Δευτέρα, Ιουλίου 22, 2013

Σοκαριστικές φώτο: Ισλαμιστές σκότωσαν γυναικόπαιδα στην Συρία.Αλλάχ ουακμπαρ!!Αυτούς θέλουν στην Ελλάδα;



Άνανδρη τρομοκρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε σε πολυσύχναστη λαική αγορά στο κέντρο της πόλης Ερίχα στο Ιντλίμπ.

Σκότωσε 25 ανθρώπους μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά και τραυμάτισε άλλους 85. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε από τους άνδρες του FSA . Εκτόξευσαν αυτοσχέδιες ρουκέτες μήκους 2m από παρακείμενο ύψωμα.












Προηγήθηκαν προειδοποιητικές αναρτήσεις των ανταρτών ότι σε 72 ώρες θα υπάρξει σκληρή απάντηση στην επέλαση του Συριακού Στρατού. Επαίρονταν για τα νέα τους οπλικά αποκτήματα. Κάτοικοι της πόλης καταγγέλουν ότι λίγες μέρες πριν το χτύπημα, οι παραστρατιωτικοί του Ελεύθερου Συριακού Στρατού καλούσαν τους αδερφούς τους μουτζαχεντίν να συμπράξουν σε μεγαλειώδες χτύπημα εναντίον στρατιωτικής βάσης της ευρύτερης περιοχής.
Επίσης στην πόλη κυκλοφορούσε έντονη φημολογία που έφερε τους αντάρτες να δηλώνουν ότι « ο ουρανός θα βρέξει πυραύλους... ».















Τοπικός δημοσιογράφος που κατόρθωσε να εξασφαλίσει τα ονόματα των θυμάτων, δήλωσε στα ειδησεογραφικά Breaking news και Addounia tv, ότι μετά την τραγωδία ξέσπασαν βίαιες συγκρούσεις μεταξύ κατοίκων και υποστηρικτών του FSA. Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις του τακτικού στρατού.











Πρόκειται για παράπλευρες απώλειες ενώ ο στόχος ήταν στρατιωτικός; Για συντονισμένα αντίποινα του Ελεύθερου Συριακού Στρατού έναντι της επερχόμενης ήττας του; Μια απέλπιδη προσπάθεια του FSA να συσπειρώσει τ'απομεινάρια του μέσα από ένα εντυπωσιακό χτύπημα;για μια αιμοχαρή επίδειξη δύναμης έναντι των σφετεριστών τους τζιχαιστών στην αλληλοδιεκδίκηση της ηγεσίας στην ένοπλη αντιπολίτευση ;ή η κατάσταση από πλευράς τρομοκρατίας εξωθείται στ΄απροχώρητο ώστε να νομιμοποιήσει μια επέμβαση Διεθνούς Δύναμης για επιβολή της τάξης;
Βρυξέλλες, Πορφύρης Δ.- Σταφυλά Π.makelio

- See more at: http://sklantzithres.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5610.html#s
thash.s78d3zKu.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου