Σάββατο, Ιουλίου 13, 2019

Οι κάτοικοι του Μπρούκλιν ακούν έναν παράξενο ήχο που τους κάνει να νιώθουν άρρωστοι και να έχουν πονοκέφαλο (vid)




Στη συνοικία Bedford - Styvesant στο βόρειο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, τους τελευταίους μήνες, οι άνθρωποι διαμαρτύρονται για έναν περίεργο ενοχλητικό θόρυβο. Ακούγονταν αυτόν τον θόρυβο τόσο έξω όσο και στα διαμερίσματά τους ταυτόχρονα τους προκαλεί ιατρικά προβλήματα.

Κάποιοι ερευνητές θεωρούν ότι τα συμπτώματα είναι πολύ παρόμοια με αυτά που είπαν οι Αμερικάνοι διπλωμάτες. Περιστατικά που διπλωμάτες από τις αμερικανικές πρεσβείες στην Κούβα και στην Κίνα είχαν ακούσει περίεργους θορύβους από τους οποίους είχαν δυσάρεστες συνέπειες.
Ένα άτομο νοσηλευτικέ μάλιστα, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν την αιτία αυτών των θορύβων. Σύμφωνα με κάποιους αυτή η "ακουστική επίθεση" θα μπορούσε να ειναι από κάποια έντομα . Αλλά γιατί δεν άκουσαν όλοι οι άνθρωποι τον ήχο, και δεν είχαν συμπτώματα στην Κίνα και στην Κούβα πάρα μονο οι διπλωμάτες?
Ας επιστρέψουμε στο Μπρούκλιν. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, 15 κάτοικοι του Μπρούκλιν απευθύνονταν στις αρχές και είπαν ότι άκουγαν δυσάρεστους ήχους. Ωστόσο, δεν έγινε καμία ενέργεια, διότι ακόμη και οι αρχές δεν μπόρεσαν να καταλάβουν την πηγή του θορύβου.
Αυτός ο θόρυβος υψηλής συχνότητας είναι πολύ πιο ενοχλητικός από τον συνηθισμένο βουητό της Νέας Υόρκης και ταυτόχρονα επηρεάζει τον εγκέφαλο. Μερικοί άνθρωποι είχαν επιπτώσεις και αισθάνθηκαν πονοκέφαλο. Ένα άλλο μέρος των κατοίκων ανέφερε ψυχικό στρες και πίεση στους ρινικούς κόλπους. Ακόμα και το κλείσιμο των παραθύρων δεν βοήθησε να σταματήσει ο θόρυβος περνούσε εύκολα μέσα από τους τοίχους.
Τόσο η τοπική αστυνομία όσο και οι αξιωματούχοι αναζητούν ανεπιτυχώς την πηγή αυτού του ήχου. Σύμφωνα με μία γελοία υπόθεση, ο ήχος μπορεί να ειναι από ελαττωματικό κλιματιστικό. Ωστόσο, κανένα κλιματιστικό σύστημα δεν μπορεί να έχει μια τέτοια επίδραση σε μια ολόκληρη περιοχή.


Μια παρόμοια «ηχητική επίθεση» διεξήχθη τον Μάρτιο του 2019 στο Μίτσιγκαν. Οι ανεξάρτητοι ερευνητές πιστεύουν ότι κάποιος δοκιμάζει όπλα ήχου σε ανθρώπους.
Ένας κάτοικος της περιοχής ο Robbie προσπάθησε να καταγράψει αυτό τον ήχο και το ανέβασε στο Twitter. Ο ήχος στο βίντεο είναι πραγματικά ενοχλητικός:






Drew Robbi@RobbiDrew

βιντεο https://twitter.com/RobbiDrew/status/1143211818971779072

@NYPDONeill @NYCMayor @nytimes @nypost @News12BK high pitch Noise causing headaches and mental stress in Brooklyn. Some hearing it for week and others for days...for me it is getting louder. Help.... Madison street/Franklin ave. Listen

17

8:38 μ.μ. - 24 Ιουν 2019
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Drew Robbi

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter


©AETOS NEWS



Το διαβάσαμε από το: Οι κάτοικοι του Μπρούκλιν ακούν έναν παράξενο ήχο που τους κάνει να νιώθουν άρρωστοι και να έχουν πονοκέφαλο (vid) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/07/vid.html#ixzz5tV9vimNF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου