο. Ζωούλες που δεν κινδυνεύουν καθόλου από τον κορωνοΐό. Και να προσβληθούν, θεραπεύονται αμέσως με πάμφθηνα φάρμακα όπως κάθε άλλος υγιής οργανισμός.


Εντός ολίγων μηνών θα χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση, που ίσως σημαδέψει για πάντα τη ζωή των παιδιών σας και σε αυτήν την περίπτωση θα σημαδέψει ανεξίτηλα και τη δική σας ζωή. Θα τα οδηγήσετε άραγε με δική σας απόφαση, ως πρόβατα, στο σφαγείο του παράφρονα Μπιλ Γκέιτς και της Νεοτεξικής δαιμονικής κλίκας;

Θα ανεβάζατε το παιδί σας σε μια δραστηριότητα Λούνα-πάρκ, αν υπήρχε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα το παιδί σας να πεθάνει ή να μείνει δια βίου άρρωστο ή ανάπηρο; Νομίζω ότι κανένας γονιός δε θα διακινδύνευε κάτι τέτοιο. Τώρα θέλουν να μπάσουν τα παιδιά σας, ασκώντας έμμεση βία διά του αποκλεισμού τους από την Εκπαίδευση, στο Λούνα-πάρκ του τρόμου, που έχουν στήσει για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Δε θα σταθώ στον “τρόμο” των ενηλίκων, έχουν γραφτεί πάρα πολλά για το θέμα αυτό. Όμως με τα παιδιά το θέμα είναι κυριολεκτικά τραγικό. Η απόφαση να μπουν στο τραινάκι του τρόμου είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας , το ίδιο αποκλειστική και πελώρια είναι και η ευθύνη σας. Ευθύνη που ίδια η ψυχή σας ίσως δε θα μπορέσει να τη “σηκώσει”, αν η πιθανότητα της αρνητικής (παρ)ενέργειας, χτυπήσει το ίδιο σας το παιδί άμεσα ή πιο μακροπρόθεσμα. Χίλιες φορές όχι μία χαμένη χρονιά, αλλά δύο και τρεις, μέχρι να δημιουργήσουμε ενοριακά/δημοτικά σχολεία, όπως ακριβώς ήσαν παλιά γι’ αυτό και ονομάστηκαν “δημοτικά”!

Το ξέρω είστε θύματα μιας αδυσώπητης μηχανής παραπληροφόρησης και προπαγάνδας που ξεπερνάει και αυτήν την πλύση εγκεφάλου, καθώς ο εγκέφαλος σας βομβαρδίζεται από το πρωί μέχρι το μεσονύχτι με νούμερα κρουσμάτων, “μεθ/ασθενούντων” και με εικόνες θανάτου.

Όμως οφείλετε να αναρωτηθείτε, όπως θα έπραττε κάθε άνθρωπος που διαθέτει ελάχιστα την “κοινή λογική”. Προς τι όλα αυτά; Μας αγάπησαν, τόσο πολύ και ξαφνικά, οι ηγέτες του κόσμου και των χωρών μας; Αυτοί που μέχρι χτες αλλά και σήμερα ξεζουμίζουν το σώμα , διαγουμίζουν την ψυχή μας και κλέβουν τις πατρίδες μας για να τις δώσουν σε “άλλους”; Και άφηναν και αφήνουν εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο να πεθαίνουν από την πείνα , τη λειψυδρία και τα… εμβόλια!!

Σκεφθείτε, λοιπόν. Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από όλο αυτό το ξαφνικό νοιάξιμο, να μας σώσουν από κάτι μηδαμινά επικίνδυνο. Ήταν οι δαιμονικές τους στοχευμένες προθέσεις και μεθοδεύσεις που το έκαναν επικίνδυνο. Κάθε γονιός, ή απλά κάθε άνθρωπος, αν αναρωτηθεί, θα αρχίσει να ερευνά. Και το διαδίκτυο είναι γεμάτο από απαντήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση. Κυρίως των πλέον αρμοδίων, των παγκοσμίου φήμης και έργου ιατρών.

Θα πρέπει η παραπληροφόρηση που διαχέεται μέσω τηλεγιατρών και τηλεαστέρων να έχουν “ξεπλύνει” εντελώς τον εγκέφαλο πολλών ανθρώπων και δεν αντιλαμβάνονται το μέγα κίνδυνο γενικευμένης γενοκτονίας του ανθρωπίνου είδους, το τραινάκι αυτό του τρόμου, στο οποίο έχουν μπάσει διά δεκάδων θυρών την ανθρωπότητα. Θέλοντας και μη θέλοντας, διότι δεν της παρέχουν καμία γνώση, απολύτως καμία, ούτε ελευθερία, ώστε να αποφασίσει αυτόβουλα και σωστά και κυρίως να ασκήσει σωστή πρόληψη.

Ούτε για πάμφθηνα φάρμακα που θεραπεύουν και απαγορεύουν τη χρήση τους, ούτε για τις όλο και πιο επικίνδυνες μεταλλάξεις λόγω των εμβολιασμών, ούτε για το ότι μετά την έναρξη των εμβολιασμών ανεβαίνει διαρκώς η θνησιμότητα της Covid -19* ούτε για το ότι κανένας αρμόδιος φορέας, διακρατικός ή κρατικός, δεν έχει δώσει κανονική παρά μόνον προσωρινή άδεια χρήσης στα εμβόλια που αποτελούν ένα πρωτόγνωρο ιατρικό εγχείρημα-πείραμα.

Εγχείρημα-πείραμα που το επιβάλλουν έμμεσα ή άμεσα σε όλον τον πληθυσμό της γης χωρίς μακροχρόνιες, ως όφειλαν, δοκιμές. Και με τραγικές, ήδη εμφανιζόμενες, βραχυπρόθεσμες παρενέργειες (και ίσως ακόμα πιο τραγικές μεσο-μακροπρόθεσμες), τις οποίες με νύχια και με δόντια τις “θάβουν”. Με γελοίες αιτιολογήσεις. Αλλά ήδη καταγράφονται επίσημα και τα στοιχεία είναι συντριπτικά (εδώ).

Στις 16 Φεβρουαρίου 2021, η δικηγόρος Renate Holzeisen κατέθεσε κατά της Επιτροπής της ΕΕ στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αγωγή ακύρωσης της άδειας εμβολιασμού. Αυτής της προσωρινής, λόγω “εκτάκτου ανάγκης”!

Κορυφαίοι γιατροί με τους οποίους συνεργάστηκε για να στηρίξει την αίτηση ακυρώσεως, έχουν αποφανθεί βάσει υπαρχουσών μελετών, ότι η επιθετική πρωτεΐνη spike του εμβολίου, μπορεί να διαπεράσει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και να περάσει στον εγκέφαλο.

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό για τον κάθε άνθρωπο, ακόμα και για τα παιδιά; Αλτσχάιμερπου οδηγεί σε πλήρη άνοια, εγκεφαλοπάθειες, καρκίνους, παραλύσεις και τα βαγόνια του τρόμου τελειωμό δεν έχουν.

Δεν ισχυρίζομαι ότι αυτά θα συμβούν στον καθένα, αν όμως υπάρχει πιθανότητα να συμβούν, έστω και αρκετά μικρή, τότε θα διακινδυνεύατε αυτήν την πιθανότητα στο παιδί σας; Και το επαρκώς ήδη επιβεβαιωμένο από μελέτες και ζωντανά παραδείγματα είναι ότι προκαλούν αποβολές στις εγκύους ή νέκρωση του εμβρύου. Επίσης οι μελέτες μιλάνε για πιθανότητα στείρωσης και τερατογεννέσεων στο περίπου άμεσο μέλλον και για σοβαρά αυτοάνοσα νοσήματα: σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματική αρθρίτιδα και άλλα.

Και άφησα το μεγάλο σοκ για το τέλος. Είναι το συμβάν που δείχνει το video στο άρθρο αυτό και μόνον αν είναι κάποιος ευπαθής, ας μην το δει. Από το 1:00 ως το 2:00 λεπτό, μιλάει σε αυτό και μια ερευνήτρια στον τομέα των εμβολίων που υψώνει στεντόρια και νευρώδη φωνή να μην εμβολιαστούν τα παιδιά! Στο πρώτο στιγμιότυπο του video βλέπουμε έντρομοι ένα παιδί να οδηγείται σε οξύτατη κρίση σπασμών και δύσπνοιας μετά το “μπόλι-βόλι”.

Αυτός που κατέγραψε το γεγονός, (μάλλον κλεφτά) μας έδειξε ένα παιδί σε επιθανάτια αγωνία. Δεν μπόρεσε να καταγράψει το τέλος. Δε γνωρίζουμε αν επέζησε το παιδί ή πέθανε αργότερα σε κάποια επανάληψη της κρίσης.

Αν συμβεί αυτό στο παιδί σου, τι θα έχεις να πεις εσύ μάνα κι εσύ πατέρα;

 Δείτε το βίντεο εδώ 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου,   16 Μαΐου 2021 

 Παρατίθεται ένα  video, που δείχνει την επιρροή των εμβολιασμών στη θνησιμότητα της Covid-19, για  πάρα πολλές χώρες. 

Στην Ελλάδα η καμπύλη θανάτων,

 μετά την έναρξη των εμβολιασμών, “τραβάει” μεγάλη  ανηφόρα! 

ΔΕΛΤΙΟ ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ: Ε.Ε. – 

ΗΠΑ – ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – 08/05/2021 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου