Δευτέρα, Ιουνίου 04, 2012

Δολοφόνοι του Ε.Σ.Υ.



Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δολοφόνησαν την Υγεία. Αν και είναι 100% υπεύθυνοι για την τραγική κατάσταση στα Νοσοκομεία και στις Υπηρεσίες με θράσος χιλίων ξαναμμένων μπαμπουίνων, όχι μόνο δεν ζητάνε ένα συγνώμη, αλλά κατηγορούν άλλους για το σημερινό χάλι!
Λοβέρδο είσαι χειρότερος και από τον Πάγκαλο.  Είσαι ένοχος για τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση στη χώρα μας από την εποχή της κατοχής. Είσαι υπεύθυνος για το μπάχαλο στα γραφεία. Με γελοίες ενέργειες, με αλληλοαναιρούμενες εγκυκλίους, μπέρδεψες περισσότερο τα πράγματα, έτσι ώστε οι υπάλληλοι, ακόμα και να θέλουν, να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.
Χωρίς καμιά απολύτως ντροπή κλείσατε Νοσοκομεία, Μονάδες Εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ, Ιατρεία, Οργανισμούς. Με μόνο γνώμονα την υπακοή στους ξένους τοκογλύφους, απολύσατε συμβασιούχους και υπαλλήλους που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς. Για να βρείτε χρήματα για τα δάνεια, τα οποία εσείς και μόνον εσείς σπαταλήσατε, αφήσατε χωρίς φάρμακα, κλίνες, αναλώσιμα, τα Νοσοκομεία.
Χωρίς καμιά απολύτως μελέτη και προετοιμασία ψηφίσατε νόμους, που είτε δεν μπορούν να εφαρμοστούν αφού λείπουν τα κονδύλια, είτε καταστρέφουν τις υποδομές και ταλαιπωρούν τον κόσμο.
Το θέμα με τους καρκινοπαθείς είναι πολύ σοβαρό, για να το χρησιμοποιούν ανίκανοι πράσινοι και μπλε λεχρίτες, ως μέσο προπαγάνδας και τρομοκρατίας. Υπεύθυνη για την κατάσταση είναι η πολιτική που συνοψίζεται στην λέξη Μνημόνιο. Το ξέρεις αυτό υπουργέ της μνημονιακής επιδημίας.
Οι καρκινοπαθείς, οι οροθετικοί, τα ΑΜΕΑ, έχουν αφεθεί στο έλεος της τύχης. Οι άρρωστοι και οι συνταξιούχοι υποφέρουν εξ αιτίας της αλαζονείας, της διαφθοράς, της κλεψιάς, που όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα επί υπουργίας σου, ταλάνιζαν την υγεία.    
Λοβέρδο και Σαμαρά. Ένα στοιχείο βασικό ενός πολιτισμού είναι οι παροχή φαρμακευτικής και ιατρικής περίθαλψης στους ανθρώπους. Σε εποχές σκοτεινές, το προσδόκιμο ζωής μειώνεται. Όπως πχ στο Μεσαίωνα. Χάρη στην καταστροφική σας πολιτική και τις άγριες περικοπές για να πληρωθούν τα πανωτόκια, «καταφέρατε» να μειώσετε το μέσο όρο ζωής.
Κατορθώσατε να πεθαίνουν άνθρωποι από ασθένειες, που θα μπορούσαν να θεραπευτούν, αν υπήρχαν τα απαραίτητα μέσα. Διαλύσατε την Υγεία. Ούτε το 1940 -1945, δεν υπήρξε τέτοιο χάλι στα Νοσοκομεία.   
Και το κάνατε επίτηδες πράσινοι και βένετοι σφαγείς. Αυτό είναι το χειρότερο. Καθάρματα, νομίζετε ότι θα τη γλυτώσετε; Το αίμα των αθώων, των πονεμένων είναι πάνω σας. Ο λαός σας τιμώρησε μια φορά. Θα σας τιμωρήσει τώρα σκληρότερα. Γιατί δε βάλατε μυαλό. Παραμένετε φαύλοι και ανίκανοι.
Αυτός που κάθεται στην ουρά και περιμένει με τις ώρες, να τον εξετάσει ένας εξουθενωμένος ιατρός από τη συνεχή εφημερία, ξέρει ποιος φταίει. Ο ταλαιπωρημένος ασθενής στο ράντζο, που δεν έχει σκεπάσματα να σκεπαστεί, που ζητάει από συγγενείς να του φέρουν γάζες και οινόπνευμα, γνωρίζει τους υπευθύνους πολύ καλά.   
Απάνθρωπα κτήνη, τσανακογλείφτες της Τρόικας, φάρμακα δεν υπάρχουν, όχι γιατί δεν υπάρχει κυβέρνηση. Δεν είναι νομικό το θέμα, αλλά οικονομικό. Αν έφταιγε που δεν υπήρχε κυβέρνηση, τότε το 1989 – 1990, θα υπήρχαν τα ίδια προβλήματα. Αυτό όμως δεν συνέβαινε τότε, αν και έγιναν συνεχόμενες εκλογές, αλλά συμβαίνει τώρα.
Όπως ξέρουν όλοι, το κράτος δεν πληρώνει φαρμακεία και προμηθευτές. Αυτοί δεν δίνουν φάρμακα. Και την πληρώνουν οι ασθενείς. Ρώτα, γελοίε κλαψιάρη, από πότε δανείζονται οι άρρωστοι, από πότε πληρώνουν από τη τσέπη τους, για να πάρουν τα απαραίτητα για την επιβίωση τους φάρμακα. Άνθρωποι που κανονικά δικαιούνται πλήρη και δωρεάν περίθαλψη. Αυτό που κάνετε Σαμαρά, Βενιζέλο, Λοβέρδο και το κακό συναπάντημα, λέγεται δολοφονία.
Το καλό είναι ότι σε βλέπουμε για τελευταία φορά στη Βουλή εσένα και τη συμμορία που λέγεται ΠΑΣΟΚ. Πάτε για μονοψήφιο. Επίσης η ΝΔ θα καταδικαστεί στις εκλογές οριστικά και αμετάκλητα. Για να μάθετε δοσίλογοι, ότι με τη ζωή του άλλου δεν παίζουν.
Λοβέρδο, κάτι ακόμα. Ότι είσαι σκατόψυχος το ξέρω πολύ καλά. Αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει τα όρια. Λυπάσαι που ζουν πολύ οι συνταξιούχοι έτσι;  Έχω video. 
Εύχομαι στους ασθενείς καλή ανάρρωση, στους συνταξιούχους μακροημέρευση και υγεία. Όσο για τους δοσίλογους, εύχομαι αυτά που κάνουν στους άλλους, να τα υποστούν οι ίδιοι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου