Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2021

Διαταγή από Νταβός στους υπευθύνους των χωρών: Καταστρέψτε τους λαούς

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ 

Διαταγή από Νταβός στους υπευθύνους των χωρών: Καταστρέψτε τους λαούς

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης


Γιατί καταστρέφουν τώρα το θέατρο; Διότι τώρα είναι η σειρά του. Ήδη έχουν καταστρέψει πολλούς τομείς και δραστηριότητες στην χώρα και θα συνεχίζουν έως να καταστρέψουν τα πάντα. Διότι μετά την απόλυτη καταστροφή που θα προκαλέσουν, πιστεύουν ότι θα στήσουν αυτό που φαντάζονται. Η Ελλάς, λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών της, είναι στην πρώτη γραμμή των προς καταστροφή χωρών. Παρακάτω θα δούμε και την οδηγία – διαταγή: «καταστρέψτε όσο το δυνατόν περισσότερα επαγγέλματα μπορείτε».

Οι διαδοχικές καταστροφές στην Ελλάδα, για να φθάσουμε ως εδώ, άρχισαν επί «τρισκατάρατου του ’81» ο οποίος εξευτέλισε κάθε αρετή και άλλαξε τον τρόπο του σκέπτεσθαι των Ελλήνων, καλύπτοντας τις ενέργειές του με ιδεολογικά φούμαρα και χρήμα του αέρα. Αλλάζοντας τον τρόπο που σκεπτόταν και συμπεριφερόταν ο Έλληνας ετέθησαν οι βάσεις στο να γίνουν εύπεπτες οι καταστροφές που προετοίμαζαν για μας.

Όσον αφορά το θέατρο, οι μυστικοί ηγέτες έβαλαν πρώτα κάποιους δικούς τους «καλλιτέχνες», παρμένους από σκοτεινούς χώρους που πολλοί ούτε που διανοούνται, και αφού τους έκαναν πρώτα πλούσιους και διάσημους τους ώθησαν να ξεκινήσουν μια κατάσταση ανηθικότητος. Οι πρωτεργάτες δεν ανησυχούσαν διότι γνώριζαν ότι θα έμεναν ανέγγιχτοι. Αυτή η κατάσταση παγιώθηκε και κατάντησε φυσιολογική στον χώρο «της τέχνης». Οπότε τώρα που έφτασε η ώρα του “Great reset”, πολύ εύκολα καταστρέφουν και το θέατρο.

Την ίδια ακριβώς τακτική εφήρμοσαν και σε άλλα επαγγέλματα όπως π.χ. στους αγρότες. Τους άφησαν πρώτα να κλέβουν με τα διπλοζυγίσματα και τις επιδοτήσεις, μετά τους ξεμπρόστιασαν και τώρα τους «χτυπάνε» και αυτοί δεν μπορούν να μιλήσουν διότι αισθάνονται ένοχοι, αλλά και διότι κανείς δεν τους πιστεύει.

Επιπλέον, ο προαναφερθείς «τρισκατάρατος», με την περίφημη δήλωσή του: «Είπαμε να κλέβει, αλλά όχι και 500.000.000» -δραχμές τότε- έδωσε το σύνθημα όποιος μπορεί να κλέψει ας κλέβει, και έγινε ότι έγινε. Όλοι όσοι άρχισαν να καταλαβαίνουν τότε την ζωή, θεωρούσαν την διαφθορά φυσιολογική, διότι μέσα σ’ αυτήν μεγάλωσαν. Αργότερα έγιναν γονείς, και άρχισε να επιβεβαιώνεται η παροιμία «κατά μάνα, κατά κύρη, κλπ, κλπ», οπότε οι σημερινοί νέοι είναι θύματα από κάποιους που είναι πολύ δίπλα τους.

Για να επιφέρουν την καταστροφή στις μεγάλες βιομηχανίες, στην εκλογή Μητροπολιτών, στις αθλητικές ομάδες, κλπ, παντού υπέθαλπον κάθε μορφή διαφθοράς εκ των έσω ώστε όλοι να αηδιάσουν με όλα. Έτσι μπορούν και καταστρέφουν τώρα την Ελλάδα μας ευκολότερα. Γενικώς, πρώτα βλάπτουν μία κατάσταση εκ των έσω, την υποβαθμίσουν όσο πιο πολύ μπορούν, και μετά την καταστρέφουν, ενώ στην ουσία η καταστροφή της άρχισε πολύ πριν. Οι γιοί του διαβόλου σκέφτονται πάντοτε σατανικά.

Το γενικό κακό, στην πορεία μας προς το χάος (Ordo ab Chao), ξεκίνησε με την γιγάντωση του προβλήματος του κορωνοϊού. Στην παγκόσμια ετήσια συνδιάσκεψη στο Νταβός, δόθηκαν από τους παγκοσμίους εντολοδότες κατευθυντήριες διαταγές στους υπευθύνους των χωρών, πολιτικούς και μη, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν πληροφορίες, βάσει των οποίων θα υλοποιήσουν την ΑGENTA 2030 εκμεταλλευόμενοι τον κορωνοϊό. Στο Νταβός μαζώνονται όλοι αυτοί που ζουν στ’ αστραφτερά ρετιρέ και δρουν στα ερεβώδη υπόγεια και οι οποίοι είναι οπαδοί του αποπληθυσμού του πλανήτη. Αυτοί οι ίδιοι θέλουν να μας σώσουν με τα μέτρα που παίρνουν και με το εμβόλιο.

Πριν από πάρα πολύ καιρό, έλαβα ένα ενημερωτικό μέηλ, με τις διαταγές αυτές, που επαναλαμβάνω δεν είναι επαληθευμένες, που έδωσαν στους άρχοντες των χωρών. Τις κράτησα κάποιους μήνες και παρατηρούσα εάν εφαρμόζονται. Μετά την ανακοίνωση του Ισραήλ ότι όσοι κάνουν το εμβόλιο θα επιστρέψουν στην κανονικότητα πείσθηκα ότι οι διαταγές αυτές εφαρμόζεται κανονικά, και έτσι αποφάσισα να τις μοιρασθώ μαζί σας. Λογικά, εφόσον ήδη έγιναν κάποια από αυτά που αναφέρονται, θα γίνουν και τα υπόλοιπα.

Το κείμενο τιτλοφορείται ως το Τεχνοκρατικό σχέδιο του Παγκοσμίου Οικονομικού Αγοράς (Forum). Είναι μικρό, αλλά σαφές. Οι διαταγές που αναγράφονται είναι κατά σειρά οι εξής:


1) Ελέγξτε πλήρως τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα πολιτικά κόμματα σε όλες τις 193 χώρες που ανήκουν στον ΟΗΕ.

2) Απελευθερώστε έναν εργαστηριακό ιό ο οποίος θα είναι ελαφρώς πιο θανατηφόρος από την γρίπη.

3) «Βομβαρδίζετε» τον κόσμο διαρκώς καθημερινά και 24 ώρες το 24ωρο προπαγανδίζοντας τον κορωνοϊό.

4) Υποχρεώστε τον παγκόσμιο πληθυσμό να φοράει μάσκες.

5) Αναπτύξτε αλγορίθμους Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) ώστε να μπορούν να αναγνωρίζονται οι άνθρωποι με τις μάσκες.

6) Εφαρμόστε την AGENDA 2030.

7) Διαχειριστείτε μαζί με τον κορωνοϊό και την Ατζέντα 2030 ως μια ευκαιρία για την Μεγάλη Επανεκκίνηση του πλανήτη.

8) Καταστρέψτε μεθοδικά την οικονομία και όσα περισσότερα επαγγέλματα μπορείτε, χρησιμοποιώντας την στρατηγική των επαναλαμβανομένων απαγορεύσεων κυκλοφορίας (lockdown).

9) Κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερα PCR τεστ για να δικαιολογήσετε τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας (lockdown) παρουσιάζοντας πολλά «κρούσματα». (σ.α.: Τα εισαγωγικά στην λέξη «κρούσματα» υπάρχουν και στο κείμενο).

10) Εφαρμόστε πρώτα placebo («εικονικό») εμβόλιο.

11) Κάνετε λιγότερα PCR τεστ για να αποδείξετε ότι το εμβόλιο φέρνει αποτελέσματα.

12) Επιτρέψτε στους ανθρώπους για λίγο να αισθανθούν ότι επιστρέφει η κανονικότητα. (Αυτό το οποίο συμβαίνει τώρα στο Ισραήλ).

13) Αρχίστε να εφαρμόζετε το ψηφιακό νόμισμα, διαβατήριο εμβολιασμού και συνολικά τα αποτελέσματα στην κοινωνία. (Σας λύθηκε φαντάζομαι η απορία πώς ο Κυριακούλης πρότεινε το διαβατήριο εμβολιασμού. Μα ήταν δυνατόν να το σκεφθεί μόνος του;)

14) Καθιερώστε το βασικό επίδομα επιβίωσης για τα εκατομμύρια ανθρώπους που θα μείνουν άνεργοι.

15) Παρακολουθείστε τούς ανθρώπους χρησιμοποιώντας το 5G για να δείτε εάν διαφωνούν και επιβάλετε αποκλεισμούς στα ηλεκτρονικά τους μέσα.

16) Θεσπίστε νομοθεσία με στόχο την μόνιμη κοινωνική απόσταση μεταξύ των ανθρώπων και την χρήση μάσκας.

17) Διαδώστε νέο μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού ή με τρομοκρατική επίθεση σχετιζομένη με ιό.

18) Εάν απαιτηθεί, διενεργείστε περισσότερα PCR τεστ για να δικαιολογήσετε νέες απαγορεύσεις κυκλοφορίας (lockdown).

19) Δώστε στην κυκλοφορία πραγματικά εμβόλια και ένα εμβόλιο που θα στειρώνει τους ανθρώπους σε έναν δεκτικό κόσμο.

20) Αποφασίστε ποιος αξίζει ν’ αναπαραχθεί.

21) Μειώστε τον πληθυσμό της Γης στα 500.000.000 εκατομμύρια.

22) Απολαύστε τον πλήρη έλεγχο μιας «βιώσιμης» τάξης της ανθρωπότητας.

23) Ολοκλήρωση της AGENDA 2030.

Το WEF ή Παγκόσμιο Οικονομική Φόρουμ ή Παγκόσμια Οικονομική Αγορά (Φόρουμ = αγορά, το μέρος όπου αγορεύουν, συζητούν) διοργανώνει την περίφημη παγκόσμια συνδιάσκεψη των ισχυρών με έναν σκοπό. Τον απολογισμός των ήδη πεπραγμένων και τον συντονισμό των περεταίρω ενεργειών τους για τα ήδη συμφωνηθέντα. Αυτήν την στιγμή προέχει η εφαρμογή των συμφωνηθέντων στην AGENDA 2030. H AGENTA 2030 είναι απόρροια της Συμφωνίας AGENDA 21. Το επίσημο κείμενο της AGENDA 21 του ΟΗΕ έχει 351 σελίδες, και υπεγράφη στις 14 Ιουνίου 1992. Στην AGENTA 21 από την μια θέλουν να μας σώσουν, από την άλλη ανατρέπουν αιώνιες καταστάσεις για το καλό μας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται νέα προβλήματα από τα οποία θα ξαναπροσπαθήσουν να μας σώσουν, κοκ.

Από την AGENDA 21 προήλθε η Συμφωνία AGENDA 2030 το κείμενο της οποίας έχει 29 σελίδες και τιτλοφορείται: «Μεταμορφώνοντας τον Κόσμο μας: Η AΤΖΕΝΤΑ 2030 για βιώσιμη ανάπτυξη». Η Συμφωνία αυτή έχει υπογραφεί τον Αύγουστο του 2015 και στην παράγραφο με αριθμό 91 αναφέρει ότι το πρέπει να εφαρμοσθεί μέχρι το 2030. Εξ ου και AGENDA 2030.

Για να δώσουν την πρέπουσα έμφαση και να επισημάνουν την σπουδαιότητα της AGENDA 2030 τονίζουν προς τις κυβερνήσεις και τους άλλους κρατικούς αρμοδίους την «ακλόνητη δέσμευση» να την «αξιοποιήσουν στο έπακρο» και να την εφαρμόσουν έως το έτος 2030.

Στην AGENDA 2030 υπάρχει ένα πάρα πολύ κρίσιμο για την Ελλάδα σημείο. Η αλιεία. Ήδη καταστρέφουν τους γεωργούς ετοιμάζοντας την καθολική καλλιέργεια μεταλλαγμένων προϊόντων. Το τέλος της κτηνοτροφίας είναι κοντά, διότι ήδη ο μισάνθρωπος Μπ. Γκέιτς δήλωσε ότι θα μας ταΐζουν συνθετικό κρέας. Τώρα πλησιάζει και το μεγάλο κακό για την αλιεία μας. Ένα κακό το οποίο θα έχει πολλές προεκτάσεις και το αναφέρω εδώ λόγω κρισιμότητος.

Η Ελλάς είναι μια χώρα με θάλασσες και πελάγη. Τα νησιά μας είναι πάρα πολλά. Οι επικείμενες ανατροπές στην αλιεία πέραν της φτωχοποιήσεως πολλών Ελλήνων, διότι σχεδιάζουν η αλιεία να γίνεται μόνο σε ωκεανούς, πέραν της μείωσης των τροφίμων, η Ελλάς θα έλθει αντιμέτωπη με εθνικό πρόβλημα.

Στην παράγραφο 14.4 του Κεφαλαίου Σκοπός 14 της AGENDA 2030, αναφέρουν ότι θα φροντίσουν ν’ απαγορευθεί η παράνομη αλίευση, δηλαδή το ψάρεμα χωρίς άδεια, η υπεραλίευση, κλπ, ώστε ν’ αποκατασταθούν τα αποθέματα των ιχθύων. Δεν μας λένε όμως ποιος ορίζει, ούτε πόσα πρέπει να είναι τα αποθέματα. Ασαφείς έννοιες για να κάνουν ότι τους «καπνίσει».

Στην παράγραφο 14.6 του ιδίου Κεφαλαίου αναφέρουν ότι θα χρησιμοποιήσουν το καθεστώς των επιδοτήσεων, οι οποίες θα φτάσουν μέχρι την πλήρη κατάργησή τους, ως όπλο ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους λαμβάνοντας υπ’ όψιν την γενική ανάπτυξη της χώρας και όχι τους επιμέρους επαγγελματικούς κλάδους. Αυτό σημαίνει ότι θα φτωχοποιήσουν τους αλιείς μας. Οι παγκοσμιοποιητές είναι και στυγνοί εκβιαστές.

Να πως θα προκύψει το εθνικό θέμα με βάση τα ανωτέρω. Αν σε κάποιο νησί μας εξαναγκάσουν τους κατοίκους, είτε λόγω φτώχειας, είτε λόγω ασυμφερότητος να δίνουν ρεύμα, είτε με θεμιτά, είτε με αθέμιτα μέσα, να το εγκαταλείψουν, τότε το νησί αυτό (κι ας έχει και το μέγεθος της Ρόδου) λόγω ελλείψεως «οικονομικής δραστηριότητος» γίνεται βραχονησίδα, και ως εκ τούτου γίνεται γκρίζα ζώνη, παύει να είναι ελληνική επικράτεια, και χάνει και τα χωρικά ύδατα με ότι κρύβεται από κάτω. Πονηριές των ισχυρών!

Με δικαιολογία και αφορμή τον κορωνοϊό επιτάχυναν τις διαδικασίες για την μεγάλη επανεκκίνηση αφού πρώτα καταστρέψουν τα πάντα. Ο κορωνοϊός είναι προς το παρόν το πιο δυνατό τους όπλο ώστε να εφαρμόσουν τα προβλεπόμενα στην AGENDA 2030. Αυτήν τη στιγμή καταστρέφουν την κοινωνική ζωή των ανθρώπων, τις δραστηριότητές τους. Καταστρέφουν επαγγέλματα και ζωές. Μέσω της καταστροφής των χωρών θέλουν να επιτύχουν ευκολότερα τον αποπληθυσμό της Γης.

Όση καταστροφή και να προκαλέσουν οι «σατανάδες», το παιγνίδι το έχουν χαμένο διότι έχουν χάσει τα μυαλά τους.

Χρήστος Μαντζιάρης



triklopodia.gr



www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου