Κυριακή, Ιουνίου 30, 2019

Συνταγή με σπόρους αναγεννά τους τένοντες, εξαλείφει πόνους στα γόνατα

ΑΠΟ Η ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΑΣ Συνταγή με σπόρους αναγεννά τους τένοντες, εξαλείφει πόνους στα γόνατα

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν πόνο στα γόνατα, συμπεριλαμβανομένων της γήρανσης, της παχυσαρκίας, του τραυματισμού, της υπερβολικήςάσκησης κλπ. Θα πρέπει όμως να αντιμετωπίσετε την περίπτωση αυτήν εγκαίρως, επειδή σίγουρα μπορεί να επιδεινωθεί, αλλά και να προκαλέσει περαιτέρω επιπλοκές.

Για το σκοπό αυτό, έχουμε να σας προτείνουμε μια φυσική θεραπεία που θα τονώσει την αναγέννηση των τενόντων και θα ανακουφίσει τον πόνο στα γόνατα.
Μέσα σε λίγες κιόλας ημέρες, θα βιώσετε σημαντικές βελτιώσεις!

Αν ο πόνος στο γόνατό σας δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου τραυματισμού ή ατυχήματος, αυτή η φυσική συνταγή θα βελτιώσει την κατάσταση αποτελεσματικά. Αυτό το “φάρμακο” εμπεριέχει σουσάμι το οποίο διαθέτει πολλά θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του ασβεστίου.

100 γραμμάρια αυτών των σπόρων (μία χούφτα) περιέχει 1200 mg ασβεστίου και 500 mgμαγνησίου. Ως εκ τούτου, η τακτική κατανάλωση μπορεί να μειώσει και τον κίνδυνοοστεοπόρωσης.
Η οστεοπόρωση είναι μια.. μεταβολική νόσος. Ο ρόλος του ζεόλιθου


Αυτή η εντελώς φυσική θεραπεία προσφέρει απίστευτα αποτελέσματα. Δεν έχετε παρά να το διαπιστώσετε!
Τα απαραίτητα συστατικά:
4 κουταλιές σουσάμι
40 γραμμάρια σπόρων κολοκύθας
2 κουταλιές της σούπας ζελατίνη
3 κουταλιές της σούπας σταφίδες
8 κουταλιές λιναρόσπορου
200 γραμμάρια μέλι
Διαδικασία:

Πλύνετε τους σπόρους και τα τοποθετήστε τους σε ένα μπλέντερ μαζί με τα άλλα συστατικά. Ανακατέψτε καλά και ρίξτε το μείγμα σε ένα μπολ. Συνιστάται να το διατηρείτε στο ψυγείο.
Χρήση

Πάρτε 1 κουτάλι σούπας από αυτό το μείγμα, δύο φορές την ημέρα, μισή ώρα πριν από το πρωινό σας και πριν από το γεύμα σας.

Αυτή η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής στη χρήση. Θα μειώσει αποτελεσματικά τον πόνο στα γόνατα και θα ενισχύσει τους τένοντες και τους χόνδρους.

“Τροφή”: Η παραπάνω συνταγή, σίγουρα έχει πολύ καλή δράση στην βελτίωση της υγιεία μας γενικότερα. Εκεί που διαφωνώ κάθετα και γι’ αυτό και δεν έψαξα για περισσότερες λεπτομέρειες χρήσης του συγκεκριμένου υλικού είναι η ζελατίνη, καθώς την θεωρώ παντελώς άχρηστη, εκτός εάν θέλει κάποιος να πήξει κάτι. Αναλυτικότερα αναφέρομαι εδώ: Τα πάντα για τη ζελατίνη!


Μαζί με την παραπάνω συνταγή μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας ένα συμπλήρωμα διατροφής με τον πολύ ωφέλιμο συνδυασμό υαλουρονικούMSMγλυκοζαμίνης και χονδροϊτίνης (από καρχαρία): Γλυκοζαμίνη-Χονδροϊτίνη: Λιπαίνουν ΦΥΣΙΚΆ τις αρθρώσεις, αναγεννούν τον αρθρικό χόνδρο

ή ένα πραγματικά δραστικό κολλαγόνο σε συνδυασμό με χονδροϊτίνη, τα οποία ωφελούν ιδιαίτερα περιπτώσεις αρθρίτιδας και όλων τον προβλημάτων στις αρθρώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του χόνδρου.

Και τα δύο έχουν προκύψει από μελέτες του πανεπιστημίου Αθηνών και έχουνελεγχθεί διεξοδικά για την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία τους!

Όσοι ενδιαφέρεστε, για οποιοδήποτε από τα παραπάνω συμπληρώματα διατροφής, επικοινωνήστε στο μέιλ: life@proionta-tis-fisis.com

Μπορείτε να δείτε ακόμη: Τενοντίτιδα: θεραπεία με βότανα

Πώς μπορεί να αναγεννηθεί ο χόνδρος στο γόνατο

Πόνοι στα γόνατα; Η λύση βρίσκεται στο πιάτο μας

Απλή συνταγή σας απαλλάσσει από τα πονεμένα σας γόνατα

Ανανάς, κανέλα & βρώμη συνεργούν για ενίσχυση τενόντων & συνδέσμων

Τέλος στην ενότητά μας, «φτιάχνω μόνος για πρόληψη/θεραπεία», θα βρείτε βρείτε και άλλους φυσικούς τρόπους στήριξης της υγείας μας!!!

Πηγή: checkthesethings.com
Παρακαλώ πιθανή αναδημοσίευση να γίνεται με ενεργό σύνδεσμο και ρητή αναφορά στα:
Επιμέλεια/Μετάφραση: proionta-tis-fisis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου