Σάββατο, Νοεμβρίου 30, 2019

ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ … Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης.

Σίγουρα όχι γιατί περιμένει την μετάνοια του συνόλου που δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί, αλλά γιατί θέλει να το καταλάβουμε όλοι, ότι η αιτία που η πατρίδα ψυχοραγεί είμαστε εμείς, οι αποστάτες και όχι αυτοί που μας επιβουλεύονται.

Χρόνος μετανοίας υπάρχει ακόμα, αλλά δεν υπάρχουν μετανοούντες. Ένας μετανοεί, εκατό σκληραίνουν και κολάζονται.
Θα εξαναγκάσει ο Θεός όλους τους Έλληνες να συνειδητοποιήσουν ότι πλέον χάνονται, ότι δεν υπάρχει ουδείς να τους βοηθήσει πέραν απ΄Αυτόν. Περιμένει την καταλληλότερη στιγμή για να του φωνάξουμε με πόνο ψυχής.
Όσο όμως υπάρχουν λίγα χρήματα, τρόφιμα, και στέγη αισθάνονται ασφαλείς έστω και εάν λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα έχουν αρχίσει οι σφαγές!
Η ελπίδα των περισσοτέρων, είναι η ύλη και το έδαφος που πατούν, όμως σε λίγο θα τα χάσουν και αυτά, ο δικός τους θεός θα τους εγκαταλείψει!
Θα συμβούν επεμβάσεις θαυμαστές στον Ελληνικό λαό, θα δείτε οφθαλμοφανώς την επέμβαση Του και την σκέπη Του. Όσο και εάν αυτό δεν περνάει από την σκέψη πολλών, θα είναι η μόνη μας Ελπίδα για να συγκρατήσει το μένος όλου του Κρόνιου κατεστημένου που κυβερνάει την γη με σκοπό τον αφανισμό μας!
Ο Χριστός θέλει να το καταλάβουμε σε βάθος, ότι αμαρτήσαμε θανάσιμα με το να τον εγκαταλείψουμε, μόνο έτσι θα τα αλλάξει όλα, γι΄αυτό αργεί να επέμβει, κατά την ανθρώπινη σκέψη. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αργοπορία. Μια άκαιρη επέμβαση του Θεού πριν λίγα χρόνια, θα επέφερε βλασφημία εναντίον Του.
Την αποστασία μας θα την πληρώσουμε, αλλά και η δικαιοσύνη του Θεού δρα ήδη υπέρ του Ελληνικού λαού γιατί, αδικούμαστε και μισούμαστε κατάφορα και είναι άδικο να αφήσει ο Θεός έναν λαό που ποτέ δεν έβλαψε κανένα έθνος, αντιθέτως μόνο πρόσφερε στα Έθνη, να καταστραφούμε.
Όσο για αυτούς που φεύγουν ήδη με αυτοκτονίες, καρκίνο, πολλά ατυχήματα, να ξέρετε, κανείς δεν χάνετε, εάν ο ίδιος δεν θέλει να χαθεί, αλλά ορισμένοι πρέπει να φύγουν γιατί μολύνουν και τους λίγους υγιείς που έχουν απομείνει σ΄αυτή τη χώρα. Και άλλοι φεύγουν νωρίτερα γιατί δεν θα άντεχαν να δουν αυτό που έρχεται.
Υπόσχεση προστασίας έχει δώσει ο Κύριος σε αυτούς που τον αγαπούν με έργα: ψαλμός 59, 6-7 «Έδωκας τοις φοβουμένοις σε σημείωσιν, του φυγείν από προσώπου τόξου, όπως αν ρυσθώσιν οι αγαπητοί σου..» Σε μετάφραση: Έδωσας σημάδι, σε όσους σε φοβούνται, ώστε να ξεφύγουν από τον εχθρικό κίνδυνο, και να γλυτώσουν αυτοί που αγαπάς.
Θα ενημερώσει ο Θεός την κατάλληλη στιγμή, λίγο πριν από μεγάλες φυσικές καταστροφές, ή και επεμβάσεις των εχθρών μας, με σημάδια ή χαρισματούχους ανθρώπους την φυγή από την κόλαση των δεινών. Σίγουρα θα επέμβει, όπως το 1999 στην Τουρκία, στα εχθρικά στρατόπεδα και θα ενσπείρει πανικό, αρρώστιες και φυσικές καταστροφές για να σταματήσει την ασυγκράτητη ορμή τους, την οποία εμείς δεν γίνεται να την σταματήσουμε.
Δεν το έχει για εξολόθρευση ο Θεός ετούτο το έθνος που έχει χάσει τον προσανατολισμό του και την σωτηρία του. Οι άλλοι γνωρίζουν καλύτερα από εμάς πως μόνο εμείς μπορούμε, να τους σταματήσουμε και να ανακαινίσουμε τον κόσμο όλο. Γι΄αυτό και τόσο μίσος εναντίων μας! Εμείς δεν γνωρίζουμε, τις δυνατότητές μας και την ιστορία μας.
Φοβούνται την αφύπνισή μας!
Ο Εωσφόρος με τους δορυφόρους του, τους εν αέρι και τους υποχθονίους, γνωρίζει ότι το έχει χαμένο το παιχνίδι με την Ελλάδα, αλλά δεν το λέει στα τσιράκια του επί της γης.
Του έχει δοθεί η άδεια από τον Θεό να πειράξει (δοκιμάσει) και τους πιο εκλεκτούς, για να τους δοθεί το στεφάνι της νίκης ως απόδειξη της αγάπης τους εν ημέρα Κρίσεως. Εδώ στα δύσκολα, θα δείξουμε πόσο χριστιανοί είμαστε!
Το λέω αυτό γιατί βάλλονται και οι λίγες εναπομείναντες ευσεβείς οικογένειες προς διάλυσην. Είναι σφοδρός ο πόλεμος τους διαβόλου, αντέξτε, υπομείνετε!
Αυτός ο πόλεμος που μας κάνουν είναι αιώνιος, γιατί αιώνιοι είναι και οι σκοτεινοί.
Ο Χριστός, μας προειδοποίησε ήδη γι΄αυτά που συμβαίνουν επί των ημερών μας και αυτών που κοντά είναι, εδώ και εκατονταετίες, αλλά και με πολλές αποκαλύψεις με δικά Του παιδιά τα τελευταία χρόνια.
Αυτό υποδηλώνει δύο πράγματα. Πρώτον ότι αυτό που έρχεται παγκοσμίως δεν έχει ξανασυμβεί στην σύγχρονη ανθρωπότητα και δεύτερον, την ιδιαίτερη αγάπη που έχει για τον λαό μας να του προμηνύει και την θετική έκβαση των γεγονότων για να μην απελπιστεί μέσα στην δίνη αυτών.
Ποιος άλλος λαός έχει τόσα προφητικά, παρηγορητικά μηνύματα στις μέρες μας; ΟΥΔΕΙΣ, αυτό λέει πολλά, για το ποιος είναι ο εκλεκτός του Θεού, έστω και εν εκτροπή!
Αυτό μας γεμίζει κουράγιο να σταθούμε στα πόδια μας, όχι τόσο γιατί κατά τα φαινόμενα, δεν θα υπήρχαμε σε λίγα χρόνια, αλλά για την θλίψη της ψυχής μας που δεν παρηγορείται, στην θέα ενός ψυχικά και διανοητικά καταστραμμένου λαού.
Πως καταντήσαμε αδερφοί μου, ενώ μας έχει τιμήσει ο θεός με τόσες αρετές, και ένδοξες σελίδες ηρωισμού και προσφοράς παγκοσμίως, δούλοι της αμαρτίας και κατά συνέπεια υπόδουλοι, όλων αυτών που οι πρόγονοί μας τους ονόμαζαν βάρβαρους.
Δύο οδοί υπάρχουν, ή να φύγετε από την Ελλάδα για να γλυτώσετε, ή να μείνετε για να αμυνθείτε και την υπερασπιστείτε. Αν θα φύγετε, δεν είναι σίγουρο ότι εκεί που θα πάτε θα γλυτώσετε, γιατί ο πόλεμος θα πάει παντού, αλλά στην πράξη θα έχετε δείξει ότι είστε φιλόσαρκοι και όχι Έλληνες. Θα είστε εφιάλτες που αφήσατε τους υπόλοιπους αδερφούς σας να παλέψουν μόνοι τους, ελάχιστοι, ανυπεράσπιστοι. Αχάριστοι στους προγόνους, προδότες της Συνειδήσεως σας.
Εάν θα μείνετε με γνώση και αγάπη για την πατρίδα, δηλαδή για τον συνέλληνα, θα σωθείτε, αν όχι εδώ, στην πραγματική ζωή. Έτσι και αλλιώς θα φύγουμε μια μέρα, ας φύγουμε ως ήρωες, ίσως κάποιοι και ως μάρτυρες. Αλλά να ξέρετε, ο Θεός που γνωρίζει τις σκέψεις μας, δεν είναι με το φυγά, αλλά με τον αγωνιστή που θυσιάζεται.
Να σας θυμίσω ότι κράτη όπως η Αμερική (πόρνη Βαβυλώνα της Αποκάλυψης), η Γερμανία, η Αγγλία, η Ουκρανία, οι Σκανδιναβικές χώρες, η Βουλγαρία, το Ισραήλ, η Τουρκία, ακόμα και αυτή η Ρωσία και πολλές ακόμα που μας είναι άγνωστες θα πάθουν χειρότερα από τη Συρία.
Ο π. Μακάριος ο Αγιαννανίτης (βρίσκεται εν ζωή) είχε πει στο Αννόβερο της Γερμανίας που εξομολογούσε πιστούς στην δεκαετία του 1990, ότι θα έρθει μια εποχή όπου πολλοί Έλληνες θα ξαναέρθουν στην Γερμανία και εκείνο τον καιρό θα γυρίσετε όλοι πίσω στην Ελλάδα.
Γιατί άραγε; Γιατί η Γερμανία θα πληρώσει ακριβά τον οικονομικό πόλεμο που μας κάνει, συνεργώντας με την Τουρκία την πάντοτε σύμμαχό της.
Για όσους δεν βλέπουν την πρόνοια και εύνοια του Θεού στην Ελλάδα, να τους υπενθυμίσω το εξής: Πόσα χρόνια τώρα προσπαθούν να μας δώσουν την ηλεκτρονική ταυτότητα; Άλλες χώρες την πήραν, ενώ εμείς είμασταν στην πρώτη προτεραιότητα!! Ο Θεός δεν θέλει να προσφραγιστούμε, δεν επιτρέπει, όλο τους πάει πίσω. Αναβολή στην αναβολή. Γι΄αυτό δεν έκανα σχεδόν ποτέ λόγο για την κάρτα του πολίτη δεν ανησυχώ γι΄αυτό, επειδή γνωρίζω. Όταν θα αρχίσει τελικά η διαδικασία διαμοίρασής της στον λαό, θα επέμβει ο Θεός, θα αρχίσουν το γεγονότα. Οπότε και αυτό το γεγονός είναι ένα ορόσημο, όπως και η οικουμενική κυβέρνηση για το πότε θα ξεκινήσουν τα επερχόμενα!
Να υπενθυμίσω, ότι η γερόντισσα Λαμπρινή από την Άρτα, όπου πρώτος έβγαλα τις προφητείες της στην επιφάνεια, είχε πει, ότι μέσα σε μια μέρα θα αδειάσει η Αθήνα, αλλά ο Κύριος δεν την άφησε να πει την αιτία, και ότι η Ήπειρος θα γεμίσει με πολύ κόσμο και πολλοί θα είναι από τα νησιά.
Όσο για αυτούς τους ξεφτιλισμένους Δεσποτάδες και παπάδες (όχι Ιερείς), που έχουν πάρει εντολή να αποκοιμίζουν τον λαό, να τους πείτε ότι πουθενά δεν λέει ο Χριστός κάτσε να σε σφάξουν οι εχθροί σου, αλλά εάν σε πιάσουν μη με αρνηθείς για να γλυτώσεις τη ζωή σου.
Εσείς που πονάτε για τον λαό αυξήστε τις προσευχές σας και εσείς που δεν το κάνετε, επιτέλους πέστε στα γόνατα και αρχίστε! Δεν σηκώνονται εύκολα ψυχικώς αυτά που θα επακολουθήσουν.
Είναι καθήκον μου να δώσω κουράγιο στον λαό που αγωνιά για το μέλλον του και να λέω τα πράγματα με το όνομά τους, απούσης Εκκλησίας και ποιμένων!
Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης.
triklopodia.gr

Αναρτήθηκε από Ellinida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου