Πέμπτη, Δεκεμβρίου 06, 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Σχέδιο μεταφοράς μεταναστών στο Αμύνταιο Φλώρινας με εμπλοκή Σκοπιανών!!! - ΒΙΝΤΕΟ -


Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Εκατό περίπου πρόσφυγες θα εγκατασταθούν τις επόμενες μέρες σε ξενοδοχείου του Αγίου Παντελεήμονα στο Δήμο Αμυνταίου Φλώρινας. Η είδηση αυτή θα μπορούσε να είναι μια συνηθισμένη πλέον είδηση, που συναντάμε καθημερινά την διετία 2016-2018, αποτέλεσμα της

αυξανόμενης ροής της παράνομης μετανάστευσης σε συνδυασμό με τα προγράμματα «φιλοξενίας» της Διεθνούς Αμνηστίας και του Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Εδώ όμως έρχεται μια συγκλονιστική αποκάλυψη, που αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του OTAVOICE, θα μιλάμε για μια δραστηριότητα που αποκαλύπτει μια μεθόδευση και την ύπαρξη κυκλώματος που ξεφεύγει από τα πλαίσια της διακίνησης μεταναστών, αλλά λαμβάνει τη διάσταση ενός βρώμικου κυκλώματος που δρα βάση οργανωμένου σχεδίου κατά της χώρας.
Για να γίνουμε πιο σαφείς, το ρεπορτάζ του OTAVOICE αναφέρει ότι η μετεγκατάσταση των 100 προσφύγων στο Αμύνταιο Φλώρινας θα γίνει στο ξενοδοχείο «Πανόραμα» στον Άγιο Παντελεήμονα.
Ποιο είναι όμως το ξενοδοχείο «Πανόραμα»;

Είναι η επιχείρηση που φιλοξένησε στις 20 Οκτωβρίου την χοροεσπερίδα της αυτοαποκαλούμενης «Στέγης Μακεδονικού Πολιτισμού» και του «Ουράνιο Τόξου», γνωστά ανθελληνικά κέντρα που απεργάζονται αλυτρωτικές διεκδικήσεις της σκοπιανής προπαγάνδας επί ελληνικού εδάφους, με νωπές τις εικόνες από το συνέδριο της ντροπής που διεξήχθη προ μηνός στο Ξυνό Νερό Φλώρινας.

Σε ένα συνέδριο που τέθηκαν απροκάλυπτα ζητήματα αλυτρωτισμού και προσβολής της ελληνικής ιστορίας, όπως η αναγνώριση «μακεδονικής» γλώσσας και η απαίτηση να διδάσκεται στο σύστημα εκπαίδευσης.
Ένα «αίτημα» που μόλις χθες ακούστηκε από τα χείλη του ανεκδιήγητου πρωθυπουργού των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ.
Αν λοιπόν είναι σωστές οι πληροφορίες μας, υπάρχει πλήρη ταύτιση του συστήματος διακίνησης και χρηματοδότησης της παράνομης μετανάστευσης με τα παράκεντρα των Σκοπίων και της Άγκυρας που δρουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας.
Μιλάμε για μια συνταρακτική αποκάλυψη που δεν αφήνει πλέον κανένα ερωτηματικό για τον σχέδιο αφελληνισμού της Μακεδονίας και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούνται από συμφωνίες τύπου Πρεσπών.
Το σχέδιο αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας με την βίαιη εγκατάσταση μεταναστών, μέσα από ένα εμπόριο ψυχών, από λαούς που διώκονται από τις εστίες τους, με όχημα το ισλαμικό κράτος και την αμερικανική πολεμική πολιτική, φαίνεται να μην μπορεί να αποκρουστεί από μια ελληνική παθητικότητα και απραξία, απόρροια της πλήρους εξάρτησης στις πιέσεις του διεθνούς παράγοντα και στις ιδεοληψίες μιας αρρωστημένης μειοψηφίας διεθνιστών.
Γνωρίζοντας ότι η επιλογή της επιχείρησης φιλοξενίας γίνεται με απευθείας διαδικασίες του κράτος και της Διεθνούς Αρμοστείας και σε καμιά περίπτωση δεν εμπλέκονται οι τοπικές Αρχές, οι οποίες αντιδρούν στη συγκεκριμένη μεθόδευση, γεννώνται πλήθος ερωτημάτων για το ποιοι πραγματικά χειρίζονται ευαίσθητα εθνικά θέματα και αν είναι σε θέση να τα υπερασπιστούν υπευθυνότητα.
ΒΙΝΤΕΟ
ΠΗΓΗ

Αναρτήθηκε από km58

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου