Δευτέρα, Ιουλίου 08, 2019

Η Γαλάζια ΝΔ απέναντι στην γαλάζια πατρίδα του Ερντογάν...





Φώτο από sigmalive.com




Σε λίγες ώρες μετά τις χαρές και τα πανηγύρια πρέπει να αποφασίσουν για το ΓΙΑΒΟΥΖ που ξεκινάει γεωτρήσεις; Λένε οι τούρκοι στην Καρπασία αλλά μπορεί να είναι και κοντύτερα. Και μάλιστα με μελλοντική αντιπυραυλική ομπρέλα των S-400 που ανήμερα των εκλογών μας άρχισαν να τα παραλαμβάνουν οι τούρκοι.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας





Ώρες ευθύνης και εγρήγορσης.
Το αποτέλεσμα των εκλογών το γνώριζαν μέσω των δημοσκοπήσεων οι ξένες πρεσβείες φυσικά και η τουρκική.
Με αυτό το δεδομένο η τουρκική πλευρά περίμενε το τελικό αποτέλεσμα για τα περαιτέρω.
Ο μόνος πραγματικός αυτοδύναμος είναι ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ που κινεί την ανθρώπινη ιστορία.
Προς ΘΕΟΥ η εφήμερη ανθρώπινη πολιτική αυτοδυναμία να μην οδηγήσει σε αλαζονεία, κάτι ανεπίτρεπτο για τους κρίσιμους καιρούς μας.
Η ΕΛΛΑΔΑ οφείλει να πορευτεί ενωμένη απέναντι στις προκλήσεις των γειτόνων της και τις παλινδρομήσεις των συμμάχων της.
Όταν ο Τσίπρας πήγε πριν λίγες μέρες στην τουρκία μετά τις πολύωρες συνομιλίες που είχε με τον Ερντογάν κατάλαβε ότι τα Ελληνοτουρκικά είναι καζάνι που βράζει.
Φαίνεται ότι ήταν ένας σοβαρός λόγος να προκηρύξει εθνικές εκλογές ενώ τις εξόρκιζε, ώστε να αποφύγει να ζεματιστεί από το καζάνι αυτό.
Ο τούρκος γνώριζε και έτρεξε τα βασικά σχέδια του για την επόμενη ημέρα των Εθνικών εκλογών μας .
«Μέσα σε μια εβδομάδα ξεκινά την πρώτη του γεώτρηση το δεύτερο γεωτρύπανο Γιαβούζ της Τουρκίας, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ.
Σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Anadolu, ο Τούρκος Υπουργός ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή το Γιαβούζ κάνει κάποιους ανεφοδιασμούς και τους τελευταίους ελέγχους του στη Μερσίνα».
«Πρώτα ο Αλλάχ μέσα σε μια βδομάδα θα ξεκινήσουμε την πρώτη γεώτρηση του Γιαβούζ στην ανατολική Μεσόγειο, στην Καρπασία, στην περιοχή που έχουμε λάβει αδειοδότηση από την "τδβκ"», ανέφερε.
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Κερύνειας το τουρκικό υποβρύχιο Gür S-357, όπως μετέδωσαν τα τουρκικά Μέσα ενημέρωσης, σχολιάζοντας ότι αυτό γίνεται σε μια περίοδο κατά την οποία τα πλωτά γεωτρύπανα «Πορθητής» και «Γιαβούζ» συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους στην ανατολική Μεσόγειο.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι το υποβρύχιο προστατεύει τα δυο γεωτρύπανα, καθώς και ερευνητικό σκάφος Μπαρμπαρός. Μάλιστα, από το απόγευμα της Πέμπτης το τουρκικό υποβρύχιο δέχεται επισκέψεις από τον κόσμο στα κατεχόμενα και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 8 Ιουλίου.
«To υποβρύχιο Gür S-357 προσφέρει μεγάλη υπεροχή σε πολεμικές συνθήκες με το χαμηλό ακουστικό ίχνος του.
Το μήκος 62 μέτρων και βάρους περίπου 400 τόνων υποβρύχιο, έχει τη δυνατότητα να παραμείνει βαθιά στη θάλασσα για 50 ημέρες» σχολίαζε η τουρκική εφημερίδα Sabah.»
https://www.kathimerini.gr/1032638/article/epikairothta/kosmos/agkyra-thn-epomenh-evdomada-h-gewtrhsh-toy-giavoyz
Αν κάπου πρέπει να χρησιμοποιηθεί η εκλογική αυτοδυναμία πρώτιστα είναι απέναντι στην πολεμική θρασύτητα και τους εκβιασμούς του σουλτάνου.
Ο Ελληνικός Λαός έδωσε στην ΝΔ ένα όπλο και αυτή πρέπει να το χρησιμοποιήσει ορθά .
Αν όχι τότε τα πράγματα γίνονται εξόχως δυσκολότερα, καθότι ο σουλτάνος φρόντισε και έκανες στο παρασκήνιο μυστικές συμφωνίες με όλους.
Διαβάζουμε: «Η «καζάν καζάν» συμφωνία Τραμπ-Ερντογάν που «βολεύει» και τον Πούτιν»
https://www.militaire.gr/i-quot-kazan-kazan-quot-symfonia-tramp-erntogan-poy-quot-voleyei-
Όπως γνωρίζει ο καθένας άνθρωπος τα πατρογονικά αμαρτήματα που τον βαρύνουν, έτσι και τα μεγάλα γνωστά κόμματα γνωρίζουν τα βάρη που έβαλλαν στις πλάτες του Ελληνικού Λαού και τις αμαρτίες τους.
Αλλά και στην συνείδηση της πλειοψηφίας των Ελλήνων είτε ψήφισαν , είτε απείχαν υπάρχει μύχιος πόθος να συνεχίσει η Ελλάδα να αναπνέει.
Είναι οι εξελίξεις που έρχονται δύσκολες, κανένας δεν θα μας χαριστεί είτε φίλος , είτε εχθρός.
Θέλουν να μας κόψουν και αυτή την απλή αναπνοή.
Τώρα θα τα δούμε όλα και θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα.
Τουλάχιστον να αναπνέουμε όλοι μαζί για να τους δείχνουμε ότι ζούμε.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΚΟΜΗ έχει να δώσει πάρα πολλά ακόμα στον Παγκόσμιο Πολιτισμό.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αναρτήθηκε από km58

1 σχόλιο: