Σάββατο, Ιουλίου 13, 2019

Ανήμερα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ συμπλήρωσαν οι τούρκοι τα κόλλυβα τους με την παραλαβή τμημάτων των S- 400.


Ανοίγει ο πόλεμος των παρασκηνίων και των διπλωματικών επεισοδίων.
Τμήματα των S-400 ήταν για να τα πάρουν οι τούρκοι την Τρίτη αλλά τελικά η αρχική παραλαβή αυτών έγινε την Παρασκευή ανήμερα της εορτής του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ του Αγιορείτου.
Παράδοξα πράγματα αλλά κινούνται βάσει του ΣΧΕΔΙΟΥ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ και όπως τα είπαν οι Πατέρες.
Ο τούρκος φουσκώνει από αλαζονεία για να ξεφουσκώσει με πάταγο μόλις τον τρυπήσει μια βελόνα.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Αν δεν το καταλάβαμε πατάμε πάνω στις κόκκινες γραμμές της ιστορίας και των επερχόμενων εξελίξεων.
Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ
« Περιχαρής ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μ.Τσαβούσογλου αμέσως μετά την άφιξη των S-400 στην Τουρκία δήλωσε πως «τώρα κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει... αν χρειαστεί να κάνουμε επιπλέον βήματα».
Μάλιστα το τουρκικό ΥΠΑΜ δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες και ανάρτησε το πρώτο βίντεο από την προσγείωση του ρωσικού μεταγωγικού αεροσκάφους που μετέφερε το σύστημα.



First parts of Russian S-400 arrives in Ankarahttps://www.yenisafak.com/en/video-gallery/news/first-parts-of-russian-s-400-arrives-in-ankara-2201835 …


Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
Η δήλωσή του ήρθε ως απάντηση στις «χαλαρές» κυρώσεις της ΕΕ.
«Αν χρειαστεί θα κάνουμε και επιπλέον βήματα και κανένας δεν μπορεί να μας εμποδίσει. Αν όμως η Ε.Ε. για να ικανοποιήσει την Ελληνοκυπριακή Διοίκηση (σ.σ. την Κύπρο), παραδέχομαι πως μέχρι τώρα κράτησαν θέση, κάνουν κάποιο βήμα για να δείξουν συμπαράσταση, τότε εμείς θα απαντήσουμε και θα αυξήσουμε τη δραστηριότητα μας στην Κύπρο.
Θα το κάνουμε χωρίς καμία αμφιβολία. Θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί για να υποστηρίξουμε τα δικαιώματα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων», είπε ο Τσαβούσογλου.
Οι δηλώσεις Τσαβούσογλου έγιναν στο περιθώριο της συνάντησής του με τον Ελβετό ομόλογό του την ώρα της άφιξης των S-400 στην Τουρκία.» Θεόφραστος Ανδρεόπουλος
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/788069_oi-protes-foto-apo-tin-afixi-ton-s-400-periharis-o-tavoysogloy-tora
Εισήλθαμε στο κρίσιμο χρονικό διάστημα μέχρι να ενεργοποιηθούν τα σύνθετα αυτά πυραυλικά συστήματα .
Να μην περιμένουμε τρομερές και φοβερές κυρώσεις των συμμάχων κατά της τουρκίας. Θα είναι νερόβραστες , χλιαρές και για το θεαθήναι.
Εκεί που θα παίξουν οι δυτικοί, όπως παίζουν πάντα δεν θα είναι στα ίσια, αλλά στο παρασκήνιο.
Θα ανάψουν περιφερειακές φωτιές στην ευρύτερη περιοχή για να σβήσουν την μεγάλη φωτιά που λέγεται τουρκία.
Πριν ενεργοποιηθούν οι S-400 από τους Ρώσους ειδικούς στην τουρκία οι δυτικοί θα φροντίσουν να ανάψουν φωτιές στα Βαλκάνια, ΑΙΓΑΙΟ και Κύπρο.
Υπάρχει και το άλλο…
ΚΑΠΟΙΟΣ ή κάποιοι ανοίγουν μεγάλη παγίδα στην τουρκία αλλά δυστυχώς το τυράκι στην φάκα είναι η Ελλάδα έτσι όπως την κατάντησαν μεθοδευμένα και με πρόγραμμα.
Δεν φτάσαμε έτσι εδώ τυχαία .. τα ελέγχουν όλα μέχρι την στιγμή που θα τους ξεφύγουν και αυτή η στιγμή είναι πολύ κοντά. ‘
Απλώς σαν σαδιστές μας παρακολουθούν και γελάνε οι αντίχριστοι.
Αλλά και ο Πούτιν έδειξε πόσο αγαπάει την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ για αυτό θα λειτουργήσει σύντομα και σε αυτόν ο πνευματικός νόμος όπως το επισημαίνουμε από παλαιά.
Άλλος θα είναι αυτός που θα κατέβει στην Κωνσταντινούπολη.
Οι Ρώσοι δήθεν φίλοι μας παραδίδουν κομμάτι- κομμάτι τους S-400 στην τουρκία γιατί διαβλέπουν τον ύπουλο ρόλο της στα εύφλεκτα Βαλκάνια ( αμφίβολο αν ολοκληρωθεί η παράδοση όπως λένε κάποιοι )
Τους ρώσους ηγέτες τους ενδιαφέρουν πρώτιστα οι σλάβοι στα Βαλκάνια , όπως ανέκαθεν ιστορικά.
Την Ελλάδα την αγαπάει μόνο ο ρωσικός πιστός λαός και οι ΡΩΣΟΙ ΑΓΙΟΙ.
Ο Ρώσος δίνει προς το παρόν κεντρικά τμήματα των S-400 και όχι απαραίτητα εξαρτήματα που μπορούν να τους ενεργοποιήσουν και φυσικά ρισκάρει πολλά. Διότι γνωρίζει το ευμετάβλητο όχι μόνο του Ερντογάν αλλά και της συνολικής εξωτερικής τουρκικής πολιτικής.
Του δίνουν τώρα του τούρκου προέδρου τα παιχνίδια του για να τα βγάλει πιθανόν στις γιορτές που θα γίνουν για την επέτειο του τουρκικού πραξικοπήματος της 16- 7- 2016.
Η ολοκληρωμένη παραλαβή και η ενεργοποίηση των πυραυλικών αυτών συστοιχιών αργεί ακόμα μέχρι να δει ο Ρώσος τι τελική θέση θα πάρει ο τούρκος απέναντι στα φλέγοντα θέματα της Βαλκανικής – ΑΙΓΑΙΟΥ – Κύπρου – Συρίας.
Απλώς του δίνει τώρα τα κεντρικά εξαρτήματα για δημιουργήσει προβλήματα στο ΝΑΤΟ.
Ο τούρκος είναι καυχησιάρης και το δείχνει:
« Ο τουρκικός Τύπος προετοιμάζει την Δύση κι εμάς για την χρήση και την τοποθεσία εγκατάστασης των πυραύλων S-400, δημοσιεύοντας μάλιστα και χάρτη του βεληνεκούς τους, που καλύπτει την Ελλάδα, Βουλγαρία, Συρία, Αρμενία και μέρος του Ιράν και Ιράκ.»Πηγή:https://www.voria.gr/article/tourkia-i-piravli-s-400-apoteloun-ntouvar-gia-tous-ellines
Γιατί δεν βιάζεται ο Ρώσος αλλά ουσιαστικά διαχειρίζεται χρονικά την ολοκληρωμένη παράδοση των S-400 στην τουρκία;
Η απάντηση είναι ότι βλέπει αυτό που πάει να ανάψει στα Βαλκάνια και ότι πίσω από αυτό βρίσκεται η εξωτερική πολιτική της τουρκίας ως μέλους του ΝΑΤΟ δηλ. σαν να μην έχει κλείσει καμία δεσμευτική συμφωνία με την Ρωσία ( βλ. S-400)
Η τουρκία εδώ και πολλά χρόνια με φανερές και μυστικές συμφωνίες αλλά και με δομές στρατιωτικές έχει κτίσει ένα επικίνδυνο υπόστρωμα για να προκαλεί εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια ανάλογα με τα συγκυριακά συμφέροντας της.
Δηλ. έχει πρόβλημα με την Ελλάδα, όπως έχει στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Κύπρο, φτιάχνει και ένα μέτωπο στα μετόπισθεν για να μας αποσταθεροποιήσει.
Αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά οι Ρώσοι οι οποίοι είναι αμείλικτοι σε αυτά που γίνονται.
« Η Ρωσία αντέδρασε μετά την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Αλβανίας και Κοσσυφοπέδιο για κοινές διπλωματικές αποστολές.


Όσον αφορά τη συμφωνία, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι τα «προκλητικά βήματα από τα Τίρανα και την Πρίστινα, τα οποία οδηγούν στην έννοια της «Μεγάλης Αλβανίας», προκαλούν σοβαρές ανησυχίες».




«Θέλουμε να τονίσουμε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν επιθυμούν να αντιδράσουν σε τέτοιες καταστροφικές κινήσεις, ενθαρρύνοντας την πραγματοποίηση της «Μεγάλης Αλβανίας», η οποία είναι επιβλαβής για την περιοχή», αναφέρει η δήλωση της Μόσχας, όπως μεταδόθηκε από το πρακτορείο Tass.




Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Ιουλίου, η Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο υπέγραψαν συμφωνία για εκπροσώπηση των διπλωματικών αποστολών με κοινές πρεσβείες σε διάφορες χώρες.»
Ιούλιος 9, 2019. 17:48
https://www.echedoros-a.gr/2019/07/blog-post_90.html#more
ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ
Πριν λίγες μέρες σημειώσαμε λεγόμενα ενός παππούλη και τα επαναλαμβάνουμε
-«Αυτοί οι ρωσικοί πύραυλοι ( S-400) πριν ενεργοποιηθούν θα πυροδοτήσουν τα Βαλκάνια , το ΑΙΓΑΙΟ και την Κύπρο»
- « όταν οι Ρώσοι κατανοήσουν την προδοσία των τούρκων δεν θα μείνει τίποτες όρθιο πάνω στην τουρκία»
- « τα σύνορα και οι σημερινές ονομασίες των χωρών στην Βαλκανική δεν θα μείνουν όπως έχουν»
-« κτύπα καμπάνες και πες ότι σε λίγο θα τρέχουμε και δεν θα προλαβαίνουμε»
-Τους το λέω καλέ μου γέροντα αλλά αυτοί κοροϊδεύουν και λένε ότι όσα λέγονται είναι ένα παραμύθι .
- « Τότε να τους πεις ότι είναι αναγκασμένοι από την ροή των εξελίξεων να ζήσουν αυτό το ΠΑΡΑΜΥΘΙ» « τουλάχιστον να έχουν ΜΕΤΑΝΟΙΑ για τις ψυχές τους»
Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ
Όλα θα γίνουν κατά πως θέλει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ και όχι όπως σχεδιάζουν άνθρωποι.
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/
ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

πηγη
Αναρτήθηκε από Rania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου