Τετάρτη, Μαρτίου 13, 2019

ΤΡΟΜΟΣ: Η «κραυγή» που «άδειασε» μια ολόκληρη Εκκλησία – «Καμπανάκι» κινδύνου για τους χριστιανούς της Ελλάδας




Μην ρωτάτε... θεωρείστε δεδομένα τέτοια και χειρότερα περιστατικά.


Και επειδή είμαστε ένας λαός, που πρώτα παθαίνει και του παίρνει πολύ χρόνο για να μάθει από τα λάθη του, να εύχεστε να σφαγούν μερικές καραπτνάρες αλληλέγγυες που "την βρίσκουν"με τα λαθροπιθίκια, μήπως και βάλουμε μυαλό και οι άντρες, δεν συνεχίζουν να είναι κοτούλες, αλλά αποφασισμένοι να προστατεύσουν με κάθε τρόπο τις οικογένειές τους από τους λαθροτζιχαντιστές.
Καλλιόπη Σουφλή








Το περιστατικό που «σηκώνει» την τρίχα σε όλη την Ευρώπη...
Χριστιανοί στην Γερμανία βγήκαν τρομαγμένοι έξω από Εκκλησία, την ώρα που τελείτο η Θεία Λειτουργία στην μνήμη μίας 21χρονης κοπέλας, η οποία, φέρεται να δολοφονήθηκε άγρια από τον μουσουλμάνο «μετανάστη» φίλο της.


Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους


Αυτό γιατί, όπως διαβάζουμε στην γερμανική εφημερίδα «Die Welt», ένας άντρας κραύγασε μέσα αυτό που προηγείται σφαγών και σκοτωμών αλλόπιστων ανά τον κόσμο «Allahu Akbar-ο Αλλάχ είναι μεγάλος».



Στην «νεκρώσιμο ακολουθία» που πραγματοποιήθηκε, στην πόλη Worms, συμμετείχαν πάνω από 500 άτομα, τα οποία προσευχήθηκαν και άναψαν κεριά στην μνήμη της.


Η νεαρή Cynthia R. δολοφονήθηκε από τον Ahmed T., αφού πρώτα είχε αποδεχθεί να φορέσει ισλαμική μαντήλα και να μάθει αραβικά, τονίζει η Bild.


Ωστόσο, αρνήθηκε να ακολουθήσει τον παράνομο μετανάστη στην Τυνησία, στην οποία επρόκειτο να απελαθεί.


Εκείνος την έσφαξε με μαχαίρι κουζίνας, μαχαιρώνοντάς την στον λαιμό, τα πνευμόνια, τα χέρια και την πλάτη της.


Οι «σύντροφοι» του Ahmed δεν σεβάστηκαν την κατάσταση και ούρλιαξαν μέσα στην Εκκλησία για τον Αλλάχ, αναγκάζοντας εκατοντάδες πιστούς να αποχωρήσουν τρομαγμένοι, έχοντας στο μυαλό τι έχει συμβεί σε άλλες περιπτώσεις, μετά από τέτοια κραυγή.


Ο «τρομοκράτης» ήταν, σύμφωνα με το FOCUS, πακιστανικής καταγωγής.


Άραγε στην Ελλάδα θα ζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις στις εκκλησίες μας;


Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η κυβέρνηση της Αριστεράς προχωρά σε αθρόες ελληνοποιήσεις μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών, ανάμεσα στους οποίους, δεν αποκλείεται να υπάρχουν, «μαθητευόμενοι στρατιώτες του Αλλάχ», με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Φωτογραφίες από BILD.DE ΦΩΤΟ: Pexels.com

Πηγή


attikanea



Το διαβάσαμε από το: ΤΡΟΜΟΣ: Η «κραυγή» που «άδειασε» μια ολόκληρη Εκκλησία – «Καμπανάκι» κινδύνου για τους χριστιανούς της Ελλάδας http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/03/blog-post_967.html#ixzz5i5PCMVUl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου