Δευτέρα, Ιουλίου 22, 2013

Αντιρατσίστρια έκρυβε τον Κόλα και τον Κούπα - Φέρεται να έχει ομολογήσει!!!

Από εχθές ,μετά την μάχη στην Βροσίνα Θεσπρωτίας όπου έπεσε νεκρός ο Κόλα, η αστυνομία εξετάζει λεπτομερώς τα αντικείμενα που βρέθηκαν επάνω του.Το πλαστικό τάπερ με τα μαγειρεμένα φαγητά έχει ήδη δώσει στοιχεία για το ποιός-οιά βοηθούσε και έκρυβε τον τελευταίο καιρό τον Κόλα και τον Κούπα.





  Η παρουσία μιας γυναίκας με καταγωγή από την Αλβανία τον τελευταίο καιρό συνέχεια στην Αστυνομία στην Ηγουμενίτσα η οποία έλεγε διάφορες καταγγελίες για ρατσισμό και το γεγονός οτι εχει σπίτι στην περιοχή όπου έπεσε ο Κόλα νεκρός δεν πέρασε απαρατήρητο απο τους αστυνομικούς. Το onairnews είναι σε θέση να γνωρίζει οτι η γυναίκα έχει ομολογήσει οτι είχε παραχωρήσει ενα παλιό σπίτι στον Κόλα για κρησφύγετο και τους πρόσφερε φαγητό και πληροφορίες.

Ο λόγος που πήγαινε στην Ηγουμενίτσα για να κάνει “καταγγελίες δεν ήταν άλλος παρά μόνο να δεί τι αστυνομικές δυνάμεις υπάρχουν και να ενημερώσει τον Κόλα.Δεν γνωρίζουμε αν και το τάπερ με το φαγητό έχει επάνω δακτυλικά αποτυπώματα της ίδιας παρόλο που λογικά και μετά απο την ομολογία θα υπάρχουν.Ακόμη η αστυνομία ψάχνει να εντοπίσει και τον αδελφό της. Σήμερα ολη η περιοχή είναι κυκλωμένη στην κυριολεξία απο ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις και πλέον ο κλοιός γύρω απο τον Κούπα στενεύει.

Ο Κούπα μετά την συμπλοκή πέταξε το στρατιωτικό αλεξίσφαιρο γιλέκο και το σακίδιο με τα τρόφιμα.Κουβαλάει μόνο ενα Καλάσνικοφ και ενα περιστρόφο.
Οι σφαίρες που έχει ,εκτιμούν οι αστυνομικοί οτι είναι πολύ λίγες αφού φεύγοντας απο το σημείο εμπλοκής με τα ΕΚΑΜ συνέχιζε να ρίχνει στον αέρα πολλούς πυροβολισμούς. 
onairnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου