Σάββατο, Μαΐου 30, 2020

Ο.Υ.Α. ΕΚΤΑΚΤΟ : Σχεδιάζουν νέο lockdown λόγο κορωνοϊού τέλη Ιουλίου . Κλειστή η Παναγία της Τήνου . Κτύπημα στην ορθοδοξία και τα Χριστούγεννα

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. 


 Πηγη triklopodia



Η πραγματικότητα είναι μία φίλες και φίλοι. Ο Κορωνοϊός ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ στην Ελλάδα .Γι αυτό μη αυταπατάστε , μην ενθαρρύνεστε και μη χαλαρώνετε . Αυτό θέλουν !!

Άλλωστε σας έχουμε καιρό τώρα ενημερώσει ότι , ενεργοποιήθηκε το σχέδιο ¨Ανοσία Αγέλης ¨ με ατομική – έκαστου εξ ημών – ευθύνη .Έτσι ο κρατικός μηχανισμός θα ¨νίπτει τα χείρας του ¨ σε κάθε περίπτωση .

Ξέρετε πλέον τι θα αντιμετωπίσετε και γι αυτό προετοιμαστείτε !

Το σχέδιο είναι πραγματικά πανούργο . Γνωρίζοντας τους κύκλους της ¨Πανδημίας¨ ξεκίνησαν την αναχαίτησή της σε εκείνο το χρόνο ώστε , το 2ο και το 3ο κύμα να συμπίπτει με την περίοδο των μεγάλων εορτών της Χριστιανοσύνης .

Πέρασαν τη γραμμή τους ΕΚΕΙΝΟΙ που θέλουν συγκεκαλυμμένα να καταφέρουν επ ευκαιρίας , απανωτά κτυπήματα στην ορθοδοξία και στην Εκκλησία του Χριστού .

Αναφορικά δε με τα εμβόλια , όλο θα έρχονται μα ποτέ δε θα φτάνουν . Τουλάχιστον μέχρι να εξασφαλιστεί η παγκόσμια ζήτησή τους .

Μακάρι να αποδειχθούμε λάθος όμως ….δεν έμαθαν να κλείνουν τα κινητά τους στις μεταξύ τους συσκέψεις !

Έκαναν όμως ένα ακόμα λάθος .. .σας θεωρούν ακόμα Αγέλη .

Σύντομα όμως θα καταλάβουν ότι η Αγέλη , είναι Αγέλη Λύκων και όχι προβάτων .

Κρατείστε το !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Εθνικής Ασφάλειας και γεωπολιτικής στρατηγικής )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου