Κυριακή, Σεπτεμβρίου 03, 2017

Τα σημάδια για τη συντέλεια του κόσμου από 50 νεοταξίτες νομπελίστες επιστήμονες...



Πενήντα από τους εξυπνότερους ανθρώπους του πλανήτη προβλέπουν τη συντέλεια του κόσμου, απαριθμώντας έναν προς έναν τους τρόπους που μπορεί να συμβεί.




Πρόκειται για επιστήμονες εγνωσμένης αξίας, καθώς όλοι τους έχουν βραβευτεί με Νόμπελ, οι οποίοι συμμετείχαν σε έρευνα του βρετανικού περιοδικού «Times Higher Education» για τους μεγαλύτερους κινδύνους που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.


Οι επιστήμονες, που όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso αντιπροσωπεύουν το ¼ των εν ζωή κατόχων Νόμπελ στη χημεία, τη φυσική, την ιατρική, την οικονομία και τη φυσιολογία, πιστεύουν ότι ο Αρμαγεδδών είναι πιθανότερο να έρθει εξαιτίας του υπερπληθυσμού ή της κλιματικής αλλαγής.




Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα, 18 νομπελίστες επεσήμαναν ότι έως το 2100 ο πληθυσμός της γης θα αυξηθεί σε 11.200.000.000 άτομα, καθιστώντας δύσκολη την επιβίωση και ότι είναι πιθανό να υπάρξουν μεγάλες καταστροφές εξαιτίας της ζημιάς που προκαλούμε στο κλίμα.




Το 23% των επιστημόνων δήλωσε ότι η απόλυτη καταστροφή της ανθρωπότητας μπορεί να έρθει από έναν πυρηνικό πόλεμο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο κίνδυνος είναι ιδιαίτερα αυξημένος εξαιτίας της έντασης με τη Βόρεια Κορέα και τη Ρωσία.




Στην τρίτη θέση των μεγαλύτερων κινδύνων το 8% των επιστημόνων τοποθέτησε πιθανή πανδημία από μεταδοτικές ασθένειες ή βακτήρια που είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά. Το ίδιο ποσοστό πιστεύει ότι η ανθρωπότητα μπορεί να αυτοκαταστραφεί, καθώς ο ένας μπορεί να στραφεί εναντίον του άλλου επειδή οι άνθρωποι γίνονται ολοένα και πιο εγωκεντρικοί, ανέντιμοι και χωρίς ανθρωπιά.




Το 6% θεωρεί ότι ρομπότ με υψηλή τεχνητή νοημοσύνη θα κηρύξουν πόλεμο στην ανθρωπότητα, ενώ τρεις από τους 50 επιστήμονες προσδιόρισαν τον κίνδυνο στο πρόσωπο ηγετών κρατών όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, ή στην τρομοκρατία και στον θρησκευτικό εξτρεμισμό, καθώς και στη διασπορά ψευδών ειδήσεων.




Σύμφωνα με την espresso, το 4% δήλωσε ότι το άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ φτωχών και πλούσιων θα φέρει κοινωνικές εξεγέρσεις, ενώ το 2% πιστεύει ότι η καταστροφή της ανθρωπότητας θα προέλθει από ναρκωτικά που δείχνουν πολύ ισχυρή εξάρτηση ή εξαιτίας του γεγονότος ότι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης συλλέγουν όλο και περισσότερα προσωπικά δεδομένα.




πηγή




ΣΧΟΛΙΟ

Με λίγα λόγια ότι υποστηρίζουν οι νεοταξίτες και οι διάφορες νεοταξικές ατζέντες...




- Ο υπερπληθυσμός... Είναι γνωστή η άποψη των μυστικών λεσχών και στοών για περιορισμό των ανθρώπων σε 500 εκατομμύρια ή άντε το πολύ 1 δισεκατομμύριο...




- Το γνωστό νεοταξίτικο παραμυθάκι της κλιματικής αλλαγής... παγκόσμια υπερθέρμανση και άλλα κουραφέξαλα...




- Ο πυρηνικός πόλεμος ...στην δεύτερη θέση!!!! (αφού οι νομπελίστες φτιάξανε την ατομική βόμβα... και θα την ρίξουν σίγουρα εκείνοι που παίρνουν τα υποκριτικά νόμπελ ειρήνης.... δώσανε κι ένα στον Ομπάμα αν δεν το ξέρετε... επειδή όπλισε μαζί με την Χίλαρυ τους τζιχαντιστές και σκότωσε τον Καντάφι για να γεμίσει η Λιβύη τζιχαντιστές...)




- Τα βακτήρια και οι επιδημίες που οι ίδιοι ξέρουν πολύ καλά τι είναι αφού αυτοί οι νομπελίστες τα κατασκευάζουν.... (για να μειώσουν όπως είπαμε τον πληθυσμό)




- Οι ίδιοι υποστήριξαν λέει το δημοσίευμα, ότι αιτία μπορεί να είναι η εγκληματικότητα... γι αυτό σπρώχνουν εκατομμύρια αλλόφυλους και αλλόθρησκους δήθεν "πρόσφυγες" προς την Ευρώπη.... (σου λέει δεν μπορεί στο τέλος θα γίνει της τρελλής... αφού αυτοί οι μουσουλμάνοι δεν αφομοιώνονται και η αξία της ανθρώπινης ζωής γι αυτούς είναι απλά ανύπαρκτη...)




- Ενα ποσοστό μιλάει για τρελά ρομπότ που οι ίδιοι κατασκευάζουν.... (απορώ πως λείπουν οι εξωγήινοι το άλλο παραμυθάκι της Νέας Τάξης)

Εν τω μεταξύ ήδη έχουν εμφανισθεί οι νέες εφευρέσεις των νομπελιστών επιστημόνων...τα πολεμικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (περίπου ρομπότ) που βομβαρδίζουν ανθρώπους...


- Φυσικά τους την σπάει ο καταραμένος μισότρελος Τραμπ... (γιατί να μην βγεί ο φιλονομπελίστρια Χίλαρυ... ρε παιδί μου;)


- Αιτία κι ο θρησκευτικός εξτρεμισμός... προσέξτε δεν λένε ο μουσουλμανικός αλλά γενικώς ο θρησκευτικός... διότι το πάνε για Πανθρησκεία... είπαμε νεοταξίτες μυστικές λέσχες και στοές... μην ξεχνιόμαστε...


- Βάζουν μέσα και την νέα αφηρημένη έννοια Fake News... Ψευδείς ειδήσεις... που ξέρετε πως λειτουργεί... Οτι δεν μας συμφέρει είναι Fake....


- Στις τελευταίες θέσεις έβαλαν την κοινωνική εξέγερση φτωχών εναντίων πλουσίων... ασχετα αν τα πλούσια νομπελιστικά ρεμάλια έχουν βαλθεί να τσακίσουν τους φτωχούς Βενεζουελάνους και αφού τους έκλεισαν τα πάντα τους έχουν αφήσει να πεθάνουν από την πείνα μπας και ρίξουν αυτόν τον αχώνευτο αντινεοταξίτη Μαδούρο... γιατί η Βενεζουέλα έχει πετρέλαια και τα θέλουν...


Και επίσης τα ναρκωτικά που οι ίδιοι κατασκευάζουν και προωθούν και τέλος τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συλλέγουν προσωπικά δεδομένα....!!!!! Δηλαδή;

Α, ναί μωρέ πήγε να μου διαφύγει για μια στιγμή...

Τα "κακά" μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ο καθένας λέει ότι του κατέβει πρέπει να ελεγχθούν με κάποιον τρόπο.... και τι καλύτερο από το να τα ονομάσουμε απειλή παγκόσμιας καταστροφής... και να τα ελέγξουμε πλήρως...


Αντε και με τις υγείες μας.....

http://koukfamily.blogspot.gr/2017/09/50.html

ΘΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου