Δευτέρα, Νοεμβρίου 11, 2019

Κι ακόμη ένα πολύ μεγάλο λάθος



ον λόγο δεν απόσωσα (που λέει κι η παροιμία) απ’ το προηγούμενο άρθρο, κι έχουμε την πρώτη πρακτική εφαρμογή!
Εμφανίστηκε εισαγγελέψ τις, ο οποίος ψάχνει να βρεί αν το ψήσιμο χοιρινών κοντά σε «δομές» με λάθρο παραβαίνει τον αντιρρατσιστικό νόμο!!! Η παραβίαση των συνόρων μας από άτομα, τα οποία σκίζουν επιδεικτικώς τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, προφανώς δεν παραβαίνει κανέναν νόμο, κατά το σκουλήκι αυτό.
Γι’ αυτό, λοιπόν…
ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ, ΡΕ;;; ΜΙΛΑ, ΡΕ!!!


Τώρα, βέβαια, θα μου πείς…
«- Κι αν αυτός, ρέ Εργοδότη, είναι σαν την πουτάνα του ανεκδότου, που πέθανε απ’ τη στεναχώρια της, όταν έμαθε ότι οι άλλες πληρώνονται;»
«- Κι αν αυτός είναι κομματόσκυλο, καί πάει να κωλογλείψει το γκουβέρνο, μπας καί πάρει προαγωγή;»
«- Κι αν αυτός απλά έλαβε εντολή απ’ τη στοά του κι εκτελεί σα σκυλάκι;»
Σωστά μιλάτε, καί στις τρείς αυτές περιπτώσεις δεν ανακατεύονται χρήματα. Πλήν όμως, η κουβέντα αυτή (το «- Πόσα πήρες;»), ισχύει-δεν ισχύει, ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!
Αν καταλάβατε καλά, μιλάμε γιά ψυχολογικό πολεμο – καί καιρός να τον εξαπολύσουμε κι εμείς εναντίον τους!
Πώς αυτοί μας έχουν συνεχώς στο σφυροκόπημα (με ΜΜΕ, συνθήματα στους τοίχους, κτλ κτλ) ; Έ! Τώρα, σειρά μας!


Σήμερα, λοιπόν, θα δούμε μία άλλη πλευρά του ψυχολογικού πολέμου – καί το σε ποιό σημείο ΠΑΛΙ κάνουμε μέγιστο λάθος, σα ντίπ χαϊβάνια, καί δίνουμε το δικαίωμα να μας (εμ)παίζουν αγρίως, λες κι είμαστε καθυστερημένα.
Αυτή η περίπτωση είναι η εξής:
Το να λαμβάνει χώραν μιά καθαρά πατριωτική καί καθαρά ακομμάτιστη-ακαπέλλωτη εκδήλωση, πχ συγκέντρωση κατά των λάθρο, καί να πλακώνουν μετά οι αρδ με τα μαρκούτσια… καί ν’ αρχίζουν στα δελτία των ειδήσεων: «- …Οι φασίστες κάτοικοι τ… (όνομα τόπου), οι ρατσιστές, οι πήξε, οι δείξε, που δεν συγκινούνται από έγκυες γυναίκες πρόσφυγες καί ασυνόδευτα παιδιά, που φύγαν απ’ τη φρίκη του πολέμου, γιά να πέσουν εδώ στους ρατσιστές!… μπλά-μπλά-μπλά!…», κι έτσι κι αλλοιώς κι αλλοιώτικα.
Κι αρχίζει μετά το γαϊτανάκι των «ζωντανών μεταδόσεων σε απευθείας σύνδεση» με δημαρχαίους καί λοιπούς «τοπικούς παράγοντες καί απλούς πολίτες, αλλά μή ρατσιστές«… Οι οποίοι, μπροστά στο σφυροκόπημα των ΣΤΗΜΕΝΩΝ ερωτήσεων καί προτάσεων των αρδ, παίρνουν αμυντική στάση καί προσπαθούν ν’ απολογηθούν, σα μαθητούδια που τά ‘πιασε ο γυμνασιάρχης να καπνίζουν στις τουαλέττες του σχολείου.
Ή, ακόμα χειρότερα, αρχίζουν να κατηγορούν τους συντοπίτες τους, σε στύλ: «- Δεν φταίμ’ εμείς! Μερικοί ακραίοι, που ήδη τους απομονώσαμε!…», κτλ κτλ κτλ.
ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ!
ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ!
ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ!!!
«- Καί τί πρέπει να κάνουν, ρέ εξυπνάκια Εργοδότη; Πώς να φερθούν;»
Ακούστε με προσεκτικά.


Είναι γνωστό πως, τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο, τα ΜΜΕ δεν εξυπηρετούν την ειδησεογραφία. Αντιθέτως, τυγχάνουν μηχανισμοί προπαγάνδας καί καταστολής. Διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, υπερπροβάλλουν τις λεπτομέρειες των ειδήσεων που θέλουν (κι άλλες ειδήσεις τις θάβουν διά της σιωπής), καί λένε ψέμματα στα ίσα. (Πχ δείχνουν εικόνες δήθεν από ταραχές στο Α’ κράτος, ενώι αυτές έγιναν προ δεκαετίας στο Β’.)
Ο λόγος αυτής της συμπεριφοράς;
Απλούστατα, χτυπάνε (έως να καταφέρουν να τη μηδενίσουν) τη δυνατότητα λογικών σκέψεων των ακροατών καί τηλεθεατών, ανακατεύοντας την ψυχική μούργα του θυμικού καί του συναισθήματος. Καί τούτο, γιά να προωθηθούν τα σατανικά σχέδια των «αοράτων» πραγματικών κυβερνητών του πλανήτη μας, χωρίς να βρίσκουν αντίσταση από σκεπτόμενους ανθρώπους. Ο σκεπτόμενος άνθρωπος πρέπει να εξαφανιστεί!
Αυτό ακριβώς που ξαναέγινε παλιότερα, όταν άρχισαν να καίγονται μαζικώς τα αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα. Μόνο που τώρα η δουλειά αυτή είναι σε ηλεκτρονική μορφή. Κι όχι μόνον.
Δώστε βάση.


…Οι πρώτοι, που άρχισαν να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, την κοινώς αποδεκτή αλήθεια, ήταν -ανάμεσα στους αρχαίους ημών- κάποιοι σοφιστές. Καί φαίνεται πως, πρίν καλά-καλά τελειώσει η κλασική εποχή, η κατάσταση ήδη είχε ξεφύγει κατά πολύ. (Ρέ, δίκιο έχει ο Παλιούρας, που φωνάζει ότι η παρακμή του έθνους μας άρχισε ακόμη κι από εποχές, που στην επίσημη Ιστορία θεωρούνται …εποχές ακμής!…) Τόσο πολύ, ώστε ο κυνικός φιλόσοφος Κράτης ο Θηβαίος είπε αγανακτισμένος πως:
«…Τοιούτος απατεών εστίν ο λόγος, ώστε καί τας εννοίας υπό των οφθαλμών ημών υφαρπάζει!»
Κι από ‘κεί καί μετά, μέχρι το τέλος της ζωής του έπαψε να μιλάει.
Λίγο αργότερα, ήρθαν τα παραμύθια των Φοινίκων, ότι πχ: «- Πέρα από τις Ηράκλειες στήλες έχει τέρατα!» Κι αρκετά αργότερα, η διαστρέβλωση της αλήθειας άρχισε να γίνεται …επιστήμη. (Διότι οι σοφιστές καί οι Φοίνικες απεδείχθησαν ντίπ ερασιτέχνες στην ψευτιά!)

Πρώτα …επιστημονικά βιβλία του είδους, είναι (κατά την Αναγέννηση) τα εγχειρίδια των Ιησουϊτών. (Ένα τους, εδώ – περιγράφει τους κανόνες που διέπουν τους ιησουΐτες δασκάλους καί τα ιησουΐτικα σχολεία. Υπήρχαν κι άλλα, όπως γιά το κήρυγμα σε μή χριστιανούς -με στάνταρ ερωτήσεις καί «σύμφωνες με το δόγμα» απαντήσεις, από τις οποίες δεν επιτρεπόταν η παραμικρή παρέκκλιση-, κτλ. Εννοείται πως, αν ο «ειδωλολάτρης» ιθαγενής ετύγχανε ξεροκέφαλος, έτρωγε καί καμιά βουρδουλιά γιά να στρώσει.)
Φτάνοντας στον εικοστόν αιώνα μΧ, την …επιστήμη αυτή (της διαστρεβλώσεως καί της προπαγάνδας) τη βελτίωσαν στο έπακρον τα εξής παλληκάρια:
ψυχολόγοι,
διαφημιστές (δεν είναι τυχαίο, που ο «πατέρας της διαφήμισης» Μπερναί ήταν ανηψιός του Φρόϋντ),
καί «υπερεσίες».
Σας θυμίζω ότι η ψυχολογία δεν χρησιμεύει μονάχα να «εξομαλύνει» την ψυχή -πχ από αδικαιολόγητες φοβίες-, αλλά χρησιμοποιείται καί ως όπλο, γιά να κάνει ζημιά! Καί… ποιός είναι ο κύριος εκφραστής της «οπλοποιημένης» ψυχολογίας καί της προπαγάνδας;
Φυσικά οι αρδ!!!
Οι οποίοι αρδ (τουλάχιστον εν Ελλάδι), γιά να κάνουν την αισχρή τους προπαγάνδα:
(α) τά ‘χουν τσεπώσει χοντρά (κι όπως είπε παλιότερα κι ο προφέσσωρ Ζουγανέλης, κανένας δημοσιογράφος δεν μπορεί ν’ αγοράσει βίλλες καί κόττερα, ούτε κάν με αμοιβές Ιαπωνίας!), καί
(β) παίρνουν έτοιμα τα ραβασάκια (με το τί θα πούν) από τις γνωστές πρεσβείες.
Λοιπόν, τί λέτε; Όταν καταφθάνουν στην περιοχή σας -καί με έτοιμα από πρίν το τί θα πούν καί τί θα μεταδώσουν- θα τα βγάλετε πέρα μαζί τους, με μόνα εφόδια τον αυθορμητισμό σας καί την ειλικρίνειά σας, ή με λογικά επιχειρήματα;
Νομίζετε πως θα τα βγάλετε πέρα με την επιστημονικώς επεξεργασμένη προπαγάνδα τους;
Ά, ρέ, κακομοίρηδες!…


Ωστόσο, υπάρχει λύση άμυνας απέναντι στους αρδ – καί δεν εννοώ, φυσικά, να κάτσει ο απλός Έλληνας (με τα βάσανά του) να μάθει απέξω εγχειρίδια Ιησουϊτών καί προπαγανδιστών. Εννοώ πως υπάρχει τρομερή λύση, που (χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν) ισχύει ακόμη καί γιά αγράμματους, ή πτωχούς τώι πνεύματι. Λύση που δεν είναι απλώς άμυνα, αλλά σκοτώνει!!! Πρόκειται γιά το εξής απλούστατο:
Όταν κάνετε μιά πατριωτική πράξη, αλλά αμέσως μετά βλέπετε να καταφθάνουν οι αρδ με τα τηλεοπτικά φορτηγάκια καί τις κάμερες καί τα μαρκούτσια…
…γυρίστε τους την πλάτη!
Κανένας σας να μην τους μιλήσει!
Ούτε κάν στην αρχή, πρίν αρχίσουν να δουλεύουν οι κάμερες. Πχ όταν θα ξεδιπλώνουν τα καλώδια στο καφενείο του χωριού, καί θ’ αρχίσουν τις δήθεν οικειότητες (δήθεν να σπάσει ο πάγος), του τύπου: «- Πώς πάν’ εδώ τα πράγματα;»
Μην τους γυρίσει πρόσωπο κανένας! Συνεχίστε τις κουβέντες σας καί τις δουλειές σας, σα να μην υπάρχουν! Σα να είναι φαντάσματα! Να δείς μετά πού θα τα χώσουν τα έτοιμα ραβασάκια με την προπαγάνδα, όταν θα γυρίσουν πίσω άπρακτοι καί χωρίς «υλικό» γιά μετάδοση!


Δυστυχώς, το μόνο αρνητικό της μεθόδου αυτής, είναι ότι θα πρέπει να πειστούν να βγάλουν το σκασμό μπροστά στις κάμερες καί οι τοπικοί πολιτικάντηδες (δημαρχαίοι, κτλ – ει δυνατόν καί οι βουλευτές) καί τα ψώνια (πχ τίποτε νεάζουσες σιτεμένες, που βλέπουν τα μαρκούτσια των αρδ σαν …καλύτερα να μην πω! lol!!!). Βλέπετε, η ενασχόληση με «τα κοινά» (η …«προσφορά στους συμπολίτες μας», ντέ! – συν η συνεπαγόμενη αυτοπροβολή) είναι βαρύ ναρκωτικό, που δεν κόβεται εύκολα. Ο δέ εγωϊσμός κι ο ναρκισσισμός, ακόμη βαρύτερα.
Αν το καταφέρετε κι αυτό, τότε η μέθοδος έχει επιτύχει 100%.
Ακόμη κι αν δεν το καταφέρετε, πάντως, ρίξτε μετά ένα περιποιημένο ξέχεσμα στους «δηλωσίες»· θυμίζοντάς τους ότι ναί μέν, πιάσανε φιλίες με τους αρδ της πρωτεύουσας, αλλά στο χωριό / στην πόλη είναι πλέον σα σκατόμυιγες… εφ’ όσον αυτούς που τους ψηφίζουν, τους στόλισαν ως «ρατσιστές», «φασίστες», «ακραία στοιχεία»… γιά να φανούν αρεστοί στα βοθροκάναλα! Στο εξής, να ζητάνε να τους ψηφίζουν οι πρωτευουσιάνοι αρδ, εφ’ όσον πλέον είναι καρντάσια! Αλλά απ’ τους ντόπιους, το μακρύτερον!
Σε πιό λογικούς ανθρώπους, να πήτε ότι οι αρδ (καί τ’ αφεντικά τους) αυτό ακριβώς επιδιώκουν: να σκοτωθούν μεταξύ τους οι τοπικές κοινωνίες, γινόμενες «από δυό χωριά χωριάτες». Οπότε, χρειάζεται (αυτο)συνετισμός καί κανείς να μή ρίχνει λάδι στη φωτιά.


Υπάρχει ακόμη μία ούλτρα φονική μέθοδος, αλλά χρειάζεται γατόνια· παναπεί, έξυπνους ανθρώπους με ετοιμότητα λόγου. (Μην το τολμήσετε, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι!) Αυτή η μέθοδος ονομάζεται
ΑΠΑΞΙΩΣΗ!
Φερ’ ειπείν, εκεί που (όπως λέγαμε πρίν) ρωτάει δήθεν φιλικά ο αρδ τους χωρικούς γιά το πώς πάν τα πράγματα, η απάντηση είναι: «- Κι εσένα, τί σε νοιάζει;» (Με εχθρικό ύφος.)
Άλλη τέτοια ατάκα, αν αρχίσει το αρδοσκούληκο να σας αποκαλεί «φασίστες» καί τα ρέστα:
«- Εσύ, ως τί μιλάς; Σε βάλαμε γιά δικαστή;«
Τρίτη πληρωμένη απάντηση, αν σπάσει ποτέ ο διάολος το ποδάρι του καί πχ μιά συγκεκριμένη λαθρολάγνα Τ@τιάνα τύχει ν’ απευθυνθεί σε μένα:
«- Κυρά μου, δεν αξίζεις ούτε γιά να μου …αγοράσεις καπνοσύριγγες!» (Βέβαια, κάπως αλλοιώς θα το εκφράσω σε «λάϊβ» μετάδοση· θα το πω στη …δημοτική! lol!!!)
Να δείς μετά, ξανατολμάνε να βρίσουν τους πατριώτες; Οι γύφτουλες, τα σκουπίδια, που γιά να γεμίσουν τον τηλεοπτικό χρόνο, βρίσκουνε τζαμπέ φιλμάκια απ’ το Διαδίκτυο…


Βέβαια, αν σας χαρακτηρίσουν «ρατσιστές» καί τα ρέστα, μπορείτε να τους πήτε ότι θα φάνε μήνυση· αλλά (δυστυχώς) πρώτον θέλει λεφτά, καί δεύτερον ποιός μπλέκει με ξεπουλημένη καί λαθρολάγνα «Δικαιοσύνη»!… Πιό άμεσοι (καί με άμεσο αποτέλεσμα) είναι οι τρόποι που περιγράψαμε. Μηνύσεις καί αγωγές μπορούν να επικαλεστούν τίποτε δήμαρχοι, καί λοιποί μεγαλοσχήμονες – οπότε, εκεί θα έχει καί νόημα· θ’ αναγκαστούν να τους λάβουν στα σοβαρά. Τον απλό κόσμο που θα κάνει μήνυση, δεν πρόκειται.


Αυτά!… Αφιερωμένο το κείμενο σε όσους μου παραπονιούνται ότι δεν προτείνω τίποτε πρακτικό!


Υγ 1: Υπάρχει καί το χιούμορ (καί το δούλεμα), ως φαρμακερή άμυνα. Αλλά, δυστυχώς, ποιός είναι ικανός να παίξει σε τόσο υψηλό επίπεδο!… (Σίγουρα όχι οι αρδ· δεν διακρίνονται γιά τη νοημοσύνη τους.)
Φερ’ ειπείν, αν εμένα μου ζητήσουν δηλώσεις οι αρδ με τα μαρκούτσια, θα χαμογελάσω (αν έχω κέφια), καί θα τους απαντήσω με ερώτηση:
«- Τί ακριβώς θέλετε ν’ ακούσουν τ’ αυτιά σας;»
Καρα-lol!!!
Υγ 2: Οι κάμερες χρησιμεύουν καί ως «πρόσκοποι-ανιχνευτές» της παρακρατικής αλητείας τύπου «Σκατίφα», διότι στοχοποιούν πατριώτες, καί καταγράφουν τα πάντα σε αρχείο γιά μελλοντική χρήση. (Φακελλώνουν καί ρουφιανεύουν, παναπεί.) Με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν υπολήψεις, περιουσίες,.. καί στο φινάλε καί ζωές πατριωτών.

Όθεν, οι αρδ πρέπει ν’ αντιμετωπίζονται όχι απλώς ως περιφρονητέοι παλιάνθρωποι, αλλά ως εχθροί.
Υγ 3: Τα επίσης επεξεργασμένα από «υπερεσίες» δήθεν «αναρχικά» συνθήματα στους τοίχους, θα τα περιλάβω σε άλλο αρθράκι. Εκεί έχει άλλη μέθοδο αντιμετώπισης, η οποία τυγχάνει σκέτο κλύσμα με οξυζενέ!
Αν νομίζουν μερικά νεαρά κωλόπαιδα ότι μπορούν να τα βάλουν με γνήσιο Έλληνα, πού ‘χει φάει τα βιβλία με το κουτάλι, ας κάνουν ακόμη μιά «μυτιά»· αυτό μπορούν, αυτό ας κάνουν. Αλλά, φιλική συμβουλή: Μακριά κι αλάργα από πατριώτες!




ergdhmerg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου