Σάββατο, Μαρτίου 24, 2018

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΤΟΥΣ… ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟ!

Σιγά που θα άφηνε ανεκμετάλλευτη την εθνική επέτειο, ο… λιονταρής ζητωπατριώτης των μεγάλων λόγων που κρύβεται σαν ποντίκι όταν βλέπει τα «σκούρα».

Δίνοντας, λοιπόν, τροφή στα εξωνημένα διαδικτυακά παπαγαλάκια του, για να την σερβίρουν με τη σειρά τους στους ψεκασμένους αναγνώστες τους παραμύθια περί… «ανατριχιαστικής ημερήσιας
διαταγής», ο μέγας χορηγός Πάνος εξέδωσε ημερήσια διαταγή για την 25η Μαρτίου… αφιερώνοντας την επέτειο στα δύο Ελληνόπουλα που απήχθησαν από τους Τουρκαλάδες και κρατούνται στα τουρκικά μπουντρούμια και εκφράζοντας την… ελπίδα του «να τους έχουμε σύντομα κοντά μας».



Ξεχνώντας πως ήταν αυτός που (με καθυστέρηση 3-4 ημερών, καθώς κρυβόταν πάλι…) νομιμοποίησε την απαγωγή, δηλώνοντας δημοσίως πως έγινε μέσα σε τουρκικό έδαφος!

Του συστήνουμε ν’ αφήσει τις ζητωπατριωτικές κορώνες και να μην παίζει με τον πόνο των οικογενειών και με τα εθνικά αισθήματα του ελληνικού λαού, καθότι είναι ο κύριος υπεύθυνος για το δράμα των δύο Ελληνόπουλων και τον εθνικό εξευτελισμό!
πηγη
ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου