Πέμπτη, Αυγούστου 08, 2013

Οι ΠΡΩΤΕΣ "προτεραιότητες" κάποιων υπουργών "μας"...

 

O "KOKKINOΣ ΠΑΝΟΣ", ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΊΝ, ΟΤΑΝ
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ "ΠΡΟΦΙΛ" ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ,
ΝΑ "ΠΕΙΡΑΞΕΙ" ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΦΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ
ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΙΑ... ΠΙΤΣΑ! ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ Η
ΕΣΗΕΑ!

 

To γνωρίζουν ΟΛΟΙ πλέον στην πολιτική σκηνή, αλλά ΚΑΙ στην δημοσιογραφική "πιάτσα", ότι του "κόκκινου Πάνου", ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ η "μετάθεση" απο το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, στο...Πολιτισμού. Μπόλικη γκρίνια και μορφασμοί, αλλά τί να κάνει; "Πειθάρχησε", έστω και με βαριά καρδιά. Άλλως τε πώς να δείξη 'παραέξω' την δυσαρέσκειά του, αφού ορισμένοι "φίλοι του", τον "περιμένουν στην γωνία", με το θέμα της μή εκπληρώσεως της στρατιωτικής του θητείας!


(Ακόμα περιμένει ΚΑΙ η "Ελ.Ώρα", να απαντήσεις κύριε Παναγιωτόπουλε, ΑΝ υπηρέτησες, ΠΟΤΕ υπηρέτησες; Άν ΔΕΝ υπηρέτησες, πές μας επιτέλους, ΤΙ "έγινε" και ΔΕΝ υπηρέτησες; Μπάς και "μεσολάβησε" κάτι; Να το πάρει το...ποτάμι, να μήν έχουμε και αγωνία!)



Ποιές είναι λοιπόν οι πρώτες και "σοβαρές" προτεραιότητες του νέου υπουργού Πολιτισμού και σε τί είδους τομείς απασχολείται και "αναλώνεται"; (Αφού προηγήθηκε ένα ταξιδάκι εις Παρισίους γεμάτο "κυριλέ" συναντήσεις, ανάμεσα σε άλλα και με την ομόλογό του εκεί, την κυρία Φιλιπετί, που την "ενόχλησε" και το κλείσιμο της ΕΡΤ!). Άς δούμε τώρα όμως μία ανακοίνωση προ ημερών, που εντοπίσαμε με καθυστέρηση, του Υπουργείου Πολιτισμού, που ε - ξα - φα - νί - σθη - κε απο παντού! Και όταν λέμε 'παντού', εννοούμε παντού! Στίς 18 Ιουλίου 2013, ο υπουργός Πολιτισμού Π. Παναγιωτόπουλος δέχτηκε στο Υπουργείο, τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα κ.Άριε Μέκελ, ομού με τον Πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, Βενιαμίν Αλμπάλα, τον Πρόεδρο του Ισραηλιτικού Συμβουλίου Αθηνών, Μίνο Μωϋσή και τον Γενικό Γραμματέα του ΚΙΣ Βίκτωρα Ελιέζερ.  Άρα γε τί είδους "πρεμούρες" απασχολούν τον κύριο Πάνο, ώστε να "οργανώσει" τέτοια... "μάζωξη"; Στην συνέχεια της υπουργικής ανακοινώσεως, ο υπουργός Πολιτισμού, γράφεται πώς δημοσιοποίησε στους κυρίους Εβραίους «την πρόθεσή του, να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία, για να αναδειχθεί και να καταγραφεί ακόμη περισσότερο στην συλλογική μνήμη του Ελληνικού λαού, το τι ακριβώς συνέβη στο Ολοκαύτωμα, το μέγεθος του εγκλήματος που συντελέσθηκε κατά της ανθρωπότητος και οι πραγματικές διαστάσεις των δραματικών γεγονότων, καθώς και οι τραγικές συνέπειες, που είχαν για τους χιλιάδες Έλληνες Εβραίους συμπολίτες μας». Μάλιστα.(Τελικώς μας έχουνε "μπερδέψει". Πώς γίνεται ένας ξένος πρέσβυς, να συνοδεύεται σε επίσημη συνάντηση με έναν υπουργό, απο μέλη ενός ελληνικού Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου; Περίεργα πράγματα... Εντελώς περίεργα.)
Ενώ κατόπιν, σε δήλωσή του ο τάχα 'μετανοημένος' αριστερός της αφελούς ελαφροδεξιάς Πάνος, αφού εξέφρασε την χαρά του(!), που συναντήθηκε με τους 4 επισκέπτες του, προσέθεσε πώς, «πρέπει(;) να καταγράψουμε ακόμη περισσότερο(;) στη συλλογική μνήμη(;) του Ελληνικού Λαού, το τι ακριβώς συνέβη στο Ολοκαύτωμα, το ποιες υπήρξαν οι τραγικές συνέπειες για χιλιάδες δικούς μας ανθρώπους Έλληνες Εβραίους πολίτες και το πόσο μεγάλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητος, υπήρξε αυτό που έγινε τότε. Γεγονότα, λοιπόν που πρέπει να καταγραφούν και εκδηλώσεις, που πρέπει να αναδείξουν(;) την ιστορική αλήθεια για τα γεγονότα αυτά, ώστε να μην διανοείται κανείς να τα αμφισβητήσει. Γιατί η ιστορική αλήθεια είναι μία». Ωραία!
Είσασταν "σαφής" κύριε Πάνο. Σαφέστερος δεν ...γινόταν! Στην Ελλάδα του 2013, όταν οι λογής-λογής 'θηλιές', σφίγγουν άγρια ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, στην χώρα του θλιβερού 'ρεκόρ' αυτοκτονιών, εσείς ..."μοχθείτε" και "κοπιάζετε" για "ιστορικές καταγραφές"! Εντάξει, το "πιάσαμε το υπονοούμενο". (Ερώτηση. Οι "δημοσιογράφοι", - πάντα με εισαγωγικά, αφού πραγματικοί απο δαύτους μάλλον σπανίζουν - γιατί "κατάπιαν" την ανακοίνωση αυτή; Λέτε να "θεώρησαν" πώς δεν θα ενδιαφέρει "ιουλιάτικα" κανέναν, για τις αυτού του τύπου, τίς τόσο... "κοπιαστικές" επαφές του κάθε Πάνου;)

 
ΠΗΓΗ



 

"Ιω.Καπ."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου