Τετάρτη, Μαρτίου 13, 2019

Λεύκανση δοντιών: Όσα πρέπει να ξέρουμε και όσα μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας στο σπίτι!

Θα συμφωνήσουμε όλοι ότι ένα λαμπερό και αστραφτερό χαμόγελο μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και μας κάνει να φαινόμαστε νεότεροι και πιο ελκυστικοί.


Παρακάτω θα δείτε μερικούς απλούς τρόπους προκειμένου να αποκτήσετε το λαμπερό χαμόγελο και λευκά δόντια που πάντα ονειρευόσασταν!

Λευκαντικές οδοντόκρεμες. Ολοένα και αυξάνονται τα σκευάσματα που υπόσχονται αστραφτερά χαμόγελα με μία μόνο χρήση. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν στο εμπόριο πολλές οδοντόκρεμες που σε βάθος χρόνου χαρίζουν ένα όμορφο και λαμπερό χαμόγελο. Προσοχή! Δεν είναι για καθημερινή χρήση καθώς περιέχουν αποτριπτικούς παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στα δόντια μας!

Σύστημα λεύκανσης με προκατασκευασμένα μασελάκια. Κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο, είναι σχετικά οικονομικά και πολύ εύκολα στην χρήση. Τα τοποθετούμε στο στόμα πριν τον βραδινό ύπνο αφού βουρτσίσουμε φυσικά τα δόντια μας κ τα φοράμε όλο το βράδυ.

Στυλό λεύκανσης. Μπορούμε να τα έχουμε παντού μαζί μας, είναι πολύ εύκολα στην χρήση με εξαιρετικά αποτελέσματα αφαιρώντας τους επιφανειακούς λεκέδες από τρόφιμα και ποτά.

Όλα αυτά φυσικά δρουν σε συνδυασμό με σωστή στοματική υγιεινή και μειωμένη χρήση χρωστικών ουσιών (τσιγάρο, καφές, κόκκινο κρασί, τσάι κ.ά.)

Tip: Ας μην ξεχνάμε ότι ο οδοντίατρός μας είναι ο ειδικός να μας καθοδηγήσει στην επιλογή του κατάλληλου για τον καθένα μας τρόπο λεύκανσης καθώς γνωρίζει τις ανάγκες μας και τις αιτίες της δυσχρωμίας των δοντιών μας.


Μαρία Γιαννακού, Απόφοιτη Οδοντιατρικής Σχολής ΑΠΘ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου